Şimdi Ara

Hajrovic 4.6 Milyonluk Fesih Bedelini İstedi (KAP Geldi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
1
Favori
9.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mecbur 4.5 Milyonuda ödeyecek önümüzde Ferrari gibi bir örnek var. Sen adama parasını geç öde adama dava hakkı doğsun ve o davayı sen kazan Hiç bir spor mahkemesi Galatasarayı haklı çıkaramaz. Mecbur ödenecek bu miktarlar. Hajrovicte baktı kulupte para çok davayı hemen açmış

    Benim anlamadığım GS Şampiyonlar liginde 2 Yıldır milyonlar kazandı ama halen sporcularının parasını ödemiyor. Arroyo, Alba Torrens, Hajrovic.......
  • Benim anlamadigim fesih bedelini nasil istiyor. Alacagina karsilik bonservisini alir gider...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abramatın değerini bilemeyenlere selam olsun
  • ne söylesek boş gs store'dan aldığımız ürünler bunun gibi adamların cebine giriyor ünal aysal'ı eleştirmezdim ama bu olayda cidden patladılar maaşı geç yatırınca fesh etme hakkı var diye madde varsa yazıklar olsun ronaldo mu messi mi ibra mı bu adamda böyle madde koyuluyor.Ama bir yönden bana saçma geldi tek taraflı sözleşme ancak bir pay almadan fesh edilir diye biliyorum eğer Gs yönetimi fesh etmek istiyorsa mecbur ödemek zorunda 4.6 ama futbolcu istiyorsa bir halt olmaz tahminimce.İki taraf karşılıklı anlaşırsa zaten para almadan sadece maaşını alarak yollar ayrılır ama ben zannetmiyorum 4.6 milyon luk topçunun sözleşmesine öyle bir madde koyacaklarını ve hajrovic anca dava açtığıyla kalır
  • yazıklar olsun bizim takımlardaki beceriksiz yöneticilere.yıllardır kaç tane takımımızın böyle dosyaları var uefa ve fifa da.genelde kaybediyoruz.adamlar bi halta yaramadan kaçıp alacağı paranın kaç katını oynamadan kazanıyorlar.ondan sonra gelsin çilekler,gelsin 30 yaş üstü futbolcular,gitsin kulüplerin paraları,nasıl olsa hesap soranda yok.devam edin beyler yiyin yiyin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuberculus

    Bu adam daha ilk geldiğinde bu oyuncu çöp hiçbir işe yaramayacak diyordum çoğu kişi de hajrovic yok takımı uçuracak yok yerli messi bilmem ne. Hiçbir işe yaramayı geç zararı bile oldu. Birde burada a2 de oynatalım futbol hayatını bitirelim diyenler olmuş sadece gülüyorum.

    Hajrovic bu takımı uçuracak yerli Messi diyen adamın seviyesini tahmin edemiyorsan bu senin problemin. Hajrovic balon felanda değil tamamen geleceğe yatırım amaçlı alınmış bir oyuncu. İleride Messi olacak diyede birşey yok.
  • Galatasaray ekonomik dar boğazda Sermaye artışından gelen para buhar oldu dediğim de

    Balotelli mi İbrahiovici mi alalım modunda olanlar online mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Tip olarak Messi'ye benzediği için kendini bir halt sanıyor ama bizim Aydın'dan daha yeteneksiz bir adam.

    Görmemiş zaten, hayatında ilk defa sayemizde CL maçı ve atmosferi gördü, bir daha da göremeyecek, gidip Belarus'da Romanya'da dandik bir takımda oynayacak.

    Ah Mancini ah aldırdığın adamlara bak.

    Mancini'nin kendisinin de hajrovic'ten pek ffarkı yok zaten. City ve İnter ' den ayrılırken aldığı paralar ortada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahayri

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tuberculus

    Bu adam daha ilk geldiğinde bu oyuncu çöp hiçbir işe yaramayacak diyordum çoğu kişi de hajrovic yok takımı uçuracak yok yerli messi bilmem ne. Hiçbir işe yaramayı geç zararı bile oldu. Birde burada a2 de oynatalım futbol hayatını bitirelim diyenler olmuş sadece gülüyorum.

    Hajrovic bu takımı uçuracak yerli Messi diyen adamın seviyesini tahmin edemiyorsan bu senin problemin. Hajrovic balon felanda değil tamamen geleceğe yatırım amaçlı alınmış bir oyuncu. İleride Messi olacak diyede birşey yok.

    Neresi balon değil allah aşkına herkes gördü
  • futbolcuyu suçlayanlar önce bi gereğini yerine getiremeyen yönetimlerine baksınlar. Siz bir yerde çalışıyorsunuz ve pranızı vermiyorlar ? para almadan ne kadar devame dersiniz. adam doğru olanı yapmış
  • bu adam yedek kalmayı hazmedemedi.ve yabancı sınırından dolayı önümüzdeki sezon da yedek kalacağı garanti olduğu için çareyi kaçmakta buldu.eğer galasatasaray hukuken haklıysa bu adama her türlü pisliği yapıcaksın.
  • herkes önce kendi yaptıklarından sorumlu. benim için de birinci sorumlu klüp yönetimi.. yönetim sözleşmeye sadık kalmalıydı.. hayrovic e 3 ay parası ödenmiyor.. hayrovic de ihtarname çekiyor paranın ödenmesi için süre veriyor.. o sürenin sonunda para hala ödenmeyince fifaya başvuruyor.. başvuru sonrasında galatasaray paarsını ödüyor.. yani ne zaman ödüyor iş işten geçtikten sonra.. nasıl yönetildiğimizi anlayalım önce... sözleşmede yazan tarihte ödeme yapmazsan söşlemdene doğan hakların ortadan kalkar.. bu hayatın her alanında böyle.. kiralık evde kirayı 1 ay ödemezsen kontratın fesih olur. hayrovic 3 ay bekliyor.. birnci ve ikinci aylarda ödeme alamayınca birşey yapmıyor.. ama 3. ay da ödeme olmayınca sezon sonu gelince ihtarnameyi çekiyor.. klüp nasıl olsa fifaya şkayet edemez deyip ihtarnamey de sallamayınca hayrovic kanunlardan doğan hakları ile neler yapabileceğini göstermeye girişiyor..


    4,6 milyon euro ise sözleşme feshinden dolayı hayrovic in yaşadığı mağduriyet için istenen para.. bence bu miktar haklı bir miktar değil.. ancak Fifa genellikle bu durumlarda klüplerin keyfi davranmalarına engellemek istediği için genellikle futbolcuları haklı bluyor.. yine de belli olmaz.. ama sözleşmesini yaptığın oyuncuya aylarca ödemen gerek taksitleri ödemediğinde fifa nın bu davranışını mazur görmediğini bilerek hareket etmen gerekirdi.. tenhada zayıf gördüğünün parasını ödemeyivereyim diye düşüneceğine...




  • YAZIK GİDEN TL LERE O KADARDA BONSERVİS VERİP ALDILAR BİZİM FERRARİ GİBİ OLACAK
  • Hajrovic konusuna yorumum yok ancak İsviçre hakkında atıp tutulmuş yine.150bin € maaşa asgariden beter muamele yapılmış.Burada olumsuz yorum yapan çoğu genç arkadaşımız iş hayatına girince 50 yaşına kadar çalışıp arttırarak biriktirebileceği(o da belki) parayı beğenmemiş.Bir arkadaş sadece mantıklı yorum yaparak Basel'in hakkını vermiş, neyse konuya geleyim,

    http://www.numbeo.com/cost-of-living/city_result.jsp?country=Switzerland&city=Basel

    1 CHF(İsviçre Frankı) = 2,38 TL

    Basel'de yaşam masrafları, 0,5lt su 8 lira diyenler iyice incelesin kaç paraymış suyun 1,5lt'si.

