Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistemi aldın sanirim hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Assasin M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam alamadım biraz yorum gelse iyi sistem olur yada şöyle şöyle yap diye karar verip alıcam böyle emin olamıyorum.
  • hocam dusuk butcede amd alin ve ekran kartinida nvidia alin 8gb ram zorunlu artik ben olsam ekran kartini 2.el alirim

• Hocam zaten intel daha yakın geliyordu cevaplarda hep intel önerilince intele karar vermiştim. Ekran kartını hatırlamıyorum. 8 gb ile 4 gb arasında ne kadar fiyat farkı olur çok değilse bütçeye ekleyebilirim. 2. el almak istemiyorum birde.
  • telefondayim sqbah editlerim.

• Hocam şimdi baktım. O fiyata nvida nın ekran kartı gtx 750 ti araştırdıklarım ve konudakiler r9-270 daha iyi dediler hemde azda olsa daha ucuz.

Ram 4 gb marka model anlamıyorum eğer fiyat çok artmadan 8 yapabilirsem iyi olur.

Anakartıda anlamıyorum msı nin ucuz bi kartı ama kimse olmaz filan demedi yeterli heralde.

Kasa biraz pahalı sanki ordan kısabilirim belki.

İşlemciyide intel tercihimdi konudada çoğu kişi intel diyince intel düşünüyorum bu fiyatada bu işlemci sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Hocam şimdi baktım. O fiyata nvida nın ekran kartı gtx 750 ti araştırdıklarım ve konudakiler r9-270 daha iyi dediler hemde azda olsa daha ucuz.

Ram 4 gb marka model anlamıyorum eğer fiyat çok artmadan 8 yapabilirsem iyi olur.

Anakartıda anlamıyorum msı nin ucuz bi kartı ama kimse olmaz filan demedi yeterli heralde.

Kasa biraz pahalı sanki ordan kısabilirim belki.

İşlemciyide intel tercihimdi konudada çoğu kişi intel diyince intel düşünüyorum bu fiyatada bu işlemci sanırım.

Hocam ilk mesajdaki sistem gerçekten bu fiyat için çok çok güzel. Onu alın ama size tavsiyem elinize 70 lira gibi bi para geçtiği zaman ilk iş ram in birebir aynısından alıp 8 gb olarak kullanmanız. Rami 8 gb yapınca önümüzdeki 4 yıl tüm oyunları oynatır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet sanırım aldıktan sonrada biriktirme bitmeyecek . Monitörümde kasa kadar eski ama idare ediyor. 500 gb harddisk var o yeter bi süre birde ram yine nerden baksak 500 ü geçer. Neyseki alışkanlık oldu artık hiç harcamıyorum.
  • hocam r7 265 alacaksanız 265x olanı alın bari en iyi fiyat performans onda idi sanırsam ancak dediğim gibi amd kartları pek iyi bildiğim söylenemez.
  • Hocam ben pek anlamıyorum ama sanırım ekran kartını söylediğiniz önerilen r9 270 anlamadım şimdi.
  • quote:

Evet sanırım aldıktan sonrada biriktirme bitmeyecek . Monitörümde kasa kadar eski ama idare ediyor. 500 gb harddisk var o yeter bi süre birde ram yine nerden baksak 500 ü geçer. Neyseki alışkanlık oldu artık hiç harcamıyorum.

Hocam ne 500ü

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-2x4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram.html

• Helal olsun canım

Biraz daha bekle bence, hükümet kurulsun en azından dolar 2.3-2.4 civarına geriler.
    Hemde işlemciyi bence fx6300al , i3ten çok daha iş görür. Oyunlarda performansı daha iyidir.Fanında ses sorunu var sadece.

Forumda 2.el bölümünede bakta orda çok uygunşeyler olabiliyor
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Öyle demedim hocam 4 gb ram + monitör + harddisk 500 ü geçer dedim .
  • Noldu merak ettim

• Dolar fiyatları uçtu gitti 1500 lük sistem 2000 e alınamaz oldu bende g3 aldım artık ilerde ailem alir bilgisayarı ama motorda isteyebilirim bilmiyorum kararsızım.

• quote:

Dolar fiyatları uçtu gitti 1500 lük sistem 2000 e alınamaz oldu bende g3 aldım artık ilerde ailem alir bilgisayarı ama motorda isteyebilirim bilmiyorum kararsızım.

Hata yapmışsın yinede ho

• Yani öyle olması gerekti . Annemin telefonu bozulunca kendi telefonumu anneme verip bu telefonu aldım . Teşekkür ederim.
  • Editledim bugün alıyorum.
  • Hadi hayırlı olsun azmin zaferi diye buna denir.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.