Şimdi Ara

Güntekin Onay... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
4.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güntekin ve diğer tüm Beşiktaşlılar hatta Fenerbahçeliler sezon sonuna kadar konuşsanız da maç bitti: 3-3, GS averajla şampiyon olsa bile MAÇ BİTTİ

Bu şekilde kazanılan puanlar, maçlar hatta kupalar ve turnuvalara defalarca tanık olmuşsunuzdur. Kaybeden taraf haksızlığa karşı çıkar, kazanan taraf normal karşılar. Bu değişmez değişmeyecek de. Ayrıca bu şekilde kaybeden taraf hep haksızlığa uğrayan taraf da değildir, mutlaka daha önce bu şekilde kazanç da sağlamıştır. Diğer taraftan rakipten faul çalmak, kart çalmak, penaltı çalmak neden bu kadar eleştiriliyor onu da anlamıyorum. Bunu yapabilmek de bir yetenektir. Evet hoş bir yol olmayabilir ama futbolun içinde bu da var, arkadaşlar. Sanki ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyormuş gibi saldırgan davranmanın ne anlamı var. Sadece BJK'lilere ve FB'lilere söylemiyorum yarın aynı şekilde GS puan kaybederse, itiraz edecek GS'lilere de söylüyorum. Rakibin önüne geçerek faul çalmak, hatta kart görmesine sebep olabilmek, basketbolda faul almak kadar normal bir şeydir. Sadece futbolda daha acı sonuçları var. O yüzden de çok konuşuluyor ama tadında bırakmak lazım.

Geçen hafta maç sonunda haklı olarak Burak eleştirildi hatta fazlasıyla hakarete uğradı, haftaiçi de konuşuldu, tekrar tekrar tartışıldı. Daha ne kadar konuşulacak merak ediyorum. Hayır bir noktadan sonrası ağlamaya döner. Güntekin'in geçen hafta yaptığı haklı bir eleştiriydi evet ama bu hafta yaptığı artık ağlamak, kimse kusura bakmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: ax

güntekinde rıdvan gibi bazen dayanamıyor tuttuğu takımı savunma ihtiyacı duyuyor.haklı olsa anlayacam ama tüm maçı bir penaltı pozisyonuna bağlaması yakışmıyor ona...

Güntekin'i severseniz sevmezsiniz, eleştirirsiniz eleştirmezssiniz ona saygı duyarım da, nasıl bağlamayalım penaltıya yahu, tüm maçı yani hakkımız olan galibiyeti aldı götürdü olmayan bir penaltı. Hayır bunun neresi haklılık değil?

Hala "hakkımız olan maç" diyor ya. HasbinAllah. İlk kaçan tonla gol, Hilbert'in elle top kestiği penaltı pozisyonu, Hamit'in düşürülmesi vs. Birazda bunları konuşalım ne dersin.

Hamit bile itiraz etmedi o pozisyona sen gelmiş penaltı diyorsun Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Hilbertin pozisyonu da temiz adam kolunu içeri doğru çekiyor zaten her şey bir saniyede oldu şut çok hızlı idi oyuncu o kadar kısa zamanda dirseğini çekemezdi anlık olan bir şey kaldı ki o pozisyona penaltı diyen bir tane bile yorumcu görmedim, fazla zorlama istersen bala kazandığınız bir puanı kutlamaya devam et sen.

FIFA kokartlı Selçuk Dereli'de Burak'ın pozisyonuna penaltı dedi. Hadi buyur buradan yak.

Hilbert'in pozisyonuna penaltı diyen göremezsin tabi. Kartalbakışı ve Haber1903 gibi siteleri takip ettiğinden dolayı olabilir. Kolunu içeri doğru çekiyormuşmuşmuş. Göz doktoru var liseden arkadaşım sana numarasını verebilirim, selamımı söyle yardımcı olur fiyatta.

Bir de kalkmış bala puan aldınız diyor. İlk yarı 4-0 olacak maç 3-3 bitiyorsa burada ballı olan kim bir otur düşün. Millete akıl fikir dileyeceğine otur Allah'a dua et biraz sana versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric "the King" Cantona

Güntekin ve diğer tüm Beşiktaşlılar hatta Fenerbahçeliler sezon sonuna kadar konuşsanız da maç bitti: 3-3, GS averajla şampiyon olsa bile MAÇ BİTTİ

