2 gündür pingler yine tavan akşam saatlerinde. Haberiniz olsun. @TurkNetDestek |
[GÜNCEL]Akşam Saatlerinde Hız ve Ping Sorunu 1 Ay Sonra Tekrar Başladı. (21. sayfa)

-
-
Bilmiyorum açıkçası artık pek umudum kalmadı adresime port açılmasını bekliyorum iss değişikliği için. Son 2-3 aydır interneti kullanabildiğim gün sayısı kullanabildiklerimden az ne yazık ki boşuna fatura ödüyoruz. Bugün saat 19.30 dan beri satürasyon sorunumuz devam ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 30 Ocak 2021; 20:32:44 > -
Tekrar basladik, saat 19.30 sularindan DLS ısıgım kırmızıya döndü, o dakikadan beri internetim yok. Normalde her gün istisnasız gece 3, 4 gibi giderdi bugün daha erken gitti. Şu işinizi düzgün yapın yeter be kardesim. @TurkNetDestek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok şükür aylar sonra adresimde port var olarak gözüküyor ön başvuruyu yaptım telekoma geçmek için kusura bakmayın ama gerçekten hiçbir şeyin düzeleceği yok üst katımdaki internette bir an bile sıkıntı olmazken ben toplamda öncesinde 1 ay sonrasında 15 gündür bu sorunu çekiyorum ve kimse de ne yazık ki net bir şey söylemiyor destek kayıtlarımız kapanıyor sorun yok denilerek. 5 senedir türknet kullanıyorum 17 kişiyi de abone yapmışım ama benden buraya kadar..
-
Merhaba, ping tracert sonucunuz ile birliktehttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? -
Merhaba, hattınızı kontrol ettiğimde 18 saat 46 dakika online görünüyor. Bu süre içerisinde sorun yaşadınız mı? -
Merhaba,https://turk.net/online-islemler/ üzerinden ping tracert sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Teknik ekibimiz kontrol ederek dönüş sağlayacaktır. -
Merhaba, numaranızı network ekibimiz ile paylaştık size arama yapacaklardı ancak başvuru yaptığınızı iletmişsiniz. Ekibimizin arama yapmasını ister misiniz? -
Kendi forumunuzdan da numaramı paylaştım Enes bey de arayıp ulaşamamışlar dedi destek kaydında da öyle demişlerdi. Aktif kullandığım ve herkesle görüştüğüm hep açık olan telefon numara nasıl ulaşamıyorlar anlamadım gerçekten. Şu an geçiş için evrak imzalamadım sadece ön başvuru yaptım bekliyorum.
-
Network ekibimize tekrar arama yapmaları için bilgi verdim. -
Sürekli ulaşamadık diyorlar yani hattım aktif siz de deneyebilirsiniz.
-
Merhaba, size ulaşabileceğimiz farklı bir numara varsa PM üzerinden paylaşır mısınız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X