Şimdi Ara

Günde 5 Maden suyu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günde 4-5 tane maden suyu içiyorum diye laf yapıyorlar ya miden delinicek diyorlar olucak şey mi o değilde susadım birde

Beşiktaş Olmak Böyle Bir Şey!
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ILKER]

Herşeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler biryerde okumuştum günde max 2 içilebilir diyordu
    sadece mideni delse iyi mide asidinin bir kısım görevini de yapar o vücut böyle de alısınca bir süre sonra içmezsen hazımsızlık falan da yaratır en kısa zamanda azaltmanı öneririm max 2 şise günde

Orijinalden alıntı: [ILKER]

Herşeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler biryerde okumuştum günde max 2 içilebilir diyordu
    Bend senin gibi içtim sonra 3-4 ay hastane hastane dolaştım.Mide bulantıları ve ekşimelerinden.Hayatımın en kötü zamanlarından idi anlatılacak gibi değil

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Bend senin gibi içtim sonra 3-4 ay hastane hastane dolaştım.Mide bulantıları ve ekşimelerinden.Hayatımın en kötü zamanlarından idi anlatılacak gibi değil

Alıntıları Göster
    Ahah güleyim bari Günde en az 3 tane, genelde 4-5 tane içerim. 4-5 senedir de bu böyle. Şu ana kadar hiçbir zararını görmedim. Ayrıca madensuyu tam olarak suyun yerini karşılamaz. Ne kadar çok içsen de bence normal sudan da içmen lazım.

Birde maden suyu bazik bir içecektir asidik değil. Mideni nasıl delecek onu anlamadım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 16 Ağustos 2011; 3:51:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

Ahah güleyim bari Günde en az 3 tane, genelde 4-5 tane içerim. 4-5 senedir de bu böyle. Şu ana kadar hiçbir zararını görmedim. Ayrıca madensuyu tam olarak suyun yerini karşılamaz. Ne kadar çok içsen de bence normal sudan da içmen lazım.

Birde maden suyu bazik bir içecektir asidik değil. Mideni nasıl delecek onu anlamadım ben.

Eğer öyleyse şu an gider 1 kova dökerim ağzıma

Orijinalden alıntı: TechnicalHelp

quote:

Alıntıları Göster
    Ben de uyanır uyanmaz kahvaltıdan önce bir tane, 3 öğün yemekten sonra sindirsin diye ve geceleri 1-2 tane içiyorum nerdeyse her gün 1 tane 6'lı paket bitiriyorum. Susadığımda su yerine maden suyu içer hale geldim o derece.

Zarar veriyor diyen arkadaşlara sorum olacak, bazı ülkelerde insanlar su yerine maden suyu içiyor hayatları boyunca ve bir şey olmuyor hiçbirine ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3-4 soda zararlımıdır ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

Ben de uyanır uyanmaz kahvaltıdan önce bir tane, 3 öğün yemekten sonra sindirsin diye ve geceleri 1-2 tane içiyorum nerdeyse her gün 1 tane 6'lı paket bitiriyorum. Susadığımda su yerine maden suyu içer hale geldim o derece.

Zarar veriyor diyen arkadaşlara sorum olacak, bazı ülkelerde insanlar su yerine maden suyu içiyor hayatları boyunca ve bir şey olmuyor hiçbirine ?

Alıntıları Göster
    böbrek taşı falan yapıyor diye duymuştum fazla içince

quote:

Git dök o zaman Kızılcahamamlıyım. Madensuyu ünlü buranın, her hafta 20'li koli olarak alırız kesin.

• quote:

Günde 4-5 tane maden suyu içiyorum diye laf yapıyorlar ya miden delinicek diyorlar olucak şey mi o değilde susadım birde

bırak ideyi çizgi filmlerdeki vurulan adamlara benzersin her tarafından su fışkırır

sıvıda asit yoktur elbet ama co2 ile sıkıştırılmıs bulundugu için kısmen de olsa bu niteliği tasır içerikte bu yazmaz tabi. maden suyu ph'ı 6.3-6.8 olarak gecer literatürlerde ayrıca. içerken dili uyuşturmasının sebebi de CO2 olarak söylenebilir kesin ayrıntılarına girmek istemiyorum ama fazlası mide öz suyu üretimini ve mukus tabakasını etkilemekte. ayrıca her bünye aynı değildir siz 4 sene gibi bir süre vermissiniz ama baskasında bu süre değişebilir.
    zararı olmasa sınırlama konulması sacma olur elbet.

• quote:

Günde 4-5 tane maden suyu içiyorum diye laf yapıyorlar ya miden delinicek diyorlar olucak şey mi o değilde susadım birde

Kardeşim manyak mısın? mideni delmekten öte fazlası, tansiyon hastalıgı bile yapar. Günde 1 tane yeterli.

Orijinalden alıntı: pan-river

quote:

Kardeşim manyak mısın? mideni delmekten öte fazlası, tansiyon hastalıgı bile yapar. Günde 1 tane yeterli.
    Günde en fazla 2 tane iç . Bir şekilde bağımlılık yapıyor , fazla içen insanlara dikkat edersen . Neden olduğu şey miğde tembelliği . Zaten bir çok sıvı yemek ile birlikte tüketilince sindirim sistemine kolaylık sağlar . Fakat maden suyu miğdede kolayca sindirim bitmesine neden olur ki miğde için güçlü bir bazdır . Sürekli yemeklerden sonra tüketirseniz ve bunda aşırıya kaçarsanız bağımlısı olursunuz .

