|
Uzun yıllardır 4x4 hevesim var ama işsizlik, pandemi, ekonomik kriz derken bir türlü nasip olmadı. Hafif ya da orta hafif seviyede offroad hevesim var.Öyle çamura gireyim, taştan kayadan geçeyim diye bir derdim yok. Toprak veya taşlık yollardan (yayla yolları gibi) geçmeyi planlıyorum. Bir de karda kışta (inşallah yağarsa) kullanmak istiyorum. Bütçe 850.000 civarı , daha doğrusu Corolla Flame X-pack araç var 2019 model, onu satıp üstüne 150.000 civarı para eklemeyi planlıyorum. İlk akla gelen araç Duster olsa da, Corolla'nın kalitesi ve konforundan sonra Duster çok plastik ve basit geliyor.Sonuçta ailenin tek aracı olacak ve devamlı kullanacağım.(%75 -80 şehir içi) Jeep Renegade Trailhawk var ancak içime sinen ya da bütçeme uygun olanı bulamadım. Sahibinden.com'da bir tane var ama hem çok fazla istiyorlar, hem de o araç kaçıncı kez el değiştirdi sayamadım, devamlı alınıp satılıyor. Suzuki Vitara özellik olarak güzel, ama onun da yüksek yakıt harcaması ve B sınıfı olması düşündürüyor. Kadjarın yüksekliği fena değil , ama benim işimi görür mü emin olamadım. Subaru motordan kaybediyor. - 4x4 olacak -Yakıt ve konfor Corolla hibritten sonra üzmeyecek (LPG ya da dizel olması sorun değil.) -AT lastik takılabilecek, hafif off road yapılabilecek. Bu kriterlerde sizin aklınıza gelen bir araç var mıdır? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt