Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yorumları okuyunca ne güzel bi forum oldugumuzu tekrar hatırladım, bildigin dost gibiyiz tanısmasakta

ah şu kendini troll sananlar, bigun duzelirsiniz ama geç olcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende birkac oncesinde 400lira biriktirdigim parayla dibine kadar kıyafet aldım, babam yanımda bana da alsana diyor

ihtiyacım vardı, mutluyum suan ama yine bi burukluk var, gitti paralar

neyse tekrar basladım 90a yakın var, sükür, olmayana da versin Allah

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Hocam SSD hiç kullanmadım kullananı da görmedim ne işe yarıyor ?

https://www.youtube.com/watch?v=-Z5isAwqb2c

şu video sana yardımcı olacaktır :) Görmen açısından SSD'nin HDD'den daha iyi olduğunu ve diğer sistemin ne kadar iyi olursa olsun SSD yoksa aslında yavaş kaldığını anlatacaktır.

Edit: Oyunların açılış hızları / örneğin 2 harita arası geçişler %500 daha hızlı geçer. Aynı zamanda örneğin Google Chrome'a bastın. HDD'de bu ortalama 7 saniyede açılırken SSD'de 0,03 saniye gibi bir sürede açılabiliyor. Okuma hızı yüksek olduğu için haliyle windows da hızlı açılıyor. Ve tabi ki programlar ve oyunlar da çok hızlı açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bc_ -- 7 Haziran 2015; 10:13:50 >

• Helal be

• quote:

Orijinalden alıntı: bc_

quote:

Hocam SSD hiç kullanmadım kullananı da görmedim ne işe yarıyor ?

https://www.youtube.com/watch?v=-Z5isAwqb2c

şu video sana yardımcı olacaktır :) Görmen açısından SSD'nin HDD'den daha iyi olduğunu ve diğer sistemin ne kadar iyi olursa olsun SSD yoksa aslında yavaş kaldığını anlatacaktır.

Edit: Oyunların açılış hızları / örneğin 2 harita arası geçişler %500 daha hızlı geçer. Aynı zamanda örneğin Google Chrome'a bastın. HDD'de bu ortalama 7 saniyede açılırken SSD'de 0,03 saniye gibi bir sürede açılabiliyor. Okuma hızı yüksek olduğu için haliyle windows da hızlı açılıyor. Ve tabi ki programlar ve oyunlar da çok hızlı açılıyor.

SSD ihtiyaç değil lükstür. Bana kalırsa çok pahalı lükstür hatta. SSDlerin biraz daha zamana ihtiyacı var.

• Valla helal olsun. Taktir ettim dostum.
  • 1150 tl ye sana kim intel sistem topladı parana yazık kardeşim
  • Sağolun hocam babam yarın fıtıkla ilgili bir hastaneye gidicek artık ne derler bilemiyorum. Bulduğu iş ile ilgili sıkıntı çıkmazsa iyi olur gerçi çıkacağını sanmıyorum kısa sürede iyileşir ama zor birşey boyun fıtığı parmaklarının uyuştuğunu söylüyor.
  • Hocam inteli ben istemiştim. Bilgili biri verdi o sistemi ama buraya koyunca çok tepki geldi sakın alma filan dedi herkes o yüzden başka tavsiye istiyicem bu ara.
  • Hayırlı olsun :)
  • Doit kullanıcısına yanıt
    Daha alamadım ama teşekkür ederim hocam .
  • Helal olsun lan sana sen ne güzel bir insansın,sen hep böyle azimli,kararlı,düşünceli ol kardeşim senin gibi insanlara çok ihtiyaç var.İstersen biz burdan sana yardım ederiz.
  • Helal olsun sana gonlu zengin kardesim. Eksik birseyin olursa yaz buraya. Bu kadar bos isle ugrasan adamlariz. Sana yardimimiz dokunsun.

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    Sakın pentium işlemci alma

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar çok mesaj gelince bende intelden vazgeçtim amd alıcam.
  • 5er lira da biz versek super bir sistem olur, cunku o kadar zaman bekledin sabrettin, iban at hemen gondercem soz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal Olsun Dostum

• Kardeşim öncelikle tebrik ederim azimle, istekli bir şekilde biriktirmişsin paranı. Umarım gönlüne göre bir bilgisayar toplatabiliriz sana ama sakın intel pentium işlemci alma. Sana burada o paraya daha düzgün bir sistem toplatabiliriz amd fx serisinden.

Kendine çok iyi bak.
  • hocam merhaba bana kendimi hatırlattın haftalık 30 tl harçlıkla ilk bilgisayarımı almıştım eğer birşeyin eksik olursa hiç çekinme pm den söyle bizimde katkımız olsun hiç bir dh li gta lardan cslerden mahrum kalmamalı bunu cidden söylüyorum eğer ihtiyacın olursa hiç dert etme pm at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenon -- 7 Haziran 2015; 15:25:58 >
  • quote:

Hocam baktım internetten o kadar güzel araba değil tip olarak tabi içini bilemiycem anlamıyorum özelliklerinden pek. 10.000 tl de büyük miktar tebrik ediyorum.

ticari amaçla satın alacağım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.