Şimdi Ara

Güntekin Onay... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
4.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Torquoise

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Bursaspor maç yorumunu dinliyorum. Ama Güntekin Onay, GS-BJK maçından halen 3-2 diye bahsediyor. Konu Bursa-GS maçı olmasına rağmen halen Burak konuşuluyor.

Tamam, Burak'ın o davranışını ben de dahil bir çok insan ayıpladı. Ama bir spor spikerinin inatla bu şekilde ifade etmesi, insanları kızdırıyor. FB'lilerin de olaya müdahil olması da olayın tuzu biberi oluyor. Böyle olunca haliyle GS taraftarı da Burak'ı savunmaya başlıyor. Benim gibi olayın kritiğini yapanlar ise susmaya başlıyor. Çünkü amaç Burak'ı eleştirmek mi yoksa GS'ye zarar vermek mi anlayamıyoruz.

Güntekin Bey'in profesyonelliğine yakıştıramadım...

o davranışı sen ayıplasan ne olur ?

Burak çıktı penaltı diyor. Başkanınız ben de olsam ben de penaltı verirdim diyor.

Onu geçtim geçen hafta Fatih Terim derbideki tüm golleri biz attık diyorduk. Bu haftada tüm golleri Bursa attı.

Ünal Aysal o lafları söylerken ben utandım, gerçekten de "başkan" olduğu için böyle konuşması gerektiğini düşündü, ama sahip olduğu koltuk onu bu konuda acizliğe itti maalesef.

Ben ayıplasam n'olur? Keşke her taraftar, kendi takımının kritiğini yapabilse, hatalarını söylese. Sanırım çok daha az kavga-döğüş olurdu.

hocam senin takındığın tavır şuan yanlış bence.pozisyonun penaltı olduğunu düşünen bir sürü insan var kaldı ki burak kendini attı diyebilecek kadar eminmisin.pozisyon net falan değil öncelikle bunda mutabık olalım.penaltı olmayabilir bunu savunabilirsin ama aksini düşünenleri yargılamak doğru değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: ax

güntekinde rıdvan gibi bazen dayanamıyor tuttuğu takımı savunma ihtiyacı duyuyor.haklı olsa anlayacam ama tüm maçı bir penaltı pozisyonuna bağlaması yakışmıyor ona...

Güntekin'i severseniz sevmezsiniz, eleştirirsiniz eleştirmezssiniz ona saygı duyarım da, nasıl bağlamayalım penaltıya yahu, tüm maçı yani hakkımız olan galibiyeti aldı götürdü olmayan bir penaltı. Hayır bunun neresi haklılık değil?

İyi takımsan hakemi de yeneceksin.Skor 3-3 gerisi traş.

• Galatasaray sene sonu açık ara şampiyon olsa Burak'a 2. hafta penaltı verilmese Galatasaray şampiyon olamayabilirdi diyecek herhalde

demedi demeyin
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Bursaspor maç yorumunu dinliyorum. Ama Güntekin Onay, GS-BJK maçından halen 3-2 diye bahsediyor. Konu Bursa-GS maçı olmasına rağmen halen Burak konuşuluyor.

Tamam, Burak'ın o davranışını ben de dahil bir çok insan ayıpladı. Ama bir spor spikerinin inatla bu şekilde ifade etmesi, insanları kızdırıyor. FB'lilerin de olaya müdahil olması da olayın tuzu biberi oluyor. Böyle olunca haliyle GS taraftarı da Burak'ı savunmaya başlıyor. Benim gibi olayın kritiğini yapanlar ise susmaya başlıyor. Çünkü amaç Burak'ı eleştirmek mi yoksa GS'ye zarar vermek mi anlayamıyoruz.

Güntekin Bey'in profesyonelliğine yakıştıramadım...

o davranışı sen ayıplasan ne olur ?

Burak çıktı penaltı diyor. Başkanınız ben de olsam ben de penaltı verirdim diyor.

