Şimdi Ara

Savcı delillere rağmen dava açmıyor (Talimat mı aldılar yoksa korku mu var?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apaçık delillere rağmen dava açılmıyor dolayısıyla itiraz ediyoruz sürekli ama neden bu kadar basitleştirildi? Hanı hata yaptı desek diycem ama deliller çok açık hatta hata yapılamaz seviyede herşey. 3 yasındakı cocuk bıle anlayacak durumdayken kasıtlı yapıldığı aklımdan geçiyor. Sebebi ne olabılır?

• Ne davasi kardeş bi soluklan hele biz ne bilelim olayın sonundan girmişsin düzgün yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

Ne davasi kardeş bi soluklan hele biz ne bilelim olayın sonundan girmişsin düzgün yaz
    sonu degılkı bası. Delil verıyoruz dava acılmıyor daha basındayız yanı . Başlamadan bitiriliyor nesınızı anlamadınız
  • Ne davası, konu ney, verdiğiniz delil nedir? Bunları bilmeden nasıl yorum yapılmasını bekliyorsun
  • Hapishaneler dolu vaziyette. Bundan dolayı salıveriyorlar. İsteseler 1 saat içinde paketleyip içeri tıkarlar ama ya geciktiriyorlar ya da salıyorlar demişti bir başsavcı koruması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk321

Ne davası, konu ney, verdiğiniz delil nedir? Bunları bilmeden nasıl yorum yapılmasını bekliyorsun
    bunu soruyorum hala olayın başı diyo
  • quote:

bunu soruyorum hala olayın başı diyo

Alıntıları Göster
    konudan bol bısey yok memlekette magazın kısmını yazmama gerek yok. Delil var delillere ragmen dava acılmıyor dıyorum olay bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Hapishaneler dolu vaziyette. Bundan dolayı salıveriyorlar. İsteseler 1 saat içinde paketleyip içeri tıkarlar ama ya geciktiriyorlar ya da salıyorlar demişti bir başsavcı koruması.
    yakında af gelıp ıcerdekılerı de salacaklar boyle giderse
  • Fetöcü müsün?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savcı delillere rağmen dava açmıyor (Talimat mı aldılar yoksa korku mu var?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

konudan bol bısey yok memlekette magazın kısmını yazmama gerek yok. Delil var delillere ragmen dava acılmıyor dıyorum olay bu

Alıntıları Göster
    Sıkıntıların var anladım
  • quote:

Sıkıntıların var anladım

Alıntıları Göster
    sıkıntı hepımızde var o yuzden mahkemeye basvuruyoruz zaten baska seylerı de anlamaya calısın
  • yargının cokusu guncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.