Not : Bilgi bir doçentten alınmıştır .

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapıcizzet

Günde en fazla 2 tane iç . Bir şekilde bağımlılık yapıyor , fazla içen insanlara dikkat edersen . Neden olduğu şey miğde tembelliği . Zaten bir çok sıvı yemek ile birlikte tüketilince sindirim sistemine kolaylık sağlar . Fakat maden suyu miğdede kolayca sindirim bitmesine neden olur ki miğde için güçlü bir bazdır . Sürekli yemeklerden sonra tüketirseniz ve bunda aşırıya kaçarsanız bağımlısı olursunuz .

Not : Bilgi bir doçentten alınmıştır .

Alıntıları Göster
    Yaz aylarında tüketimine dikkat edilmeli.Bu yönde birkaç habere rastlamıştım.

Genelde çok sıvı kaybettiğimde tüketirim.

Bisikletle bir günde 100 km üzeri yol gidiyorsan bir kaç tane içmenin faydası olur sıvı kaybının yanında mineral kaybını v.s de dengeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

Bisikletle bir günde 100 km üzeri yol gidiyorsan bir kaç tane içmenin faydası olur sıvı kaybının yanında mineral kaybını v.s de dengeler.

Alıntıları Göster
    ben sana olacağını söylüyeyim çok değil 1 kaç hafta sonra büyük tuvaletini yaptıktan sonra sifonu çekmeye yeltendiğinde bakmışşınki tuvalet kan gölü olmuştur sebebi ise makat iç ve dıştan çatlamıştır hemen googleden bakarsın felaket senaryolarını okuyup ertesi günü bir genel cerraha muayne olursun vereceği fitiller yaz sebebi ile eriği için buzdolabında muhafaza etmek zorunda kalırsın o fitillerde maşallah buzdolabında fitillikten çıkıp sniper mermisi kıvamına geliyor ozaman sodaya tövbe edersin

Şampiyonluk Yarınlara Kaldı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fabregas.

ben sana olacağını söylüyeyim çok değil 1 kaç hafta sonra büyük tuvaletini yaptıktan sonra sifonu çekmeye yeltendiğinde bakmışşınki tuvalet kan gölü olmuştur sebebi ise makat iç ve dıştan çatlamıştır hemen googleden bakarsın felaket senaryolarını okuyup ertesi günü bir genel cerraha muayne olursun vereceği fitiller yaz sebebi ile eriği için buzdolabında muhafaza etmek zorunda kalırsın o fitillerde maşallah buzdolabında fitillikten çıkıp sniper mermisi kıvamına geliyor ozaman sodaya tövbe edersin

Yaşanmış galiba , Büyük geçmiş olsun ..

Orijinalden alıntı: onr4249

Alıntıları Göster
    bizim çok bilmiş millet alkol sigarayı kovayla kartonla içer, sorsan hiçbirley olmaz ama faydalı birşeye denk geldi mi yok mideni deler yok şu olur yok bu olur...

devam et kardeşim, ben de günde 4-5 şişe içerim ki bu bile az aslında. Avrupalılar normal su içmezler hatta, paso soda. anca ararsan bulursun normal kaynak suyunu.

ki o insanlar sağlık kültürü olan bir toplum.

bakma sen bizim bu bağımlı milletimizin bilip bilmeden yaptıkları uyarılara...

• quote:

Orijinalden alıntı: tuintu

bizim çok bilmiş millet alkol sigarayı kovayla kartonla içer, sorsan hiçbirley olmaz ama faydalı birşeye denk geldi mi yok mideni deler yok şu olur yok bu olur...

devam et kardeşim, ben de günde 4-5 şişe içerim ki bu bile az aslında. Avrupalılar normal su içmezler hatta, paso soda. anca ararsan bulursun normal kaynak suyunu.

ki o insanlar sağlık kültürü olan bir toplum.

bakma sen bizim bu bağımlı milletimizin bilip bilmeden yaptıkları uyarılara...

avrupalının içtiği soda diye geçmez gazlı sudur ve içindeki asit yaklaşık bizimkinden 3-4 kat daha azdır ben yukarda başıma geleni yazdım okulda çok bilenleri dahiliye dersinde görüyoruz

Şampiyonluk Yarınlara Kaldı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapıcizzet

quote:

Orijinalden alıntı: Fabregas.

Yaşanmış galiba , Büyük geçmiş olsun ..

Alıntıları Göster
    metro marketlerinde 1 lt x 12 olarak 7 tl ye özkaynak maden suyu alırım. hergünde 1 tanesini içerim. hiç sorun da yaşamadım bugüne kadar. hatta suyun yerini aldı bende neredeyse..

• quote:

Orijinalden alıntı: sertaga

metro marketlerinde 1 lt x 12 olarak 7 tl ye özkaynak maden suyu alırım. hergünde 1 tanesini içerim. hiç sorun da yaşamadım bugüne kadar. hatta suyun yerini aldı bende neredeyse..

Özkaynak şu bimdeki su markasıydı galiba .

Su yerine kullanabilirsin kardeşim onda sıkıntı olmaz . Marka güven veriyor sonuçta .
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.