Onu geçtim geçen hafta Fatih Terim derbideki tüm golleri biz attık diyorduk. Bu haftada tüm golleri Bursa attı.

Ünal Aysal o lafları söylerken ben utandım, gerçekten de "başkan" olduğu için böyle konuşması gerektiğini düşündü, ama sahip olduğu koltuk onu bu konuda acizliğe itti maalesef.

Ben ayıplasam n'olur? Keşke her taraftar, kendi takımının kritiğini yapabilse, hatalarını söylese. Sanırım çok daha az kavga-döğüş olurdu.

hocam senin takındığın tavır şuan yanlış bence.pozisyonun penaltı olduğunu düşünen bir sürü insan var kaldı ki burak kendini attı diyebilecek kadar eminmisin.pozisyon net falan değil öncelikle bunda mutabık olalım.penaltı olmayabilir bunu savunabilirsin ama aksini düşünenleri yargılamak doğru değil...

Asla yargılamıyorum. Ben penaltı olmadığını düşündüğüm için o an utandım. Ve penaltı olmadığına inandığım için başkanın da bu şekilde düşündüğünü, ama futbolcusunu korumak adına böyle konuştuğunu hissettim.

Ama belki de gerçekten başkan "penaltı" diye düşünmüş olabilir. O zaman hissettiklerimde ve başkan hakkındaki düşüncemde hatalı duruma düşmüş olurum evet. Bu ihtimal de var elbette.

Ama konu bu değildi, nerelere geldi

• İzlemeyin kardeşim. Zorlamı izletiyorlar ?
  • Baktılar Galatasaray bu sene de şampiyonluğu rahat kucaklayacak, bari çamur atalım izi kalsın mantığıyla şimdiden müstakbel şampiyonluğumuzu haksız gösterme davasına giriştiler.

İnsana en çok dokunan da, kendi programında kendi takımının rezil oyunu yerine, rakibinin zevk veren oyununu yorumlamak olsa gerek. İçi gidiyor adamların içi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaliRammer

quote:

Orijinalden alıntı: blackjack13

Baktılar Galatasaray bu sene de şampiyonluğu rahat kucaklayacak, bari çamur atalım izi kalsın mantığıyla şimdiden müstakbel şampiyonluğumuzu haksız gösterme davasına giriştiler.

İnsana en çok dokunan da, kendi programında kendi takımının rezil oyunu yerine, rakibinin zevk veren oyununu yorumlamak olsa gerek. İçi gidiyor adamların içi...

Zevk veren oyunmuş. Bjk'den haksız yere 1 puan aldın. Neredeyse Bursa'ya evinde kaybediyordun adamlar çatır çatır oynadılar size karşı.

Zevk veren oyun

Kaybetmek ?

• Hani rıdvanın olduğu programları boykot ediyodunuz la
  • Kardeşim emek hırsızlığı falan geçeceksin bu demagojileri,bunlar unutulur gider mancukya'nın dediği gibi bu Burak'ın kalitesini gösterir.Keşke 1 tane daha yedirseydi de 4-3 kazansaydık.Amaca giden her yol mübahtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

quote:

quote:

Baktılar Galatasaray bu sene de şampiyonluğu rahat kucaklayacak, bari çamur atalım izi kalsın mantığıyla şimdiden müstakbel şampiyonluğumuzu haksız gösterme davasına giriştiler.

Zevk veren oyunmuş. Bjk'den haksız yere 1 puan aldın. Neredeyse Bursa'ya evinde kaybediyordun adamlar çatır çatır oynadılar size karşı.

Zevk veren oyun

Kaybetmek ?

Tamam kanka siz barçasınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2012

quote:

quote:

güntekinde rıdvan gibi bazen dayanamıyor tuttuğu takımı savunma ihtiyacı duyuyor.haklı olsa anlayacam ama tüm maçı bir penaltı pozisyonuna bağlaması yakışmıyor ona...