Bu şekilde kazanılan puanlar, maçlar hatta kupalar ve turnuvalara defalarca tanık olmuşsunuzdur. Kaybeden taraf haksızlığa karşı çıkar, kazanan taraf normal karşılar. Bu değişmez değişmeyecek de. Ayrıca bu şekilde kaybeden taraf hep haksızlığa uğrayan taraf da değildir, mutlaka daha önce bu şekilde kazanç da sağlamıştır. Diğer taraftan rakipten faul çalmak, kart çalmak, penaltı çalmak neden bu kadar eleştiriliyor onu da anlamıyorum. Bunu yapabilmek de bir yetenektir. Evet hoş bir yol olmayabilir ama futbolun içinde bu da var, arkadaşlar. Sanki ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyormuş gibi saldırgan davranmanın ne anlamı var. Sadece BJK'lilere ve FB'lilere söylemiyorum yarın aynı şekilde GS puan kaybederse, itiraz edecek GS'lilere de söylüyorum. Rakibin önüne geçerek faul çalmak, hatta kart görmesine sebep olabilmek, basketbolda faul almak kadar normal bir şeydir. Sadece futbolda daha acı sonuçları var. O yüzden de çok konuşuluyor ama tadında bırakmak lazım.

Geçen hafta maç sonunda haklı olarak Burak eleştirildi hatta fazlasıyla hakarete uğradı, haftaiçi de konuşuldu, tekrar tekrar tartışıldı. Daha ne kadar konuşulacak merak ediyorum. Hayır bir noktadan sonrası ağlamaya döner. Güntekin'in geçen hafta yaptığı haklı bir eleştiriydi evet ama bu hafta yaptığı artık ağlamak, kimse kusura bakmasın.

Yazının geneline katılıyorum haklı eleştiri bölümü hariç.

• quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

quote:

Orijinalden alıntı: tracian

Beşiktaş maçında bütün golleri kendi hatamızdan yedik . Ama güntekin onay aslında kazanan Beşiktaş'tır deyip duruyor .

Bursa maçta kendi hatalarından gol yiyince kanalın internet sitesi haber yapıyor : 'Timsah kendini ısırdı !' .

Beşiktaş maçında bütün golleri kendi hatamızdan yedik . Ama güntekin onay aslında kazanan Beşiktaş'tır deyip duruyor .

şu lafa var ya hastayım. sizin attığınız golleri siz mi attınız? ilk golde cenk yumurtlamadı mı? ikincide cenk altıpasa düşen topu izlemedi mi? son gol hakem hediyesi değil mi? bizim attığımız gollerde en azından bir hataya zorlama çabası var. hele dün bursanın yediği goller inanılmaz. adamlar bir size bir kendi kalelerine,bir size bir kendi kalelerine.

algı da seçicilik mi var anlamadım ki . orda olan hataların hepsini bir kenara bırakıp farklı bir açıdan maçı yorumladılar . iyi güzel . ama bursa maçında niye böyle tahrik eden bir başlık atmışlar . demek istediğim budur beşiktaşa oyununa skoruna hakkına helaline bir saldırı yapmadım sinirlenmenize gerek yok bugünkü başlığı eleştirdim .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

güntekinde rıdvan gibi bazen dayanamıyor tuttuğu takımı savunma ihtiyacı duyuyor.haklı olsa anlayacam ama tüm maçı bir penaltı pozisyonuna bağlaması yakışmıyor ona...

Güntekin'i severseniz sevmezsiniz, eleştirirsiniz eleştirmezssiniz ona saygı duyarım da, nasıl bağlamayalım penaltıya yahu, tüm maçı yani hakkımız olan galibiyeti aldı götürdü olmayan bir penaltı. Hayır bunun neresi haklılık değil?

Hala "hakkımız olan maç" diyor ya. HasbinAllah. İlk kaçan tonla gol, Hilbert'in elle top kestiği penaltı pozisyonu, Hamit'in düşürülmesi vs. Birazda bunları konuşalım ne dersin.

Hamit bile itiraz etmedi o pozisyona sen gelmiş penaltı diyorsun Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Hilbertin pozisyonu da temiz adam kolunu içeri doğru çekiyor zaten her şey bir saniyede oldu şut çok hızlı idi oyuncu o kadar kısa zamanda dirseğini çekemezdi anlık olan bir şey kaldı ki o pozisyona penaltı diyen bir tane bile yorumcu görmedim, fazla zorlama istersen bala kazandığınız bir puanı kutlamaya devam et sen.

FIFA kokartlı Selçuk Dereli'de Burak'ın pozisyonuna penaltı dedi. Hadi buyur buradan yak.

