Şimdi Ara

[GÜNCEL]Akşam Saatlerinde Hız ve Ping Sorunu 1 Ay Sonra Tekrar Başladı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
2
Favori
12.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hız yine düştü baya. ilginçtir ki bugün 5-6 mbit alabiliyorum. network çalışması yapılacak dediler en kısa sürede ama sabrım tükendi açıkçası.

hani deseler ki problem şu ve şu gün çözeceğiz tamam dicem ama öyle bir şey de yok

@TurkNetDestek bu ne zaman düzelicek bir tarih verin en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juugo45 -- 24 Kasım 2020; 20:18:59 >
  • Manisa/Akhisar sorun hâlâ devam etmekte. Dün gece altyapı çalışması oldu, belki bugün bir şeyler fark eder dedim ama yok yine aynı. Kimse de bir şey demiyor.

-

[GÜNCEL]Akşam Saatlerinde Hız ve Ping Sorunu 1 Ay Sonra Tekrar Başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto.zzLocker -- 24 Kasım 2020; 20:57:56 >
  • Yaklaşık bir haftadır sorun aynı. Kasten yapılan bir yavaşlatma olduğunu düşünüyorum.

• @TurkNetDestek 11. gün ve hala aynı daha ne kadar beklemek zorundayım? Arıza kaydı çoktan oluşturdum hiç bir çözüm yok.

• Ben 3 yıldır kullanıyorum son 3 aydır kanser ettiler yapadan vaeye geçtim .ping sorunu çıktı.günde 1 mesajla iletişim kurmaya çalışıyorsun valla eziyet çekiyorsun.tavsiyem 10 15 tl daha fazla verip kanser olmayın en azından sıkıntı çıktığında iletişim kuracağın birileri olur.forumda yazıyorlardı türknet şöyle kötü türknet böyle kötü diye ben şaşırıyordum altyapım iyi sorun çıkarmıyor diye fakat altyapım hala iyi olmasına rağmen son 3 aydır çıkan sorunlar yüzünde değiştiricem inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun hala devam ediyor

• Eskiden saat 8 den sonra başlardı 2 gündür 7 yi bile bulmuyor. Sorun devam ediyor.

• Sorun bugünde devam ediyor. Cuma gününe kadar düzelecek yalanı atıldı ortaya, bakalım beklemekten başka çaremiz kalmadı. Muhtemelen düzelmeyecek ama oyalanıyoruz işte.

• [GÜNCEL]Akşam Saatlerinde Hız ve Ping Sorunu 1 Ay Sonra Tekrar Başladı.

O kadar çok yalan duyuyorum ki artık hiçbir şeye inanmıyorum. Bana dün gelen cevap. Nedense zerre inanmamıştım ve bugün sorun tekrar başladı. @TurkNetDestek

• Komşumun 24 lük türk telekom internetine bağlandım yurtdışı pingleri valve ve google sunucuları benim 100 lük türknetimden 20 ms daha düşük ve aynı kutudan internet alıyoruz ama onda ufacık bir hız düşmesi yok. Bizim 10 gündür 1 megabit akşamları :D @TurkNetDestek

• Sorun bu gün 17:30 itibari ile ben de başladı. Şu an 1Mbps zor alıyorum, ping değerlerinden bahsetmek bile istemiyorum.

Normalde aldığım hız ise 60Mbpsidi. Lokasyon: Tekirdağ @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eufrat -- 25 Kasım 2020; 22:56:47 >
  • Gün içerisinde 1080p60fps donmadan izleğim yayınlar akşam 480pdd donuyor ping desen uzayda hız desen 5 megabit..

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt

İnanmayın hocam. Çünkü Nuray K. adlı Türknet botu bana da aynı mesajı gönderdi. Şu an download hızım 0.64 mbps. Yazıklar olsun Türknet.

• Hiçbir şeyin düzeldiği yok sakın Türknete bulaşmayın benden demesi.

• Manisasayim Turknette aynı sorunlar bendede var.
    Acaba diğer Sağlayıcılar da sorun var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Hiçbir şeyin düzeldiği yok sakın Türknete bulaşmayın benden demesi.

+1 Yarın ilk iş NetSpeed'e geçmek olacak.

• Oduncu28 kullanıcısına yanıt

Yok hocam aynı apartmanda telekomlarda yok

• INTERNET DÜZELDİĞİNDE GECE BİR TEST YAPTIM 5 DK ÖNCE

• Çözemezler. Çözüm bırakmak. Bir dolu taahütsüz benzer F/P düzeyinde alternatif varken eziyet etmeyin kendinize

• Donanım haber yetkililerinin uyarması lazım ya bu platforumda durup düzgünce yardım edecekler yada burdan yardım etmiş gibi gözükmeyecekler, donanım yetkililerin burdaki üyelerin haklarını savunması şart inşallah görüpte yardım ederler kimse görmezden gelirse düzelmeyecektir hiçbir zaman yada bir röportaj yaparlar reklam yaparlar unutulup giderler zannetmesinler ben zamanında zorla kurtulmuştum bunlardan allah yardımcınız olsun iptal edip başka isslere bakınız yoksa fiyatta artırırlar yakında.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.