Şimdi Ara

[GÜNCEL]Akşam Saatlerinde Hız ve Ping Sorunu 1 Ay Sonra Tekrar Başladı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
2
Favori
11.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Twitterdan yazdığımda Manisa'da sorun yaşayan başka kişiler de olduğunu gördük. Şu ana kadar herhangi bir bilgi verilmedi işlem yapılmadı hala bekliyoruz.

  • Daha önce siz şu şekilde dedikten sonra sorun çözülmüştü

    "İl trafik toplama noktasındaki sorundan dolayı kapasite arttırım işlemlerini tamamladık, şuanda trafik geçişlerinde ve kullanımlarınızda sorun bulunmamaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dilerim."


    @TurkNetDestek

  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, akşam saatlerinde sorun yaşadığınızı belirterek teknik ekibimize bilgi verdik ve kontrol edecekler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nuroxy

    Valla hocam duzelmezse mecburen gecicez bir yerlere dediginiz gibi netspeed de mantikli ama TT en azindan cidden sorunlara daha iyi mudahale ediyor ekip geliyor en azindan eve konusup derdini anlatabiliyorsun. Bakalim Turknete iki gun daha verelim.

    Simdi baktim Netspeed 100 luk tarife yokmus 75 varmis max. Millenicom deniycez gibi oncelikle.

    Ben asıl kopma sorunu diye açtım destek kaydı forumdaki arkadaşında haberi var, 3 gündür bana statik ip tanımladık diyor modem aç kapa diyor sonra çözüldü diye onaya düşüyor destek kaydı. Dalga geçiyor resmen :D kadir s burdan görüyorsan selamlar sana . Millenide bundan farksız hepsi farksız valla superonline müşteri hizmetleri iyi bi oda vermiyor tt fiber üstünden


    [GÜNCEL]Akşam Saatlerinde Hız ve Ping Sorunu 1 Ay Sonra Tekrar Başladı.




  • Sorun bugün de tam gaz devam ediyor ve siz şu zamana kadar hiçbir şey yapmadınız düzgünce bilgi bile vermediniz bu konuya giren kişiler de görür umarım bunları. @TurkNetDestek

  • 2 gün açtığım ticketa aldığım cevap:


    "Merhaba , İletmiş olduğunuz kaydınıza istinaden,sizin bölgenizde şu anda performans üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir.Problem genel arızadan kaynaklanıp sonuç itibari ile sizi bilgilendireceğim. iyi günler dilerim. ."


    Manisa bölgesi, normalde 8 civarı başlıyordu, bugün direk 7de başladı problem. 2 aydır memnundum ancak şu son 1 haftadır çok çile çekiyorum

  • Juugo45 J kullanıcısına yanıt

    Evet bugün erken başladı maşallahları var :)

  • Aynı sorunu netspeed ile birkaç gündür ben de yaşıyorum. Akşam 7-8'den sonra 75 mbit olan hızım 3-4 mbitlere düşüyor.

  • yine başladı bu bela, lol/valorant tr server pingi 70-120 arası şu an normalde 25 sabit oluyordu.


    google tracert


    [GÜNCEL]Akşam Saatlerinde Hız ve Ping Sorunu 1 Ay Sonra Tekrar Başladı.
  • Arkadaslar paket kayiplarini ve yavaslamayi surekli reddedip sizden kablo ile baglanmanizi falan isteyecekler. Surekli ayni kopyala yapistir cevaplari goruyoruz kendilerinden. Cok fazla bir sey beklemeyin ve servis saglayicinizi degistirin.

  • Aynı sorunu yaşıyorum, birkaç gün düzelir gibi oluyor sonra tekrar başlıyor sorun. Normalde 70-72 Mbps aldığım hız değerlerim bazen 4-5 lere düşüyor ping fırlıyor sadece upload değerleri normal kalıyor. Ayrıca kendi sitelerinden yaptığım hız testi normal gözükürken diğer herhangi bir hız testi sitesinden yaptığım sonuçlar böyle çıkıyor ki gerçek değerlerde onlar aradaki farkı görebiliyorum. Kaç zamandır uğraşıyorum bu sorun üzerine sizin elinizden bir şey geliyor mu? Nasıl bir İSS ki bu bunca insan aynı sorunu yaşarken aylarca bu soruna çözüm bulamıyorsunuz. Sorunun sizden kaynaklandığı da aşikarken. Artık şu sorunun üzerine bi çalışma yapın, adam akıllı bilgilendirin bizi, bu nasıl bir sorumsuzluk böyle?


    Tracert;

    [GÜNCEL]Akşam Saatlerinde Hız ve Ping Sorunu 1 Ay Sonra Tekrar Başladı.

