Şimdi Ara

Gürcüstan Batum ve Tbilisi hakkında soracaklarınız varsa cevaplayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gürcüstan Batum ve Tbilisi hakkında soracaklarınız varsa cevaplayabilirim?

• Gürcüstan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

Gürcüstan

İnsanlar çok kötü niyetli. Hep onun kötülüğünü istiyorlar. Gerçekten iyi insan yok mu hiç?
  • Gürcüstan'da ort bir kadının fiyatı nedir ?
  • Böyle Gürcüstan demeyi nereden öğrendin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Böyle Gürcüstan demeyi nereden öğrendin?

Aslında doğrudur ama eksiktir. Adamlara Gürcü diyoruz sonuçta Gürc değil. Gürcüistan olabilirdi ama orada bi düşme ve yumuşama olmuş tabiki
  • Türkiye'den uçakla Gürcistan'a giderken sadece nüfus cüzdanımız yanımızda olsa giriş yapabilirmiyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

Gürcüstan

Kardeşim çok kez hayal kırıklığına uğradım. Hepsi sırtımdan bıçakladılar, annem bile sokağa attı, kem göze inanmaya başladım gerçekten. Kara kedi görünce tükürüyorum, ''gelir düzeyiniz ne durumda'' anketinde sincap çıktım, insanlar kötü niyetli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Posey

Türkiye'den uçakla Gürcistan'a giderken sadece nüfus cüzdanımız yanımızda olsa giriş yapabilirmiyiz

güzel bir soru...

eğer tr havalanında gürcüstan a giriş için kağıt veriyorlarsa giriş yapabilirsin...vermiyorlarsa kesinlikle giriş yapamazsın...

hopa terminaline uçuş yaparsın. yolcular batuma indikten sonra gürcüstan'a inmeye bırakmıyor...Hopa terminaline götürüyor...Türkiye'ye girdikten sonra tekrar kapıdan gürcüstan'a giriş yaparsın.
  • Turbo hocam. Babamla audi a8 alcam. 4.2 quotro. Aklimiza takila tek sey 6 ay kullandiktan sonra 6 alyda orda mi kalcak?

• fakir adamın bildiği ülkeler de fakir olur hailyle ben sana batum hakkında ne sorayım şimdi
  • Burdan geçişler bu sene 15 tl olmuş neden böyle yaptılar yav ben gelene kadar 1 tl ben geldim 15 tl yapmışlar

• batum'a günübirlik gidip applestore den iphone 5 alsak bize kaça patlar.taxfree olayı var sanırım fakat sigara alkolü türkiye sınırından geçirebilmek için 3 gün söylentileri çıktı aynısı telefon içinde geçerlimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turboscan

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Posey

Türkiye'den uçakla Gürcistan'a giderken sadece nüfus cüzdanımız yanımızda olsa giriş yapabilirmiyiz

güzel bir soru...

eğer tr havalanında gürcüstan a giriş için kağıt veriyorlarsa giriş yapabilirsin...vermiyorlarsa kesinlikle giriş yapamazsın...

hopa terminaline uçuş yaparsın. yolcular batuma indikten sonra gürcüstan'a inmeye bırakmıyor...Hopa terminaline götürüyor...Türkiye'ye girdikten sonra tekrar kapıdan gürcüstan'a giriş yaparsın.

cevap için teşekkürler.

• geçen sene batuma gittiydim bir şehrin hem iyi yeri hemde kötüsü olur dimi 1 tane bile refah düzeyi yüksek mahalle göremedim tiflis farklı mı orası da aynı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

Gürcüstan'da ort bir kadının fiyatı nedir ?

tam benim uzman olduğum bir konu...

tbilisi'de karı fiyatlar daha ucuzdur batum daha pahalıdır...

batum'da saatlik karı fiyatları: 60 dollardan-100 dollara kadardır...gecelik karı fiyatları 300 dollardır...karıyi ikna etme yeteneğine göre 200 belki 150 dollara da indirebilirsin.

tbilisi de saatlik karı fiyatları 60 dollar...gecelik karı fiyatları 100-150-200 dollar arasında oynar...100 dollar çok güzel çıtırlar kaptığımı bilrim...Adı alina idi..

bir de gürcüstan'ın harabe bir ili var...Haşuri diye...Tır parkları var karı satıyorlar...burada karıları 30 tl ile gecelik 120 tl arasında bulabilrisiniz...ama karılar güzel değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 23 Eylül 2013; 15:56:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

geçen sene batuma gittiydim bir şehrin hem iyi yeri hemde kötüsü olur dimi 1 tane bile refah düzeyi yüksek mahalle göremedim tiflis farklı mı orası da aynı mı

o konuya tam bir yorum yapamayacağım ama batum ve tbilisi de gelişmiş yerlerde var gelişmemiş yerlerde var.
  • Gurcistana gittim gercekten adim basi inanilmaz kizlar var

ve hepsi veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

batum'a günübirlik gidip applestore den iphone 5 alsak bize kaça patlar.taxfree olayı var sanırım fakat sigara alkolü türkiye sınırından geçirebilmek için 3 gün söylentileri çıktı aynısı telefon içinde geçerlimi?

iphone için 3 gün sınır yoktur..sadece kutu olarak sigara ve alkol için vardır...

aldığın iphone u kutusundan çıkartır cebine koyarsan bir sorun asla yaşamazsın gümrükte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Turbo hocam. Babamla audi a8 alcam. 4.2 quotro. Aklimiza takila tek sey 6 ay kullandiktan sonra 6 alyda orda mi kalcak?

6 ay orada 6 ay burada aracın kalma zorunluluğu oluyor...

ayrıca araç getirmen için orada 6 ay kesintsiz kalman gerekiyormuş.

ama bu tamamen sınırdaki türk görevlinin insiyatifindeymiş...

yurtdışında kaldığın kadar da tr de aracı kullanabiliyormuşsun..

--------------------------------------------------------------------------------------------------

sen 6 ay kullanırsın daha sonra orada arabayı satarsın başka araçla gelirsin....çözümü de bu....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.