Şimdi Ara

Hajrovic 4.6 Milyonluk Fesih Bedelini İstedi (KAP Geldi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
1
Favori
9.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yeni ribery olacak umuduyla transfer edildi ama boş çıktı.yüzü biraz messi yi andırıyor diye o kadar para vermek ahmaklıktır..
  • Yazıklar olsun onca para verip alıp sonra da ödemesini geciktirip adama serbest kalma hakkı verenlere. Ben de olsam aynısını yapardım, profesyonellikten ve kurumsallıktan bu kadar uzak kalmanın cezasını çeksin yönetim. Ne yazık ki GS taraftarı olarak kombinemi yeniledim ve sorumsuz insanlara yine destek vermiş oldum. Yönetim bu gidişle yavaş yavaş kendi ipini de çekecektir.
  • Şu adamı birde övmüyorlar mı deli oluyorum. Bu adam bedava oynasa almam takıma
  • hain falan diyenler olmuş şaka gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mizuhara


    quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Yalnız çok enteresan,

    Minibüs şöförü parasının üstünü 1 lira eksik verse ortalığı yıkacak adamlar, maaşını alamayınca hakkını arayan insanlara beddualar ediyor.

    Hajrovic veya bir başkası farketmez. Adama bir maaş bağladıysan zamanında ödeyeceksin bu kadar basit.

    Bu açıklamasının üstünden daha bir hafta geçmedi. Kim ne dese az. Karakreri bozuk birine benziyor. Lig devam ederken evlenmek neymiş zaten.

    "Zaten Galatasaray’ın oyuncularına ödemeleri bazen geç yaptığını biliyordum. Konu sadece para değil. Ben kesinlikle kaçmadım. Böyle bir durum yok. Evet erken ayrıldım. Bunun nedeni evlenmemle ilgili. Bu durumdan hem Mancini’nin hem de yönetimin haberi var. Evleneceğim için erken gittim. Paramı alamadığım için kaçtığım ve geri dönmeyeceğim iddiaları doğru değil."

    “Önümüzdeki sezon ne olacağını bilmiyorum ama ben futbol oynamak istiyorum. Genç bir oyuncu olarak kulübede oturarak kendimi geliştiremem. Kulüple oturup, konuşacağız. Eğer oynamayacaksam buna bir çözüm bulunması gerekiyor. Buna Galatasaray karar verecek.”

    Oyuncunun karakteri beni bağlayan bir şey değil. Sizi de bağlamaz haliyle. Adamın karaktersiz olması, verilen sözlerin tutulmamasını gerektirmez.

    Siz bir futbolcuyla anlaşıp ona vaatlerde bulunuyorsunuz, sözleşme yapıyorsunuz. Şu kadar yıllık ücret alacaksın, taksitler halinde şu vadelerde ödenecek diye.

    Ödenmediğinde adam yasal hakkını kullanıyor. Ve hakkını arıyor. Bunda garipsenecek bir şey yok bana göre.

    Hayır yıllardır Trabzonspor bir şeylerin peşinden gidiyor " hakkınızı arayın. keşke herkes böyle olsa " diye laflar geveleyip durdunuz. Şimdi hakkını arayan adama beddualar ediyorsunuz. Komik oluyor açıkcası.

    bu kadar üstüne konuşanın anlını karışlarım




  • İşyerinde çalıştığınızda patron size maaş vermese hoş olmaz değil mi ? Sözleşmede ödeme tarihleri bellidir. Ödemezsen de adam resti çeker. Bedavaya oynayan futbolcu yok.
    Hajrovic e kızacağınıza yönetime kızın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

    Şimdi ben anlamadım. Hem 4 milyonu alıp hem de bonservisini mi alacakmış eline . Eğer davayı kazanırsak sözleşmesinin sonuna kadar a2 takımında tutup futbol hayatını bitirelim öyleyse adamın

    A2 ligleri kaldırıldı, yerine U21 ligi geldi. 1 yaşla kurtuldu
  • Galatasaray'da Izzet Hajrovic krizi yaşanıyor! Bosnalı oyuncu, ödemelerinin gecikmesi sebebiyle avukatı aracılığıyla FIFA'ya başvurarak erken fesih tazminatı talep etti. NTVSpor.net olarak Hajrovic'in sarı-kırmızılılara olan 1 dakikalık maliyetini sizler için araştırdık.

    Tüm maliyetler ve oyuncunun, sarı-kırmızılı formayla aldığı toplam süre hesaplandığında Hajrovic'in 1 dakikalık maliyeti yaklaşık 16.500 euroya karşılık geliyor.

    Geçtiğimiz sezonun devre arasında İsviçre'nin Grasshoppers kulübünden 3.5 milyon euro karşılığında transfer ettiği Hajrovic, sezon sonunda düğünü için ülkesine gittiğinde yaptığı açıklamayla gündem olmuştu. Genç futbolcu alacaklarının zamanında ödenmediğini iddia etmiş ve sarı-kırmızıları FIFA’ya şikayet edeceğini söylemişti.

    Bosnalı oyuncu, sarı-kırmızılı kulüpten 4 yıl için 4.6 milyon euro tutarında erken fesih tazminatı talep etti.

    SENARYO 1
    Devre arasında kadroya katılan Boşnak futbolcu Galatasaray ile 4.5 yıllık sözleşme için 4.950.000 euro+10 bin euro maçbaşı ücrete imza attığından bu yana sarı-kırmızılı formayı 12 kez giyip 1 gol kaydetmişti.

    22 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılı forma ile 8 Spor Toto Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 2 Şampiyonlar Ligi maçında oynadı.

    Süper Lig'de 372, Türkiye Kupası'nda 116 ve Şampiyonlar Ligi'nde 45 dakika formaya giyen Hajrovic, yarım sezonda toplam 533 dakika sarı-kırmızılı formayı terletti.

    Tüm bunların karşılığında Hajrovic, 533 dakika karşılığında 120 bin euroyu cebine koymuş oldu. İmza aşamasında 550 bin euro garanti ücreti de almaya hak kazanan Boşnak oyuncu, maçbaşı+garanti ücret toplam 670 euroyu hanesi yazdırdı. Bu hesap üzerine hareket edecek olursak genç oyuncunun 1 dakikalık Galatasaray'a maliyeti yaklaşık 1,25 euro oluyor.

    SENARYO 2
    İkinci senaryo ise 3,5 milyon euro transfer ücreti alan Boşnak oyuncunun 550 bin euro garanti parası ve maçbaşı olan 120 bin eurosunu üzerinden sarı kırmızılı kulübe dakikalık maliyetini hesaplarsak; toplam 4,170.000 üzerinden oyuncunun Galatasaray'a 1 dakikalık maliyeti yaklaşık 8 bin euroya geliyor.

    SENARYO 3
    Son senaryo da ise Boşnak futbolcunun tüm maliyetlerini hesaplarsak 4 yıl için Galatasaray'dan talep edilen 4,6 milyon euro+3,5 milyon euro transfer ücreti+550 bin euro sabit ücret+120 bin euro maçbaşı= 8,770 milyon euro

    Toplam 8,770 milyon maliyet sonrası 533 dakika forma giyen Hajrovic'in sarı-kırmızılılar maliyetinin 1 dakikası yaklaşık 16,5 bin euroya geliyor.

    Galatasaray Kulübü, Izzet Hajrovic transferi sonrası KAP'a yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti;

    2013-2014 sezonu 2.yarısı için: 550.000 Eur (200.000 Eur imza ücreti ve 350.000 Eur sabit transfer ücreti olarak), 10.000 Eur maç başı ücreti,

    2014-2015 sezonu için: 1.100.000 Eur sabit transfer ücreti ve 10.000 Eur maç başı ücreti,
    2015-2016 sezonu için: 1.100.000 Eur sabit transfer ücreti ve 10.000 Eur maç başı ücreti,
    2016-2017 sezonu için: 1.100.000 Eur sabit transfer ücreti ve 10.000 Eur maç başı ücreti,
    2017-2018 sezonu için: 1.100.000 Eur sabit transfer ücreti ve 10.000 Eur maç başı ücreti,




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paradaisu.

