Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu zaten biliyorum da üstte bi yerde balıkesirliyim yazmışsın. Merkez mi ilçeden mi? Erdekliyim bende
  • Paypal ya da iban koy ilk mesaja kardesim 3-5 atalim bir seyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi kapı kapanıyorsa bir kapıda açılıyor herşey gönlünce olsun
  • tek kelimeyle harikasın. umarım bu şekilde devam edersin hep. elindekinin kıymetini de hep bilirsin bu şekilde.
  • Helal olsun,bu kadar süre beklemişsin biraz daha bekle iyi bir sistem kurmaya çalış,forum olarak maddi ve manevi desteğe hazırız.

• tebrikler kardeşim.umarım yazını okuyup ders alan yaşıtların olur forumdan.azmini takdir ediyorum gerçekten.bende geçen sene cebimde ki bozuk paraları toplayıp balayı paramı biriktirmiştim :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönenliyim bende hocam yakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Paypal ya da iban koy ilk mesaja kardesim 3-5 atalim bir seyler.

+1
  • bende biriktirmek isterim ama korsan oynamıyorum steam den alıyorum günlük harçlık almıyorum sadece ayda 50 tl aldıgımdan ve steam e yatırdıgımdan zor
  • Edit geldi sistem için yardım ederseniz sevinirim.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    50 tl civarına sigortalı 5 li priz alırsın hiçbir şey olmaz, boşver harici güç kaynağını
  • 480mrt 4 kullanıcısına yanıt
    Ben bunca yıllık bilgisayarı hicbir yağmurda filan kapatmadım hicbirsey olmadı onun için degilmi bu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Elektrik kesilince pc parçalarına bir şey olmasın diye, veya dediğin gibi yıldırım duserse diye. Şart değil tabi ki sana kalmış

• Ulan ne hayatlar var ya.
    Şimdi üzülüyorum ama daha da üzüldüğüm şey yarın bu konuyu hiç hatırlamayıp müsrif bir şekilde hayatıma devam etmem olacak.
  • Bi edit daha geldi.
  • Sistem tavsiyesi için yardım ederseniz sevinirim.
  • Yokmu kimse bi el atıverin sisteme.

• İlk sayfaya çıkmıyor artık.

• Sistem için toplam bütçe be kadar? Bu arada ben de geçen yıl 500 lira tablete bu yıl 700 lira telefona verdim insan kendi parasıyla alınca ayrı bi mutlu hissediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkteki konuda var hocam. 1300 tl 10-20 tl oynayabilir o sıkıntı değil. Monitör ve hard disk hariç. Hayırlı olsun hocam sizinkilerde gerçi 1 sene olmuş ama .
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.