Hilbert'in pozisyonuna penaltı diyen göremezsin tabi. Kartalbakışı ve Haber1903 gibi siteleri takip ettiğinden dolayı olabilir. Kolunu içeri doğru çekiyormuşmuşmuş. Göz doktoru var liseden arkadaşım sana numarasını verebilirim, selamımı söyle yardımcı olur fiyatta.

Bir de kalkmış bala puan aldınız diyor. İlk yarı 4-0 olacak maç 3-3 bitiyorsa burada ballı olan kim bir otur düşün. Millete akıl fikir dileyeceğine otur Allah'a dua et biraz sana versin.

Maçın hakemleri bu pozisyon yüzünden ceza aldı buna ne diyeceksin peki? Merak etme sadece dediğin siteleri okumuyorum Ntvsporu ve Trt'yi de izledim orada Arif bile penaltı demedi(hilbertin pozisyonu için). Penaltı diyen birisini gösterebilir misin baba tabi ultraslan, extremegs, süperaslan, tarzı siteler dışında. Ben varsayımlarla konuşmuyorum ilk yarıda 4-0 yapabiliyorsanız yapın tutan mı vardı? Ona bakacak olursan Beşiktaş da ikinci yarıda 4. golü atıp maçı koparabilirdi. Bu arada hamitin pozisyonunun penaltı olmadığına herhalde inanmış gibi gözüküyorsun ki cevap gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

quote:

Hafta içi 11,00 Gibi Açın İzleyin NTV yi Gerisi Boş. Mehmet Demirkol dan Gerisi Yalan.Adam Dediki; Pozisyonun İçinde Olan İki Adam Var Onlar Konuşmuyor Geri Kalanlar Körü Körüne Tartışıyor.Net Bir Görüntüde Yok Ortada.

Bu Adam Galatasaray Lisesi Mezunu ve Fenerbahçelidir.

ne zaman gs hakkinda guzel yorum yapan olsun seversiniz ama sizin hakkinizda ufak bir elestiride burda konu acilir yok su spiker soyle boyle bunu gs lilerden baska yapan grubu gormedim. bence sorun sizlerde

Ya yazmak icin yazdin ya da haskan provokator bir fenerlisin. Yoksa benim yazdigimdan bunu cikarabilecek kadar aptal biri gelip buralarda flood yapamaz. Adam isime gelen bise soylemiyor beyni olan her adam gibi dusunuyor her konuda! Ya escude ya burak cikip konusucak gerisi susacak bu kadar

soyledigin cumlelerin farkina var once sonra konus. ne demisim ben iyi oku ne zaman lig tv ntv spor herhangi bir gazete yada herhangi bir tv kanalinda bir spiker spor yazari yorumcu vs gs hakkinda ters bisey soylese yada yorum yapsa burdaki gs bolumun deki konu basliklari...

... kanalin spikeri
    .... gazetenin yazari
    .... sitenin yorumcusu
    sonra altina yazilan yorumlar.

zuhahHa hala bu adami dinleyen varmi hala bunu okuyan varmi.

nedir bunlar bana acikla ozaman sert sert cumleler kuracagina. kendinizi kaf daginin tepesinde sanmayin 3 mactir sansa kazaniyosunuz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bir bakın etrafınıza. Diğer takımların durumuna moraline. Tabiki Galatasarayımız aleyhine konuştukça konuşacaklar. Yok çok para harcamışız yok hakem yok yönetimden çatlaklar yok Fatih hoca şöyle. Aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp tekrar koyacaklar önümüze. Sebebi ise korku. Tek büyük kalıyor bu ligde yavaş yavaş. Bunu görmek gerek. Bizim yapmamız gereken takımımıza sahip çıkmak. Eleştiri yapmayacakmıyız. Yapacağız ama bu elemanların galeyanına gelmeyeceğiz sonuna kadar destekleyeceğiz takımımızı. Bırakın bu medyadakiler miyavlamaya devam etsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2012
    Amaca giden her yol mübahtır.

fenere şikeci demeyin o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanogo

burak bu ülkenin yüz karasıdır pisliktir çirkeftir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hafta içi 11,00 Gibi Açın İzleyin NTV yi Gerisi Boş. Mehmet Demirkol dan Gerisi Yalan.Adam Dediki; Pozisyonun İçinde Olan İki Adam Var Onlar Konuşmuyor Geri Kalanlar Körü Körüne Tartışıyor.Net Bir Görüntüde Yok Ortada.

Bu Adam Galatasaray Lisesi Mezunu ve Fenerbahçelidir.

ne zaman gs hakkinda guzel yorum yapan olsun seversiniz ama sizin hakkinizda ufak bir elestiride burda konu acilir yok su spiker soyle boyle bunu gs lilerden baska yapan grubu gormedim. bence sorun sizlerde

Ya yazmak icin yazdin ya da haskan provokator bir fenerlisin. Yoksa benim yazdigimdan bunu cikarabilecek kadar aptal biri gelip buralarda flood yapamaz. Adam isime gelen bise soylemiyor beyni olan her adam gibi dusunuyor her konuda! Ya escude ya burak cikip konusucak gerisi susacak bu kadar

soyledigin cumlelerin farkina var once sonra konus. ne demisim ben iyi oku ne zaman lig tv ntv spor herhangi bir gazete yada herhangi bir tv kanalinda bir spiker spor yazari yorumcu vs gs hakkinda ters bisey soylese yada yorum yapsa burdaki gs bolumun deki konu basliklari...

... kanalin spikeri
    .... gazetenin yazari
    .... sitenin yorumcusu
    sonra altina yazilan yorumlar.

zuhahHa hala bu adami dinleyen varmi hala bunu okuyan varmi.

nedir bunlar bana acikla ozaman sert sert cumleler kuracagina. kendinizi kaf daginin tepesinde sanmayin 3 mactir sansa kazaniyosunuz..

Tipik fenerli yaklasimi sucu baskasina atmak. Baslangic guzel gelisme vasat sonuc bolumunde 3 mactir berabere kaliyosunuz cok guzel baglamissin serveti funun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2012
    Amaca giden her yol mübahtır.

fenere şikeci demeyin o zaman.

Valla bundan sonra öyle.Kim şike yapmışsa anasının ak sütü gibi helal olsun o şampiyonluk.
  • quote:

quote:

Bütün maç hakkınız mıydı ? Bakın bir konuya da yazdım.Özet izleyip geldiniz heralde.Melo kafaya çıkıyor FAUL veriyor hakem.Uğur Boral Aydın'a tırmanıyor size veriyor.Toraman tekme sallıyor size veriyor.(2ye 1 gidiyoruz orada.) Ezbere konuşuyorsunuz.Hilbert'in pozisyonuna ne diyeceksin ? İlk yarıdaki ezici oyuna ne diyeceksin ? Açıkla bunların hepsini bana tamam diyicem. İkinci yarıda toparlandınız oynatmadınız o ayrı.Maçın hakkı beraberlikti ve öyle oldu sokun kafanıza.

Burak'ın pozisyonu penaltı değildi yanlış yaptı o ayrı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Murcgs94

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Taraftar kimliği spiker kimliğinin önüne geçmiş birisi.Her cümlesinde mutlaka Gs'ye bir eleştiri var ve ne yazık ki bu eleştiri tarafsız değil hep zarar vermek adına.Ne kadar yanlı bir adam olduğunu,Bjk'nin galibiyetle biten maçlarından sonraki yüzündeki ifadeden anlayabilirsiniz,sanırsınız ki trübün lideri.

1 senedir her programı istisnasız izliyorum ve her maçtan sonra şu cümleyi kuruyor,"Gs kazanmayı bildi,ama iyi oynayamadı,3 puan aldı ama takım düzensiz......"Ufak bir övgü arkasından "ama" ile başlayan cümleler.

Gel gelelim Bjk maçlarından sonra, takıma methiyeler düze düze bitiremiyor.

izleme o zaman kardeşim

Bunu yazmak için mi üye oldun foruma?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerpeten77

hala maç bizim hakkızdı diyen bjkliler var,enteresan

Kimin hakkıydı Gs deme sakın gülmekten yerlere yatarım
  • quote:

Maçın hakemleri bu pozisyon yüzünden ceza aldı buna ne diyeceksin peki? Merak etme sadece dediğin siteleri okumuyorum Ntvsporu ve Trt'yi de izledim orada Arif bile penaltı demedi(hilbertin pozisyonu için). Penaltı diyen birisini gösterebilir misin baba tabi ultraslan, extremegs, süperaslan, tarzı siteler dışında. Ben varsayımlarla konuşmuyorum ilk yarıda 4-0 yapabiliyorsanız yapın tutan mı vardı? Ona bakacak olursan Beşiktaş da ikinci yarıda 4. golü atıp maçı koparabilirdi. Bu arada hamitin pozisyonunun penaltı olmadığına herhalde inanmış gibi gözüküyorsun ki cevap gelmedi

- Burak'ın pozisyonu bence penaltı değil çünkü dışarıda sadece faul çünkü Escude'nin teması var. Ama FIFA kokartlı hakemin biri de çıkıp diyor ki penaltı.
    - Hamit'in pozisyonuna penaltı çalınsa kimsenin itirazı olur muydu? Hiç sanmıyorum. Gayet de penaltı kategorisine sokulabilir.
    - Hilbert'in pozisyonu %100 penaltı. Tartışmam bile bunu.