    @TurkNetDestek


    Abone no: 1733565




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rig3L -- 21 Kasım 2020; 21:44:55 >




  • Juugo45 J kullanıcısına yanıt

    aynı sorun manisada devam ediyor bugün 18.45 sonra İnternet yine 1 mbps


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlum daha dün arkadaşlara internet kaç aydır iyi akşamları ping olmuyor diyordum. Bugün sabah hızım 2 mbitti sonra internet komple gitti. Şimdi de Almanya'ya 100 ms alıyorum. Şom ağzımı....

  • Arkadaşlar turknete bağlıyorsunuz mevzuyu ama ben turktelekom 100mb vdsl paketindeyim aynı sorunu yaşıyorum arıyorum onlarda dalga geçiyor. Bana dedikleri laf şu biz zaten paket bilgisinde 100 mb e kadar diyoruz 100mb garanti etmiyoruz komediler hat değerlerim süper bu arada akşamları 100mb internet 1 mb oluyor ping jittet tavan oluyor uzun lafın kısası sorunu iss değiştirerek çözemeyiz çoğu yerin alt yapısı turktelekoma bağlı maalesef bende çözüm arıyorum bulamadım :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt

    Geçtiğiniz hiçbir yer çözüm olmayacak. Altyapınız fiber sanırım. Ben VDSL' de benzer bir problemi aylardır yaşıyorum. Her seferinde cevap iç tesisat. Türk Telekom' a da arıza kaydı açmıyorlar çünkü sorun olarak tanımladığımız şey tamamen kendi yaptıkları şey.


    VDSL' de yaptıkları şey bağlı bulunan hatta (HAT> Telefon veya fiber bağlantısı) hız tanımlamak. Nasıl öğrendiğime gelince iki ayrı hatta sahibim.

    Bir hatta iki ayrı ISS' in kullanıcı adı ve şifresiyle de max 2 Mbps download alıyorum. Bu hat uzun zamandır kullandığım hat.

    Diğer hatta eski ISS' imin bilgileriyle 32 Mbps, yeni ISS' imin bilgileriyle 7 Mbps alıyorum.


    Önemli not: An itibariyle ikinci hatta yeni ISS hız değerleri düzeldi. Ancak bunun sürekliliği konusunda söz veremiyorum. İzlemeye devam edeceğim.


    Benim buradan anlayabildiğim şu. Bütün cihazlar, iç tesisat v.s. AYNI iken bu farklı hızların açıklaması HATTA HIZ TANIMLAMA' dır.


    İlk hatta iki ISS' inde düşük olmasının nedeni de uzun zamandır kullanıyor olmam ve ikinci ISS' e başvurum sırasında o hattın aktif ve erişilebilir olmasıdır. İkinci hatta ilk ISS' in hızlı olmasının sebebi de henüz o hat üzerinden bağlantı sağladığımı keşfetmemiş olmasıdır.


    Bu arada şu yanlış anlaşılmasın. Tüm testler sırasında HAT DEĞERLERİ dedikleri şu modemden okuduğumuz değerlerin hiçbirinde problem yoktu. Bu o değerler dışında yapılan birşey.


    Şimdi komplo v.s. diyecek arkadaşlar için tüm hız testi sonuçları v.s. mevcut.


    Tüm bu sebeplerden dolayı ISS' ler hız problemlerine papağan gibi hat değerleriniz mükemmel cevabını vermeye devam edecekler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slowfood -- 22 Kasım 2020; 3:35:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • slowfood kullanıcısına yanıt

    Ugrasiyoruz hocam bakalim sonuca ulasabilecek miyiz. Daha once duzelttiler bu sorunu telekomu hic dahil etmeden hem de yine de duzeltmezlerse degistirmeyi dusunuyorum cunku karsimda muhatap yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanmadan bi de tekrar sorunun cozuldugunu goruyoruz demis gerizekali artik tutamiyorum kendimi bu Sefa K ve Burak Ç gibi insanlar bi de helal para kazaniyorum derler. Yarin millenicoma basvuruyorum 6 gun oldu umursayan yok sizden bir halt olmaz anlasildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 22 Kasım 2020; 12:22:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nuroxy

    Utanmadan bi de tekrar sorunun cozuldugunu goruyoruz demis gerizekali artik tutamiyorum kendimi bu Sefa K ve Burak Ç gibi insanlar bi de helal para kazaniyorum derler. Yarin millenicoma basvuruyorum 6 gun oldu umursayan yok sizden bir halt olmaz anlasildi.

    Sizin yine 6 gün olmuş :D

    Benim kayıt açtığımdan bu yana 12 gün geçti hala düzelmedi hiçbir şey. Mersin de de aynı sorunu yaşıyorum.

  • yarın gece bizim burda altyapı çalışması yapacaklarmış ümidim düzelmesi yönünde olmazsa alternatiflere başvuracağım ben de

  • Altyapı çalışmaları da kar etmedi 1 haftayı geçti soruna çözüm yok.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.