< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🔥 Dolar 40,55 - Euro 47,65 - Altın 4.365 | 25 TEMMUZ 🔥 (12531. sayfa)

-
-
Arif yine sağlam gurbetçi ironisi yapmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ceza yazılmasını istediğin grup hırtlık yapan grup olması neyi değiştirir ki ben de o grupların çoğunu sevmem taksicileri de pek sevmem de piyasayı grupların bozması başka bozulan piyasada bunların çıkar sağlamaya çalışması başka bir konu ( bu tip insanlar İsviçre'ye falan iltica ediyorlar orda hiç hırtlık yapabiliyorlar mı?)
Yapay zekaya sordum konut satış harcı ne zamandan beri %4 diye. 2002den beri %4müş pandemi zamanı %3e düşmüş sadece . Peki otomobilde vergi son 20-25 yılda ne kadar değişti? Sormama gerek yok belki 10 sefer değişmiştir. Otomobil cari açığı artırabiliyor ama inşaat ve konut sektörü işsizliği azaltan iktidara rant sağlayan bir sektör o yüzden ÖTV gibi bir vergi koyamazlar ... Konut fiyatlarında fiyatı etkileyen sadece enflasyon ve belli bölgelere talebin fazla olmasıdır . Bu nedenle konut fiyatları oto fiyatları kadar çok oynak olmayacaktır
Fiyatımı doların değer kaybı ve piyasa değer artışı ile belirlerim demişsin de piyasa değer artışı da bazı emlakçıların yabancılara konut satmak için hayali ilanlar girmesi zaten. Bazı yerlerde emlakçılar 250-400 bin dolar civarı hayali ilanlar koyuyor ve piyasayı yükseltmeye çalıştı konuda birkaç kişi hep bunlara örnek verip Londra ve Miami kadar pahalıymışız demeye başladılar . Sivas'ta ,Uşak'ta 81 ilin 70inde böyle ilanlar var mı ?yok. çünkü yabancıya konut belli bölgelerle sınırlı ve fiyatlar yukarıya çekmek için özel çaba var . Ben bundan da rahatsız değilim ayrıca yabancıların ucuza ülke topraklarını satın almasını istemiyorum
Konuda ilanı bulmaya çalıştım bulamadım kaldırılmış sanırım. Devlet enflasyonu kendisinin değil ticaret yapanların çıkardığını topluma ikna etmek için benzer uygulamalara gitti toplumun pek çok kesimi de buna inandı ve iktidarın uygulamalarını dolaylı yoldan savunmaya başladı. Pandemi zamanı tavuk ciğeri sukadardan şu kadara çıktı diye büyük market ürünlerini deşifre eden kişiler oluyordu . Bunlar yandaş yada muhalif olsun hep iktidarın değirmenine su taşıdılar.... Faiz artsın diye devamlı konu açtılar simdi yine iktidarın değirmenine su taşıyorlar. Enflasyonun nedeni karşılıksız basılan paradır bütçe açığıdır dedik 2 -3 sene öncede şimdi de aynı şeyi diyoruz ama iktidar sorunu galericide markette esnafta ve faizde gördü ve propaganda sonucu vatandasta hep buna inandı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
FED kararı ve Altının durumu çok kısa vadede ne olur ? gram altın özellıkle
-
Adp ve gdp altın aleyhine geldi kısa vadede altın geri gelebilir
Fed ise kesinlikle sabit bırakacak. Bugün Powell'ın konuşması ise tamamen eylül de indirip indirmeyeceğinin önizlemesi piyasalar ona bakar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her şey sert duşuste. Bakalim nereye dipleyecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba.
Bir soru sormak istiyorum.
Internette yurt dışında çok sayıda yere dolarla aboneyim. Mevcut yerlerden birinden aylık ödeme tarihi geldiğinde banka aracılığı ile (3d gibi) onay verebileceğim bir sistem var mı?
Örnek veriyorum (rasgele bir site yazıyorum)
Diyelim ki reddit sitesinin aylık aboneliği her ay 10 dolar ve aylık kesiliyor. Bu ücreti ödemek için onay verebileceğimiz bir sistem var mı - örneğin ödememiz ayın 15'inde: E-posta veya sms veya mobilden onay verebileceğimiz bir yer var mı?
Sorun şu: bir yere ilk ödeme yaparken 3D secure istiyor. Yani kredi kartımız güvende.
Ancak aylık aboneliklerde otomatik kesiliyor.
Onlarca yer varsa takip etmesi zor oluyor. Aboneliği açık unutmuş olabiliriz ya da abone olduğumuz site dolandırıcıların eline geçebilir. Takip etmesi çok zor. Kredi kartı ekstresinde bazı para çekimlerinde aracı ödeme firmaları var ve neredeki üyelikten olduğunu bile bilmiyorum.
Banka kısmında, dolar ile aboneliğimizin ödemesi geldiğinde onay vermemizi isteyecek bir sistem veya ayar var mı?
Teşekkürler.
