bugün bende bir problem yok şuanda siz ne durumdasınız manisalı arkadaşlar |
[GÜNCEL]Akşam Saatlerinde Hız ve Ping Sorunu 1 Ay Sonra Tekrar Başladı. (5. sayfa)

-
-
Bugün bende de problem yok
-
Çok dalgalı hocam dotada pingler sürekli oynuyor hız tabi ki 1 lere falan düşmedi ama stabil değil henüz eu west pingler sürekli 50-90 arası gidip geliyor.
-
Alıntı
metni:başta tt ye çekmeye çalışıyor dedim ne önerirsin dediğimde sol dedi bende şaşırdım. Size veya TT'ye içten içe gıcık olmuştur. Bence dikkate almayın.
-
Akşam saat 8den sonra 1mbite düşüyordu kaç gündür ama bugün düşmedi ilk defa. Yarın akşam olursa yazarım. Konumum Denizli.
Ayrıca belirtmek isterim. Sorun düzelse bile bu rezilliği unutmayacağım. Açıklama bile yapılmadı botlarla konuşuyorduk kaç gündür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşin garip tarafı 2007-2020 yılları arasında TTNET kullanan bir kullanıcı olarak 2020 Haziran ayından beri kullandığım TURKNET ile bu 13 yıllık dönemden daha fazla sıkıntı yaşadım. Ping sorunu,hız sorunu, kopmalar vs.. İnternet ücreti, kartımda yaşanan sorun ile geciktiği için internetimi bile kestiler üstüne açma ücreti istiyorlardı ama ilk sefer diye lütfeder gibi almadılar ücreti :) Şok olmuştum böyle bir şeyi yaptıklarında.
Ben bir internet kullanıcısı olarak ne hızımın 1 Megabit'e düşmesini bilirdim ne de ping sorununu. Sadece elektrik gidince internetim giderdi. Musteri hizmetleri ile 1 kez bile konuşma ihtiyacı duymamıştım. Takır takır çalışıyordu internet TTNET'teyken. İşte buna güvenerek daha hızlı internet için TURKNET'e geçtim ama pişman oldum. Turknet tamamen baş ağrısı. Turknet alacak arkadaşlar Netspeed, Kablonet gibi alternatifleri düşünsünler. Sakın altyapınıza güvenip Türknet'te sıkıntı yaşamam diye düşünmeyin. Müşteri hizmetleri ile nakil işlemleri dışında 1 kez bile konuşmamış bir kullanıcıyı, sözde müşteri hizmetleri adı verilen tüm Türkiye'ye aynı anda otomatik mesaj atmasıyla ünlü olan botlardan yardım istemek zorunda kalmasına sebep oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, boş port sorunu olmaması durumunda geçiş süreci genel olarak 3 iş günü sürmektedir. -
Merhaba, sorunun çözümlendiğine sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim -
Keyifli kullanımlar dilerim -
quote:
Orijinalden alıntı: 4SightSeeAdslden vdsl e gecis kac gun suruyor?
Alıntıları Gösterilk açılışta adsl başlatıldı. sonra bende yaklaşık 1.5 günde geçti.
-
Merhaba, sorun yaşayan abonelerimizin bölgelerini tespit ederek network ekiplerimize ilettik. Bunun üzerine network ekiplerimiz arka planda çalışma yaparak sorunu çözümledi. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, sorun yaşayan abonelerimizin bölgelerini tespit ederek network ekiplerimize ilettik. Bunun üzerine network ekiplerimiz arka planda çalışma yaparak sorunu çözümledi.Aynı sorunu 21 Kasım'dan beri bende yaşıyorum. 38622992 numaralı destek kaydımı inceleyebilirsiniz.
-
Sorun bugün tekrar mevcut henüz düzelmedi.
-
an itibariyle hız yine 2 mbitlere kadar düşmüş durumda manisa şehzadelerde, 1 gün düzeldi dedik rahatladık ancak kabus gibi oldu bu artık.
@TurkNetDestek lütfen şu sorunu çözün artık
-
Dün biraz düzelmişti, bugün yine aynı.
-
-
Dün düzeldi mi diye düşünürken bugün başladığımız yere geri döndük gerçekten tebrik ediyorum sizleri.
-
ben problemin trafiği veya bant genişliğini ayarlayamamalarından kaynaklandığını düşünüyorum. bugün mesela cuma akşamı pat diye düştü yine bir anda. her gün günün yoğun saatlerinde sıkıntı başlayıp yoğunluk bittiğinde (hatta haftaiçi 12 civarına inmişti düzelmeler) düzelmesi büyük ihtimalle ondan kaynaklı.
sorun şu ki bunu nasıl hala çözemiyorlar
-
Hız düşüklüğü bizdede mevcut netspeed kullanıyorum.
-
"Merhaba, kontrol sağladığımda ping değerleriniz modeminiz üzerinde artıyor, modemi resetleyip baştan kurmanızı sorun devam ederse tekrar bir ekran görüntüsü iletmenizi rica ederim. İyi günler."
destek elemanları şaka gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X