|
| _____________________________ |

1 Mobil
|
E-Okul Notları İsteğinize Göre Ayarlayın
E-Okul sisteminde kayıtlı notların çeşitli nedenlerle değiştirilmesi gerekebilir. Örneğin, hatalı girilen notların düzeltilmesi, eksik notların eklenmesi veya yanlış hesaplanan ortalamaların güncellenmesi gibi durumlar ortaya çıkabilir. Bu gibi durumlarda, E-Okul sisteminde yetkili kişiler tarafından notlar değiştirilebilir.
Ancak, E-Okul notlarının yetkisiz kişiler tarafından değiştirilmesi veya sahte notlar oluşturulması yasa dışı ve etik olmayan bir uygulamadır. Sahte E-Okul notları, bireylerin eğitim durumları hakkında yanlış bilgi vermesine ve haksız avantaj elde etmelerine yol açabilir. Bu nedenle, E-Okul notlarının değiştirilmesi yalnızca yetkili kişiler tarafından ve geçerli nedenlerle yapılmalıdır.
E-Okul notlarını değiştirme işleminin nasıl gerçekleştirileceğine ilişkin bilgi edinmek için okul idaresi veya ilgili eğitim kurumlarıyla iletişime geçmenizi öneririz. Yetkisiz kişilerin E-Okul notlarını değiştirmesi durumunda yasal yaptırımlarla karşılaşabileceğinizi unutmamalısınız.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illanois -- 27 Ocak 2011; 13:40:19 > |
|
|
|
|
|
|
Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge
|
|
|
|
|
|
Çukurova üniversitesi, inşaat teknolojileri 1.sınıf olmama rağmen, bu konuya niye tıkladım ben ? İlave not : 11 yıl aradan sonra Hort yapmışım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 6 Şubat 2022; 17:7:58 > |
|