Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LGatakan

O baba bugün akp'ye oy vermiştir kesin.

SANANE!!!
    Şöyle konuları görünce çok iyi bir yerde olduğumu hatırlıyorum tebrik ederim kardeşim
  • Ulan zamaninda ayni durumlar sizin gibiydi ben tuttum zorlaya zorlaya 1700tl lik bilgisayar aldirdim.Simdi cok pismanim.Ufacik seyler icin ailenizi zor durumda birakmayin gencler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sanane kardesim sanane. Adamın konusunu kirletmekten baska bi işe yaramıyosun be. Her yerden dallama gibi çıkmak zorunda mısınız ? Başlıycam siyasetinize de. İnsanları siyasi düşünceleriyle yargılamayın artık ya.

Kardeşim @Julimezar konunu okudum duygulandım. Gerçekten paraya ihtiyacın olursa 3-5 bizde bişeyler atarız. Pm den iban atarsın hemen yollarım. Kendine iyi bak. İnşallah baban iyileşir :)
  • Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt
    Paypal vermemis. Verseydi bende birkac birsey gonderecektim amcaoglu :). Haber et eger paylasirsa. Sana da helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 7 Haziran 2015; 19:57:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tebrik ederim etrafında Gloria Jeans Coffe varsa elimde 5 tane ücretsiz kahve kodu var atayım kodları sana benimde yardımım boyle olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 7 Haziran 2015; 21:27:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam ilk defa duyuyorum onu yoktur heralde zaten bende kahveyi sevmiyorum pek .
  • Kardeşim tebrik ederim , umarım hayatın boyunca böyle azimli ve kararlı devam edersin
  • ghimco kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
  • apokalipta A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam çok sağolun.
  • Bende gunluk 10 tl harcliklarimdan tek kurus harcamayarak 560 tl biriktirdim,aylik kazandigim 720 lirayi da eklersem 1280 lira ediyor 3. Ayin sonunda 3500 toplayip uzay ussu kurmayi planliyorumb

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam. Mükemmel bir örnek oldunuz bence.

Yalnız n'olur n'olmaz bir tane güç kaynağı alın o sisteme. Tehlikelere karşı koruyun.
  • hayırlı olsun , azminizi takdir ediyorum , pentium işlemci almayın
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Sistem o değil hocam yeni kurulucak güç kaynağı yazmıyor mu orda ? O sisteme çok tepki geldi o yüzden başka sistem için yardım istiycem bu aralar.

Unutmuşum teşekkür ederim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julimezar -- 8 Haziran 2015; 2:10:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Sistem o değil hocam yeni kurulucak güç kaynağı yazmıyor mu orda ? O sisteme çok tepki geldi o yüzden başka sistem için yardım istiycem bu aralar.

Unutmuşum teşekkür ederim hocam.

Kasa içine takılan değil hocam. Harici alınan. UPS diyorlar.

Elektrik kesintisi gibi şeyler için.
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Hocam lükse kaçmaz mı o bütçe zaten kısıtlı ?

• quote:

Hocam lükse kaçmaz mı o bütçe zaten kısıtlı ?

Sistemin neden zarar görsün? Hasarın daha çok olabilir. Bu bir önlem.

Sistemi topla sonra da güç kaynağı için para biriktir.

Ama o sistem olmaz.

Pentium işlemciye hangi akıl 256 bit kart önerir anlamıyorum. Ona hız aşırtsan ne aşırtmasan ne. Darboğaz yapar her türlü.
  • paypal hesabını editlesene kardeşim öğrenci olsakta 10 15 bişeyler atarız."Yoğun istek üzerine paypal hesabım" diyede ekle.Ayrıca i5 alsana kardeşim

• helal olsun dostum sana paypal felan verseydin de atsaydık bişeyler bi hayır yapamadık zaten geçen .
    takdirlerimi sunuyorum çok sevindim adına büyük başarıya gerçekten ne yazacağımı bile bilmiyorum forumda herkes nerdeyse elinde olanı için giriyor sende elde etmek için , biz her ay 600-700lerin nasıl gelip geçtiğini izlerken sen 1 sene biriktirip neler yapmışsın ya çok sevindim adına inşallah bi ömür boyu mutlu olursun böyle başarılara imza atarsın DH olarak her zaman arkandayız :)
  • quote:

Defol git bu konudan sanane isteyen istediği partiye oy verir illa Konuları kirleteceksiniz bu Mesajı yazdında ne oldu hiçbir b.k olmadı hiçkimse gülmedi hiçkimse sana Artı vermedi illa trolleyeceksiniz blok
    Unutmuşum kardeşim çok büyük bir azim göstermiştin Güle güle kullanırsın inşallah ama o donanımı tamamen değiltir almadıysan işlemci AMD FX serisinden olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA9189F46 -- 8 Haziran 2015; 3:38:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bc_

quote:

Hocam SSD hiç kullanmadım kullananı da görmedim ne işe yarıyor ?

https://www.youtube.com/watch?v=-Z5isAwqb2c

şu video sana yardımcı olacaktır :) Görmen açısından SSD'nin HDD'den daha iyi olduğunu ve diğer sistemin ne kadar iyi olursa olsun SSD yoksa aslında yavaş kaldığını anlatacaktır.

Edit: Oyunların açılış hızları / örneğin 2 harita arası geçişler %500 daha hızlı geçer. Aynı zamanda örneğin Google Chrome'a bastın. HDD'de bu ortalama 7 saniyede açılırken SSD'de 0,03 saniye gibi bir sürede açılabiliyor. Okuma hızı yüksek olduğu için haliyle windows da hızlı açılıyor. Ve tabi ki programlar ve oyunlar da çok hızlı açılıyor.

Hocam BÜTÇE kısıtlı arkadaşın zaten 128 gb ssd alabileceği fiyata hatta daha ucuza 1 tb hdd alınabiliyor 1 - 2 saniye daha hızlı diye ssd ye gerek yok

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.