Şimdi Ara

GÜÇ KAYNAĞI ÇOK ISINIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler güç kaynağım çok ısınıyor nedenini bilen ve çözümünü bilen varsa bi zahmet söyleyebilirmi
    Bilgisayarın özellikleri:
    AMD Fx8300
    Powercolor R7 265
    MSI 970 GAMING AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    Güç kaynağı CORSAİR VS550
    Toplayalı 1 ay olmuştur oyun oynarken ısınıyor nba2k15gibi grafiği yüksek oyunlarda ise oyun yarıda kesilip monitör görüntü vermiyor oyunu kapatıyorum mecburen çözümünü bilen varsa lütfen anlatsın teşekkürler

• Belli biryere kadar normal diyecektim ama durum sende farklı imiş, AMD+AMD sistem yapmışsın hata etmişsin orası ayrı.

Aida64 ile sıcaklıkları at bize, bakalım ne ısınıyor.

İşlemci veya ekran kartıdır belki sen yanlış söylüyorsundur.
  • Psu konusunda corsair'in kalitesi tartisilmaz ama elektronik parca sonucta ne yapacagi belli olmuyor :) ekran karti ve islemci sicakliklarini at bir bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairLighty -- 29 Ağustos 2015; 14:16:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle arkadaşlar
     GÜÇ KAYNAĞI ÇOK ISINIYOR GÜÇ KAYNAĞI ÇOK ISINIYOR

• link açılmadı herhalde
  • Psu fani nasil kasanin ic görüntüsünü atsana. Eger ıcerdeki sıcak havayi cekiyorsa ondan kapaniyordur

• atıyorum 1dk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güç Kaynağı Sıkıntısı
    geçen yıl açıldı
    Güç Kaynağı Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Güç kaynağı patladı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • net olmadıysa bitane daha çekeyim kapaktada bitane fan var
  • Kardeşim psu gözükmüyor ki :D

• Psu fanı çalışıyor mu söktün mü kasanın üstündemi takılı alt kısımdamı hava akışını kapatacak çekilde montaladıysan bobinler kapasitörler şişer garantisi varsa sök servise gönder psu arızası tehlikelidir sisteminizin diğer parçalarına zarar verebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • psu fanı olması lazımmı yok sanırım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekyürekokan

psu fanı olması lazımmı yok sanırım bende

PSU'nun altında o fan :)

• Evet farkettim :D psu fanı çalışıyor psu damı bir problem var acaba gidip garantiye versem daha yüksek wolt alsammı düzelirmi sorun?

• bende gigabyte psu vardı. yetmediği durumlarda aşırı ısınma oluyodu duruma göre sisteme reset attırıyor ya da direk powerın sigortasını attırıp bilgisayarı kapatıyordu. bilgisayar çalışırken görüntü gitmesi başka bir sebepten gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekyürekokan

Evet farkettim :D psu fanı çalışıyor psu damı bir problem var acaba gidip garantiye versem daha yüksek wolt alsammı düzelirmi sorun?

Garantiye ne diye vereceksin ki ? Kabul ederlerse high power al. Bende 5 yıldır var tik demedi. Alirken en az 80plus sertifikası olsun

• batkent B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar PSU sıcaklığını ölçmenin yolu nedir?

Bir de benim psu'nun fanı bilgisayarın altına bakacak şekilde taktım, toz filtresi var, onu çıkarmam gerekir mi?
  • Programi veya belli bir standarti yok ama elini tuttugunda cikan hava rahatsiz edecek kadar sicaksa psu limitlerine kadar zorlaniyor diyebiliriz

• 550 watt psu'nun o sisteme yetmemesi gibi bir şey olamaz aşırı derece ısınıyorsa psu'ya aşırı yük biniyordur bana kalırsa garanti servis'e gönder ne olur ne olmaz
  • Ekran kartında yanma başlamış monitör oyüzden gidiyormuş inşallah garanti işi çıkmaz yorum yapan bilgi veren arkadaşlara Teşekkür ediyorum

• MrStilinski M kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Ekran kartı yük altında kaç dereceye çıkıyor kontrol ettiniz mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.