Şimdi Ara

🔥 Dolar 40,55 - Euro 47,65 - Altın 4.365 | 25 TEMMUZ 🔥 (1934. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: leftercan1907 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü3 Mobil
5 sn
250.616
Cevap
1.206
Favori
12.610.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1160 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
97. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 19321933193419351936
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan millet kıraathanesindeyim lezzetli kek imden bir çatal alıp çayımı yudumluyorum ama chp lileri içeri almıyoruz kıskanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 2 Ağustos 2018; 14:11:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acquiles

Enflasyon verisi ile birlikte 5.1 leri geçeceğini ve sonrasında 100 günlük program, olası papazın salinmasi vs ile 5 e geri geleceğini, sonrada dolar sert düştü haberlerini göreceğimiz düşünüyorum.

Oldu da 4.9 hatta 4. 8 lere geri geldi. En kısa zamanda tekrar 5 in üstünde kalacağını tahmin ediyorum.. Zira 5 e kadar her seviyeyi doldurarak geldi usd.. Köpük dediğimiz 0.2 kuruşluk bir pay maximum..
    Enflasyon ve doların düşmesi takvime bağlanmış ve çoğu yapısal reformu içeren bir program ile olur. Bu da ancak 1-2 senelik bir süreç. 100 günlük eylem planı ile bu iş olmaz. Seçim biteli kaç hafta geçti hala bir program ortaya koyulmadı çünkü öyle bir şey yok.

Merkez bankası OVP hazırlık sürecinde bizden katkı isterlerse sunarız dedi dünkü açıklamasında. İşin ne kadar vahim olduğunu itiraf ediyor. OVP yakında açıklanacak ve daha merkez bankasından görüş veya katkı istenmemiş.

Yarın Erdoğan özünde inşaat sektörünü kurtaracak tedbirleri açıklayacak. Başka bir dertleri yok. Bu program da hem dövizi hem enflasyonu fırlatacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bora dostum 7-24 bilgisayar başında dh forumdasın çok makara yapmak iyi değil hele burası
    hiç yeri değil , gidip iş arasan diyorum kendine
  • AİGUN kullanıcısına yanıt
    Kurusoğan topraktan çıkıyor kardeşim o zaman niye gidip araba fabrikasında Avrupa'lıya araba üretiyoruz?

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AİGUN

Valla isterse 20 TL ye çıksın.ekmek kurusoğan yeriz biz.bizim atalarımız vatansever çarıklı nene hatunlar.seyit onbaşılar.topragı vatan yapan vatanını canından çok sevenlerdir.Allah için seviyorum bu vatanı.müslüman atalarıma,canını hiçe sayarak Allah için ölen atalarıma borcumuz var.Allah kimseyi ekonomi bozuluyor diye sevinecek kadar vatansız yapmasın.Aminn
    O zaman (ecevit zamanında) kıbrıs çıkartmasından sonra yağ kuyrukları vardı demiyceksiniz. Sağlam ambargo yemiştik o zaman.

• Aman aman nereye geldi bu dolar
  • İstanbul kapalı çarşı kuyumcu esnafları;

"Çocukluğumdan beri burdayım, ne krizler gördük, vatandaş hep yanlış yapıyor, bir yatırım aracına artarken, popülerken yöneliyor, sonra kazanamadım diyor.
    Şuan satma zamanı ve hep müşteriler satmaya geliyor bu hafta, bekleyin 4,50-4,60 seviyelerine tekrar döner, yıl sonu 5,25 civarı olur"

İnanalım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 2 Ağustos 2018; 14:41:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Berat kardeşime seri Amerikan Doları getirin,derleyip toparlayacak.

Seri dolar getir kardeşim, devlet kurudu.
  • Ben hep 50 liralık aldığım içi...

Dur lan bu başkaydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

akıllı adamın yapacağı yorum değildi zaten bu :D (nick-entry uyumu)

Alıntıları Göster
    Bir çizgi film kahramanından beklenecek yorum :D (nick-entry uyumu)
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    ziraat 85 500 tl
    www.enuygun.com
    55000 TL Kredi 48 Ay Vadeli Banka Faiz Oranları Karşılaştır...
    https://www.enuygun.com/kredi/ihtiyac/karsilastir/48-ay-vade-ile-55000-tl/?es=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3F38B6C29 -- 2 Ağustos 2018; 14:43:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahallenin_delisi

Bir çizgi film kahramanından beklenecek yorum :D (nick-entry uyumu)

Alıntıları Göster
    devleti yönetimi cahil cühela takımına çomara bırakılırsa destekçiside mahallenin delisi olur.normaldir.

rezil olduk rezil.
  • Herkes dolar yükseliyor diyor ama aslında hiçbir şeyin yükseldiği yok, Türk Lirası düşüyor. Doğru analiz yapalım.
  • Dolar dolsa ne olur dolmasa ne olur

• Dün akşam böyle demiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3F38B6C29

ziraat 85 500 tl
    https://www.enuygun.com/kredi/ihtiyac/karsilastir/48-ay-vade-ile-55000-tl/?es=0
    enflasyon oranında faiz işte.

yıllık 7,500 tl faiz. 55 bin tl zaten yılda %15 değer kaybediyor. bu da 7,500 tl ye tekabül ediyor. olumsuz birşey görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AİGUN

Valla isterse 20 TL ye çıksın.ekmek kurusoğan yeriz biz.bizim atalarımız vatansever çarıklı nene hatunlar.seyit onbaşılar.topragı vatan yapan vatanını canından çok sevenlerdir.Allah için seviyorum bu vatanı.müslüman atalarıma,canını hiçe sayarak Allah için ölen atalarıma borcumuz var.Allah kimseyi ekonomi bozuluyor diye sevinecek kadar vatansız yapmasın.Aminn
    Soğanı nasıl yiyeceksin kilosu 6.5 lira oldu?

• Charm kullanıcısına yanıt
    Ben yine de eminim. Abd yüzünden doların yükselmesi saçmalık olur. Şuna tl nin değeri düştü demiyorlar da.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Glyph.

HDD alma planım var ama şimdi zor gözüküyor. Kısa sürede düşmesi dileğiyle.

Ben 3.50'lerden beri düşmesini bekliyorum ama hiç düşmedi.

Saçma sapan işlemciler 1000 lira oldu şu an.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19321933193419351936
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.