-
saçmalık nedir dersen, al güncel örnek:
"6 Şubat depremlerinde yıkılan binaların ardından müteahhit, mühendis, mimar ve yapı denetim firması çalışanları yargılanırken; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, inşaat ustalarını da sorumlu tutacak bir düzenleme üzerinde çalışıyor. “Şantiyem” adlı yazılım üzerinden ustaların kayıt altına alınmasını ve mesleki yeterlilik belgesi olmayanların çalışamamasını öngören taslak, sektör temsilcileri ve hukukçular arasında tartışmalara neden oldu."
t24
Depremde yıkılan binalarda ustalara da sorumluluk geliyor: Yeni düzenleme tartışma yarattıhttps://t24.com.tr/haber/depremde-yikilan-binalarda-ustalara-da-sorumluluk-geliyor-yeni-duzenleme-tartisma-yaratti,1252722
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öncelikle fiziksel kredi kartını ASLA İnternette kullanmayın eğer kullanıyorsaniz.
Sanal Kredi kartının liminiti düşürün 1tl yapin ya da en düşük yurtdisi işlem örneğin 10 dolar ise 300 tl yapın, işlem yapılmak istendiğinde size SMS gelecektir İşlem yapılmadığına dair. Sizde limiti açın işlem yapılır kısa bir süre içinde. Ben öyle yapıyorum..
3d secure bazen oluyor bazen olmuyor İnternet yurtdisi alisverislerinde de. Güvenli gelmedi bana direk mail order olarak çekiyor Yine onaysız.
Teşekkür ederim Sn. Acquiles. Ben hala sanal kart kullanıyorum. Ancak yakın bir geçmişte limitini arttırdım - ödemeleri takip edemediğim için. Sanırım dediğinizi anladım. Çok teşekkür ederim!...
-
Powel şahin çıktı heralde btc mtc htc nevarsa düşmüş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gram yine çakıldı bu hafta 4350'den aldık bir de.
-
dolar endeksinin nereye kadar tepki vereceğine bağlı ons
3250 ve 3200'e düşebilir
ben yine eylülde faiz indirimi olacağını düşünüyorum ne olursa olsun fiyatlama şuan %50 %50 biraz ağrılı olabilir
s&p çok şişik her fırsatta düzeltmeye meyilli kriptoları zaten anlatmaya gerek yok s&p neyse onlar kat ve katı
petrol 73 ayrıca dikkat
-
petrol viyana kapılarında
-
quote:
Orijinalden alıntı: dogangoxelBaşka parti yokki ak partiden başka ! Ben artık konuşacak , bir şey söyleyecek söz bulamıyorum.İnanılmaz bir kafa yapımız var.3.dunya ülkelerinde yok böyle cahillik.
x (formerly twitter)
DarkWeb Haber (@darkwebhaber) on Xhttps://x.com/darkwebhaber/status/1950094040327713118Demokrasinin bizim için ne kadar kötü olduğunun örneği demokrasinin savunulacak bir tarafı yok!
-
https://x.com/ajans_muhbir/status/1950696723392635210?s=08quote:
Orijinalden alıntı: acquiles
Greve gitmeyen xxx olsun mu?
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Başkanı Ergün Atalay, 7 aydır çözülemeyen 600 bin kamu işçisinin zam çıkmazıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Atalay, TÜRK-İŞ'e bağlı 500 kurumda greve gidileceğini belirtti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Reis bu sendikaları hala niye kapatmıyor anlamış değilim sanırım zaten kontrol ettiği için amaan diyor
Chp li belediye işçileri greve gidebilsin diye
ICRYPEX’in Başkanı Gökalp İçer'in Mal Varlıklarına El Konuldu
Kripto para borsası ICRYPEX’in Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer, "uyuşturucu madde temin etme" ve "olası kastla öldürmeye teşebbüs etme" suçlarından tutuklanmıştı. İçer ve şirketinin mal varlıklarına el konuldu.
Kripto para borsası ICRYPEX’in Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, "uyuşturucu madde temin etme" ve "olası kastla öldürmeye teşebbüs etme" suçlarından gözaltına alınmış ve ardından tutuklanmıştı.
Cezaevine gönderilen Gökalp İçer ve şirketinin mal varlıklarına el konuldu.
NE OLMUŞTU?
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 14 Temmuz'da uyuşturucu kullanımından dolayı hastaneye kaldırılan avukat Göksu Çelebi'ye uyuşturucu madde temin ettiği iddiasıyla Gökalp İçer hakkında resen soruşturma başlatmıştı.
Çelebi'ye uyuşturucu madde temin ettiği belirtilen Gökalp İçer, İstanbul'da gözaltına alınmıştı. "Uyuşturucu" ve "olası kastla öldürmeye teşebbüs" suçlamalarıyla adliyeye sevk edilen İçer, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
ICRYPEX’in Başkanı Gökalp İçer ve Şirketin Mal Varlıklarına El Konuldu
-
Hayat ne garip.
Emekli olmak için 25 sene çalış. Yetmiyor emekli yaşını bekle. 60 yaş!
Yeni nesilin ev sahibi olması hayal. Kiralarda geçen bir ömür. Emekli ol yine kira öde. O zamanın emekli maaşı ve kira ücretleri bu dönem gibi orantısız olursa eyvah.
Emekli ol ve yine çalış.
İnsanoğlu bir ömür çalışıyor. Aslında alt ve orta sınıf diyelim.
Bir ömür işçilik..
Bir ömür ucuz maaş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X