    Ayrıca bakınız,

    http://www.oecdbetterlifeindex.org/countries/switzerland/

    Biraz aşağı inip compare to kısmından ülkemizi seçerseniz aradaki uçurumu daha net görebilirsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    quote:

    Orijinalden alıntı: darkness12

    Galatasaray ekonomik dar boğazda Sermaye artışından gelen para buhar oldu dediğim de

    Balotelli mi İbrahiovici mi alalım modunda olanlar online mı?



    Aziz mi finanse ediyor sizi böyle yalan yanlış konuşup gündem değiştirmeniz için?

    Ekonomik dar boğazda olan kendi takımın, 2 tane iş adamıyla ayakta durmaya çalışıyorsunuz, hiç bir sportif geliriniz yok.

    Gereken cevabı sen kendine imzanla vermişsin zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mizuhara


    quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Yalnız çok enteresan,

    Minibüs şöförü parasının üstünü 1 lira eksik verse ortalığı yıkacak adamlar, maaşını alamayınca hakkını arayan insanlara beddualar ediyor.

    Hajrovic veya bir başkası farketmez. Adama bir maaş bağladıysan zamanında ödeyeceksin bu kadar basit.

    Bu açıklamasının üstünden daha bir hafta geçmedi. Kim ne dese az. Karakreri bozuk birine benziyor. Lig devam ederken evlenmek neymiş zaten.

    "Zaten Galatasaray’ın oyuncularına ödemeleri bazen geç yaptığını biliyordum. Konu sadece para değil. Ben kesinlikle kaçmadım. Böyle bir durum yok. Evet erken ayrıldım. Bunun nedeni evlenmemle ilgili. Bu durumdan hem Mancini’nin hem de yönetimin haberi var. Evleneceğim için erken gittim. Paramı alamadığım için kaçtığım ve geri dönmeyeceğim iddiaları doğru değil."

    “Önümüzdeki sezon ne olacağını bilmiyorum ama ben futbol oynamak istiyorum. Genç bir oyuncu olarak kulübede oturarak kendimi geliştiremem. Kulüple oturup, konuşacağız. Eğer oynamayacaksam buna bir çözüm bulunması gerekiyor. Buna Galatasaray karar verecek.”

    Oyuncunun karakteri beni bağlayan bir şey değil. Sizi de bağlamaz haliyle. Adamın karaktersiz olması, verilen sözlerin tutulmamasını gerektirmez.

    Siz bir futbolcuyla anlaşıp ona vaatlerde bulunuyorsunuz, sözleşme yapıyorsunuz. Şu kadar yıllık ücret alacaksın, taksitler halinde şu vadelerde ödenecek diye.

    Ödenmediğinde adam yasal hakkını kullanıyor. Ve hakkını arıyor. Bunda garipsenecek bir şey yok bana göre.

    Hayır yıllardır Trabzonspor bir şeylerin peşinden gidiyor " hakkınızı arayın. keşke herkes böyle olsa " diye laflar geveleyip durdunuz. Şimdi hakkını arayan adama beddualar ediyorsunuz. Komik oluyor açıkcası.

    Hocam mükemmel konuşuyorsunuz ciddi anlamda. Tam düşündüklerimi yazıya dökmüşsünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amrabatı malagaya gönderenlere müstehak Amrabat hem daha yararlıydı hem böyle hinlikler yapmıyordu efendi gibi topunu oynuyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm maliyetler ve oyuncunun, sarı-kırmızılı formayla aldığı toplam süre hesaplandığında Hajrovic'in 1 dakikalık maliyeti yaklaşık 16.500 euroya karşılık geliyor.
    NTV
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ηihat

    Gs yonetiminin yetersizligi gozler onune seriliyor

    Bizim yonetım boyle bi topcu alıp boyle bi sorun yaratsaydı ana baci soy sop bırakmazdınız dimi nihatcım
  • Spiker hırvat maçında werder bremen bunu izlemeye geldi falan diyordu gideceği kulubü ayarlamıştır
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.