Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Protex11

Soyle basliklari okudugumda elimdekilerin degerini anlayamadigimi fark ediyorum. Umarim her sey istedigin gibi olur.

Zengin misin?
  • VIKINGS kullanıcısına yanıt
    Garanti problemim ? Hocam tasarımını filan beğendim meizu nun ama rom filan gerekiyor diyorlar atınca garanti dışı kalıcak e ben diyelim bunu düşürdüm ekran kırıldı ne yapıcam ? Gidip çakma ekran mı taktırıcam burdan ki bilinmeyen marka onuda takabilirlermi emin değilim ?
  • Teşekkür ederim hocam.
  • Bir yazılımcı olarak ASUS markasını tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus'un telefonlarını ve tabletlerini beğeniyorum. Tavsiye ederim.
  • Şöyle bir okudum da adamsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an meizu mx4 bayağı favori onun hakkında ne düşünüyorsunuz ? Asus 2 çıkarsa bu zamanlarda fiyatına göre düşünebilirim o da iyi geleceğini söylüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelyus

kardeş nasıl bir asosyelsin? bi insan nasıl para harcamaz nasıl yaşıyorsun? kız arkadaşın yokmu? yazık vallahi üzüldüm konuyu okuyınca.

Bir insanın hedefi varsa bazen sosyal hayatı geride bırakabiliyor bende 4000 tl para biriktirdim öğrenciyim rusyada inşaata bile gittim

+ temmuzda türkiyeye gidiyorum eylül 15e kadar umarım güzel bir iş bulup çalışabilirim istediğim arabanın fiyatı 10.000 tl 2008-2009 loganlar biraz zorlasam 10.000 tlye 2010 da bulabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 7 Haziran 2015; 1:59:33 >

• A ®h Pozitif kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım internetten o kadar güzel araba değil tip olarak tabi içini bilemiycem anlamıyorum özelliklerinden pek. 10.000 tl de büyük miktar tebrik ediyorum.
  • Helal olsun kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Balıkesirdeyim ben hocam teşekkürler . Birde tabi bisiklet yok yani varda benimki iyi değil bir tane daha var o bayağı iyi ama eski bayağı . Bisan veya Bianchi'nin ama çok rahat gidiyor bisiklet. Yol bitince bittiğine üzülüyorum daha yol olsaydı keşke diyesim geliyor amasörleri filan yok ondan sanırım ama çok hoş.

Benim de yamaha vardı ama satmıştım küçükken.
    Neyse şimdi Salcano bakıyorum bakalım.

• helal olsun

• Bende tebrik ediyorum ne guzel azimli olmak her basarinin kapisini acar

• bende 2.donemden beri biriktiyorum bursla falan 1000 tl oldu bende pc almayi dusunuyorum hadi bakalim :D

• Öncelikle baban için geçmiş olsun diyorum, durumu nasıl şuan?
    Para biriktirme konuna Gelirsek okudukça kendimi hatırlıyorum, yıllarca harçlığımı biriktirdim, yazları çalıştım ve sonunda bilgisayar toplayabildim. Babama çok yalvardım yardımcı olması için, en azından 100 - 150 TL destek olmasını istedim ama onu bile yapmadı (işleri kötü değildi ). Ailenin değerini bil hocam.

• Bende okuyunca kendimden birseyler gordum. Zavalli annem bana hergun kendine birsey al ac kalma diye 25 kurus o zaman bayagi birsey gelirdi herneyse o zaman yarim ekmek patates fln aliniyordu. Ama ben o paralari biriktirip 2. El ps1 almistim annem cok kizmisti.

En kotusu ben bu paralari kitap parasi bilmem ne parasi diye zorla alirdim hatta para vermeyince okula fln gitmezdim simdi dusunce ps1 in bana ne fazydasi olmus? Sadece zaman kaybi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun kardesim tebrik ediyorum. Gule gule kullan insallah. Hersey gonlunce olsun. Sunu bil ki senin o bilgisayarla oynarken aldigin keyfi hicbirimiz 10.000 dolarlik pc de bile alamayiz. Helal olsun ne diyim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal sana
  • Kardesim bilgisayarı aldin mi ?
    Aldiysan bilelim cs go oynarım diyorsan hediye edeyim sana alıp
    Tabi ki istersen :)

• O baba bugün akp'ye oy vermiştir kesin.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.