    Amrabati Gönderip bu adami aldik helal olsun amrabat dediğimiz adam kendi maasindan refakat etti


    (bknz:feragat etmek) vs (bknz:refakat etmek) :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hersh

    Tüm maliyetler ve oyuncunun, sarı-kırmızılı formayla aldığı toplam süre hesaplandığında Hajrovic'in 1 dakikalık maliyeti yaklaşık 16.500 euroya karşılık geliyor.
    NTV


    Hayranim bu GS yonetimine.. Adam eski takiminda YIL'DA 16 bin euro aliyordu.. Adami zengin yaptilar
  • Yazıklar olsun bizimkilere...
  • hajrovic gidiyor konusunda da yazmistim simdi de yazayim, adamin hakki, isterse gider. ne beddua ediyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: benkisacabede

    İşyerinde çalıştığınızda patron size maaş vermese hoş olmaz değil mi ? Sözleşmede ödeme tarihleri bellidir. Ödemezsen de adam resti çeker. Bedavaya oynayan futbolcu yok.
    Hajrovic e kızacağınıza yönetime kızın.

    Tabiki bellidir, ama sonra çıkıp ben işimden memnunum, burda çalışmak istiyorum diye yüzsüzce açıklma yapmam.. Türklerden destek istiyoruz reklamı da cabası. O destek istediği Türklerin en az 20 milyonu Galatasaraylı.

    Bu elemanın amacı sadece parasını almak olsa yarım sezon için 4.5 sezonluk parasını istemez. Bu normal hayatta yaşansa haksız zenginleşme diye mahkemeden geri döner de, futbolda nasıl oluyor onu bilmiyorum ama benzer bir şekilde geri çevrilmesi lazım. Ücret geç ödenmişse ceza ödetirsin kulube olur biter, bi de futbolcunun sözleşmesini komple ödetmek ağır olur gibi. Bu hiç te "sadece parasını almak istiyor" şeklinde açıklanamaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuexSeeL

    Hajrovic hayatının kumarını oynuyor, bakalım zarlar nasıl gelecek.

    Hajrovic napıyorsa yapsın napacaksın , takımın 10milyon Euro zarar etmiş sen ona bak
  • Fb ve bjk li arkadaşlarin aşalayici yorum yerine destek olduklari icin teşekurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ne kadar karaktersizmiş lan. Hayatı da yasalardan, sözleşme şartlarından ibaret sananlar var forumda. Biraz görgülü olan adam en azından şampiyonlar liginin bitmesini beklerdi şikayet edene kadar.

    Her şeyi geçtim de bu adam yüzsüz yüzsüz Galatasaraylılar Bosnayı desteklesin, biz kardeşiz falan dedi ya o koyuyor. Baştan ben paramı alamadım şikayet edeceğim, çatır çatır paramı alıp gidicem deseydi bu kadar koymazdı.

    İyi yanı bu olayın Ünal Aysal'ın üzerine tepki çekmesi oldu. Ortağınla karpuz alır gibi oyuncu alırsan böyle olur büyük başgan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caneycaney

    quote:

    Orijinalden alıntı: tedoa

    quote:

    Orijinalden alıntı: dahakathekiller7


    quote:

    Orijinalden alıntı: Paradaisu.

    Amrabati Gönderip bu adami aldik helal olsun amrabat dediğimiz adam kendi maasindan refakat etti


    Refakat etti nedir ya

    ifakat etti diyecekmiş hemen adamın yüzüne vuruyorsunuz


    Hajroviç konusunda adam eger haklı bulunursa parayı sonuna kadar alır yapacak bişey yok.
    Asıl suç meselenin bu hale gelmesinde

    ifakat nedir la feragat olacak o

    yapma şunu




  • Bu iş nasıl oluyor cidden anlamıyorum.. Yani Gs yönetimi fatura ödemeyi unutur gibi adama para vermeyi mi unutuyor ?

    Böyle saçma bir şey olmayacağına göre ödeme yapılamayacağı zaten önceden bellidir, adamı bir 45 gün önceden çekip kenara konuşup anlaşmaya çalışsınlar, o olmadı borç harç ödememeyi yapıp satmaya uğraşsınlar bari nasıl bu noktaya geliniyor.

    Yazık valla, Gs de olsa 22 yaşında bebe burada tartışan 200 adamın cebinden de alıp götürecek...
  • Futbolculuk hakaten dünyaya gelmiş ve ileride gelecek olan en beleş mesleklerden biri. Parasını verip kontrol edemediğin başka bir işçi sınıfı yok.
    Ben patronum, tonla para veriyorum ve yinede o kişi istediğini yapabiliyor. Böyle bir meslek yok.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.