Benim lafım maç bizim hakkımızdı diyenlere. Maçın hakkını vereceksek futbol olarak hakeden Galatasaray'dı. O kaçan gollerin yarısı gol olsaydı zaten bunları konuşuyor olmazdık. Onu da geçtim Burak o pozisyonda düşmese o pozisyonu affedermiydi? Bence etmezdi.

Maçın hakemi 3 hafta dinlendirilecek çünkü o penaltı pozisyonu dışında birsürü hatası vardı, yukarıda belirttim. Onların haricinde de birçok saçma kararı vardı.

Sonuç olarak maç biteli olmuş 1.5 hafta hala oydu buydu şuydu. Bırakın geçin şunları artık. Görende ilk kez hakem hatası olmuş o da sizin başınıza gelmiş sanacak. Her maçta mutlaka en az 1-2 hakem hatası oluyor. UFO gören masum köylü ayaklarını geçelim lütfen.

• G.Onay'da artık çizgisini bozmuştur . Birde yok ben demokratik tarafsız bi insanım fln demezmi resmen taraftar gibi yorum yapıyolar Rıdvanı hiç söylemiyorum bile . Futbol piyasasında objektif yorum yapan dogru düzgün adam kalmadı UGUR MELEKE dısında..
  • Çoğunluk hatta çoğunluk derken ezici bir çoğunluk ki bir çoğu eski hakem, Burak'ın kendisini attığını, Hilbert'in pozisyonunda bir şey olmadığını söylüyor. Ama gsliler göz göre göre bir yalana inanmaya devam ediyorlar. Gerçekten yazık ve komik

Ha bu arada Güntekin'e bile laf ediyorsanız artık ki Beşiktaş'ı da çok ağır eleştirir, bazen taraftarı kızdırsa da doğru bildiğini söyler, bence siz sadece gs tv seyredin.
  • Bu konuyu çok uzattılar,Savunmalara bakarsak bu hatalar ne ilk, ne de son olur.
  • güntekinle rıdvanı izlerim beni pek rahatsız etmez yorumları arad bir yontma yapıyorlar da o kadar olur zaten biri fenerli biri bjkli biliniyor.

öte yandan burakınki penaltı değil dışardaydı frikik yani escudenin düşmesi müdahale olduğunun kanıtı kasıtlı yada değil sonuç değişmez.
    hilbertinki de penaltıydı.
    emek hırsızlığı diye birşey yok zaten bjknin golünü de biz attık.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Defans oyuncuları, rakipleri ceza sahası içinde iken bazı durumlarda ellerini arkaya bağlayarak pozisyon alırlar ( Aşağıdaki resimde görebiliyoruz). Bunu bütün deneyimli defans oyuncularında görebiliriz eğer İspanya Ligi'ni az da olsa takip ediyorsanız.

Savunma oyuncuları bu şekilde pozisyon almak zorunda değillerdir ama biliyorlar ki şut çeken rakip ve kale arasına girerlerse ele, kola ÇARPMA durumu oluşsa bile belki de gol ile sonuçlanacak şutu engellemişlerdir ve bunun adı her yerde penaltıdır.

Eğer Hilbert, top koluna çarptıktan sonraki hamlesi olan, vücudunu yana doğru döndüşürünü daha erken yapabilseydi penaltı demezdim, kısaca kolu vücuda yapışık olsaydı. Tıpkı Suat Kaya'nın Real Madrid ile oynanan Super Cup finalindeki gibi bir pozisyon oluşsaydı... Gerçi ne kadar hakem Suat'ın pozisyonuna penaltı verdiyse de, kol vücuda yapışık durumdaydı, penaltı değildi.

Bu da Suat'ın pozisyonu; tıklayıverin. 4:08

Sonuç olarak, Hilbert'in gelen şuta hazırlıklı olmayışı penaltıya neden olacaktı ama hakem belki de görmedi. Görüp de penaltı çalmadıysa zaten ben doğal karşılarım. Sonuç olarak İspanyol ve İngiliz hakemlerinin yanından geçemezler bu performanslarıyla.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.