Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be sonunda aldın ha hayırlı olsun dostum
  • Zaten başlı basina 1200 tl ye pc toplaman sacma ydi.Yasin kac bilmiyorum ama uni zamani part time calisip daha adam akilli pc alabilirdin.Neyse zaten vazgeçmessin g3 aliyorsan yine hata yapıyorsun.Ama hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Editledim bugün alıyorum.

ekran kartını değiştir derim 128 bit çok kötü en az 256 bit olması lazım 128 bitden çok çok az performans alırsın bir ekran kartı alırken bit en az 256 olması lazım bence fiyatını artırabiliyorsan bunu al

601 tl bence o karta verilmez 80 tl daha koy bu ekran kartını al rahat rahat istediğini yap performansıda iyi olur

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-r9-380-strix-gaming-2gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

Artıramıyorsan bunu al sende çok iyi performans alırsın

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-285-dual-x-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-2-ekran-karti.html#yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 8 Temmuz 2016; 15:00:05 >

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    Helal olsun kardeşim. Allah gönlüne göre versin
    Bir eksiğin kalırsa haber ver yeterli,elimizden geldiğince bizimde bir yardımımız dokunsun

• Bunla oyun oynanmaz

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Hangisinden bahsediyorsunuz ? Baştaki 1250 lik değil en sonda ki sistemi alıcam ilk mesajın en altında.
  • addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sağolun .
  • Helal olsun sana.
  • forsaken54 kullanıcısına yanıt
    Hocam sistem tavsiyesinide burdan aldım. Konusudahttp://forum.donanimhaber.com/m_117426904//tm.htm#117426904 . Önerdiklerinize bakıyorum şimdi.
  • Ubisoft Entertainment U kullanıcısına yanıt
    O zaman bütçe o kadardı hocam. G3'ü aldım bayağı oldu alalı. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Bunla oyun oynanmaz

i3 6100 + gtx 950'li sistemi almış yanılmıyorsam, neden oynanmasın ? gtx 950 epey güçlü bir kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Bunla oyun oynanmaz

i3 6100 + gtx 950'li sistemi almış yanılmıyorsam, neden oynanmasın ? gtx 950 epey güçlü bir kart

üsttekini görmüştüm ben
  • Hadi kardeşim hayırlı olsun şimdiden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Tebrikler hocam darısı başımıza .

2 sene ayni surede alma asamasina gectik o zaman :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kursağından artırıp para biriktirip bilgisayar almak çok harika. Bende öyle yapmıştım, biriktirdim biriktirdim, en son eksik kalan parayı da kadın gününe teyzemi dahil edip onun parasıyla tamamlamıştım, koskoca bir yaz o bilgisayarın eksik şarası için çalışmıştım. Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim, inşallah her şey gönlünce olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim,

Belli ki iyi niyetlisin, safiyanesin. Bugün beni utandırdın, umudum odur ki sen utanmayasın. Eğer lise çağlarındaysan, ve dersler, hayat vb. şeyler hakkında yardıma ihtiyacın olursa, bana özelden ulaşabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Bilgisayarını aldıktan sonra da, steam hesabı al ve bana kullanıcı adını ulaştırıver bir zahmet. :)

• o sistemi boşver para cebinde kalsın, adres ver sana bilgisayar göndereyim.
  • Az kaldı alınca ilk işim ssleri buraya atmak olucak.
  • WickedObvious W kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam lise çağındayım daha.

Pek kullanmadığımdan öğrenemedim Steam'i ama aynı nickte hesabım var.
  • 1300 biriktirdiğimle G3 almıştım şimdide 800 tl param var. Üstünü babam tamamlıyıcak onun tamamladığının hepsi olmasada bi kısmını ödiyicem bu yaz çalıştıklarımla ve okul başlayınca biriktirdiklerimle.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.