Güntekin'i severseniz sevmezsiniz, eleştirirsiniz eleştirmezssiniz ona saygı duyarım da, nasıl bağlamayalım penaltıya yahu, tüm maçı yani hakkımız olan galibiyeti aldı götürdü olmayan bir penaltı. Hayır bunun neresi haklılık değil?

Valla netice öyle haklısın da işte emek hırsızlığı gerçeğini değiştirmiyor bu, o yüzden her programda bu konu açılabilir siz rahatsız olsanız da olmasanız da

• quote:

quote:

Zevk veren oyun

Haksız bir puan? Bana pozisyonun neresini gördün de "darbe yok" diyorsun ? Kadraja girmeyen pozisyon üzerinden laf salatası yapma burada. Sırf düşen oyuncu Burak diye gözü kapalı pozisyonu görmeden "penaltı ya da serbest vuruş değil" diyen zihniyet sizlersiniz işte.

Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarından keyifli olduğu kesin. Git gez diğer takımların forumlarını, şöylelerine çok rastlarsın "Arkadaşlar ilk yarıdaki futbolu görünce, ikinci yarıyı izleyesim gelmedi" vs.

Daha sezonun başı olmasına ve kadromuzun tam oturmamasına rağmen, sizden kat be kat iyi futbol oynuyoruz. Gördük bugün Fenerbahçeyi. Sivassporlu oyuncu elini kolunu sallayarak 70 metre ağır ağır top sürdü, biri de demedi ki; "Dur arkadaş sen nereye gidiyorsun?!".

Gol atmaktan, pres yapmaktan, organize atak yapmaktan aciz takımların Galatasaray'ın oynadığı futbolu beğenmemesi zaten ne kadar fanatik olduğunuzun göstergesi. Rıdvan bile içi içini yerken Galatasaray'ı arada bir övüyor ama siz bu işi klavye başından bile yapamıyorsunuz.

Seni ilk ve son kez ciddiye alışımdır bu. Tartışmanı tek taraflı sürdürebilirsin artık. Başarılar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla netice öyle haklısın da işte emek hırsızlığı gerçeğini değiştirmiyor bu, o yüzden her programda bu konu açılabilir siz rahatsız olsanız da olmasanız da

Burak isterse 90 dk yerden kalkmaz,bu onun inisifiyatinde olan bir şey,sövülecek kişi hakemdir penaltıyı o verdi Burak değil.

• her gun izlerdim ntvspor
    artık aklıma bile gelmiyor.

maceraperest atılgan tv8 kanalturk beyaztv var
    daha moda
  • Güntekin, Rıdvan'dan farklı olarak futbolu bilen, ne konuştuğunu bilen, oturup futbol hakkında iki kelam edilecek birisidir. Lakin konu Galatasaray olduğunda Rıdvan'dan hiçbir farkı kalmaz. Hatta bize duyduğu düşmanlığı gözlerinden okuyabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Her hafta bunumu konuscaz ?
  • Kuntakin holigan fenerli ya sallayın onu.
  • 20 sene sonra Burak ya benim başparmağım çime takıldı ondan düştüm hakem verdi penaltıyı diyene kadar konuşulacak bu. Ya ben bunu bir yerden hatırlıyorum.
  • quote:

Kardeşim emek hırsızlığı falan geçeceksin bu demagojileri,bunlar unutulur gider mancukya'nın dediği gibi bu Burak'ın kalitesini gösterir.Keşke 1 tane daha yedirseydi de 4-3 kazansaydık.Amaca giden her yol mübahtır.

Hak yenildiğini bildiğiniz halde 'Cihad' falan mı yaptığınızı sanıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Güntekin, Rıdvan'dan farklı olarak futbolu bilen, ne konuştuğunu bilen, oturup futbol hakkında iki kelam edilecek birisidir. Lakin konu Galatasaray olduğunda Rıdvan'dan hiçbir farkı kalmaz. Hatta bize duyduğu düşmanlığı gözlerinden okuyabilirsiniz.

Beşiktaşlıların geneli sizin hakkınızda aynısını düşünüyordur.En azından eskisi gibi olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.