Şimdi Ara

Güntekin Onay... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
4.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Siempré

quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Bursaspor maç yorumunu dinliyorum. Ama Güntekin Onay, GS-BJK maçından halen 3-2 diye bahsediyor.

Güntekin Bey'in profesyonelliğine yakıştıramadım...

Bir örnek vermek istiyorum bu cümle ile ilgili :

"Bazı Galatasaray'lılar" ve "çoğu Ts'li" de "7. şampiyonluk", ya da bir eksik şampiyonluk sayısı olarak gösteriyor, yok sayıyor FB'nin son şampiyonluğunu.

Ki geçen sene sene başından belli prosedür bilinmesine rağmen son maçtan önce kendini şampiyon ilan etti GS. Sonra şampiyon olunca "2 kere şampiyon olduk" dendi.

Bazen insanlar bunu yapmak zorunda hissederler.

Bundan sonra şike yapana laf demem,haklıdır çünkü bu ortamda ne yapsa yeridir.

Seni okuyorum bazen objektif birine benziyorsun kimin hakkı olmalıydı 2010-2011 sezonunun şampiyonluğu?

• quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

Adamlar cidden iyi gerilmiş :D
    Şampiyon olamayacaksınız bu açık ve net, ama genede bi ihtimal olursanız, yıllarca bu konuşulacak.
    Tıpkı zamanında zalata saydığınız mangırlar gibi.

Gerilen eden yok sene kaybolma bir yere
    kankanız feneri de sizide üstüste koyarak şampiyon olacağız geçen sene olduğumuz gibi.
    sen iflasın eşiğindeki klübünle ilgilen şuan GSye laf atacak takım değil fbjk
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

Adamlar cidden iyi gerilmiş :D
    [size=4]Şampiyon olamayacaksınız bu açık ve net, [size=4]ama genede bi ihtimal olursanız, yıllarca bu konuşulacak.
    Tıpkı zamanında zalata saydığınız mangırlar gibi.

• rasim ozanlar ahmetler mehmet baransular ermanlar serhat uluerenler gibi çakma spor yorumcuları sizin olsun bize güntekin rıdvan gibi harbi spor yorumcularını verin.
  • Güntekin en kral adamlardan biri bu alemde adamın dediği şey hakem hatası olmasa Beşiktaş 3 puanı alacaktı kalan dakikalarda da yemediği zaman tabi ee ne var bunda doğru değil mi ? 1 gün konuşulup kapanacak mıydı yani o maçın her konuşulduğu muhabbetin en fazla 2.cümlesi penaltı pozisyonu olur zaten yani bırakın bu işleri
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.