RTX 3090 Backplate Soğutucusu Hk.
Merhaba arkadaşlar aliexpress üzerinden eklediğim resimdeki gibi backplate soğutucusu siparişi verdim. Akılma takılan bendeki kartta backplate kısmında gpunun arka kısmına denk gelen yerde açıklık var acaba soğutucu o bölgenin üstüne gelirse kısa devre vb. bir durum yaşanır mı?
Duruş Bozukluğu
Duruş bozukluğu nedeniyle ağrılar artık dayanılmaz hale geldi. İstanbul içerisinde bu sorun için gidebileceğim bir yer var mı ? Fitness ve yüzme denedim ancak pek bir sonuç alamadım. Sadece bu amaca yönelik bir çalışma yapmak lazım gibi.
Z370 Usb Girişleri Çalışmıyor(USB xHCI Complaint Host Controller)
Görseldeki gibi aygıt yöneticisinde hata var. Usb 2.0lar çalışıyor(Kırmızı renkli 2.0 oluyor herhalde) ancak mavi renkli olan 3.0 ya da 3.1'ler çalışmıyor. 2-3 kere format atmama ve değişik driverlar denememe rağmen sorunu çözemedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Anakart modeli: Asus Z370 gaming f İşlemci : i5 9600k
Usb Girişleri Çalışmıyor(USB xHCI Complaint Host Controller)
Görseldeki gibi aygıt yöneticisinde hata var. Usb 2.0lar çalışıyor(Kırmızı renkli 2.0 oluyor herhalde) ancak mavi renkli olan 3.0 ya da 3.1'ler çalışmıyor. 2-3 kere format atmama ve değişik driverlar denememe rağmen sorunu çözemedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Anakart modeli: Asus Z370 gaming f İşlemci : i5 9600k
KPSS Lisans 2020 soruları
|
Sıfat-Fiil Sorusu
|
SATILIK IMMORTAL 1 (ÖLÜMSÜZLÜK 1) VALORANT HESABI
SATILIK IMMORTAL 1 (ÖLÜMSÜZLÜK 1) VALORANT HESABI
|
[Satılık] Faceit 10 LVL 2105 Elo Hesap
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.413
İkinci El Bölümü Mesajları: 27
Konularının görüntülenme sayısı: 26.874 (Bu ay: 163)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.198 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic