Bildirim
GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU (9. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: turbo-powwer
Güncelleme güçlü bir ihtimalle GTX 980 499 dolar GTX 970 ise 399 dolar olacak
Hayırlısı diyelim artık.
@_Dominic_Toretto_
Kesinlikle haklısın.
GTA serisi zaten başlı başına bela. GTA 4 geldiği zaman çift çekirdek devrini kapatmıştı.Bakalım GTA 5 bize ne gibi güzellikler sunacak ?
-
Asus 780 kullanıyorum yeni serinin bana katacağı tek şey optimizasyonu yüksek olarak yeni seriyle beraber çıkacak driver
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Yurt dışındakiler için fena değil.
GTX 980 Özel modeller, bizde en az 1.650 Lira gibi tahmin etmekteyim.
1650 iyi fiyat 780 çıktığında çıktığında yanlış hatırlamıyorsam 2000 tl civarındaydı -
Unutmayın fiyat NVIDIA dan gelmedi bunlar duyumlar ama guclu ihtimalle durum böyle olacak. Siz yine de tedbiri elden bırakmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu testler doğruysa nvidia aynı şekilde devam edecek gibi gözüküyor
bakın gtx970 ile 760 boyutunda 770 i geçen r9 290 a yetişen üstüne güç tüketimini de şu kadar düşüren bir kart yaptık diyecekler
hatta 2 290 ile 3 tane 970 ile aynı gücü çekiyor bakın diyerek mileti kandırmaya devam edecekler
ama burada fiyat kısmına değinmeyecekler çünkü değinirlerse işlerine gelmez
400 ve 500$ da zaten kartların performanslarıyla örtüşür şekilde fiyatlandırmalar
geçiş kartları olacak bunlar güç tüketimi olabildiğince düşük performans ın 2. plana atıldığı seriler olacak
zaten amd amiral kart yapmada daha çok acemi(güç tüketimi ve sıcaklıkları kontrol edemiyorlar daha) o yüzden performans anlamında ne diye boşuna yüksek performanslı kartlar çıkarsınlar
hem sli yapmak akıllarının ucunda olan kullanıcıların aklını çelmeye çalışacaklar bu serinin olayı büyük ihtimal bu olacak
eğer oc konusunda kullanıcılara uç seçenekler vermezlerse gm210 ları beklemek en mantıklısı gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 13 Eylül 2014; 11:52:49 >
-
bilerek optimizasyonu düşük tutuyorlar ya da en üst segment kartlara göre ayarlıyorlar ki millet amiral kartları alsın diye
hatta bir ara insanları sli- cf ye yöneltmeye çalıştılar ama oyun firmaları büyük tepki çekince geri adım attılar
işin yazılımda bittiğini amd mantle ile göstermeseydi ve mantle bu kadar ilgi görmeseydi daha çoook soymaya devam edeceklerdi
neyse ki amd gibi ms in nvidia nın karşısında duran bir firma var ki dx12 ile en sonunda tesselation gibi gereksiz işlerle uğraşmayı bırakıp optimizasyona yönelecekler
3000$ a titan-z diye bir kart çıkar amd 295x2 ile bu kartı geçer üstüne 1500$ fiyat etiketi koyar
sonra da diyorlar ki sen amd fanısın tabii amd fanıyım amd olmasa bizleri daha kazıklamaya devam edecekler bu yüzden amd yi desteklerim tabii -
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Gtx780 Ti alıp Oc yapmak ve sürekli Oc'li kullanmak bana göre saçmalığın daniskası. 2K 144Hz monitörün varsa zaten Sli yaparsın oc yaparsın ama çoğu oyunda GTX 780ti ile 60 Fps alınırken 70 Fps almak için kartı yormaya ne gerek var ? Paranın karşılığını daha iyi almak istiyorsan pc işine hiç bulaşmayacaksın üst seviyede paranın karşılığını almak yoktur gidip ps alıp eve kurulacaksın hemşerim yoksa 2 milyara kart al 2.5 milyara monitör al 1500 lira ya cpu al al da al..
aynen ;
donanım işi komple saçmalık mantık aramamak lazım
misal gtx 780 ti da almak saçmalık r9 290x almakta saçmalık ancak ;
oc olayı bence önemli (özellikle orta seviye kartlarda) misal 800 mhz de çalışan hd 7950 nin 1200 mhz de çalışması %50 teroik %30 civarı da pratikte artış demek
ama adam alır 1080p de gtx 780 ti kullanır o zaman oc yapmak sadece hobi olabilir.
örneğin @BMW bu oc işlerinden zevk alan hobi olarak yapan biri konuya bence para olarak değilde zevk olarak da bakmak lazım.
-
256bit nedir ya biraz üzerine pul döküp boyayıp önünüze sürüyorlar
760-770 de keza aynı olay geçerli 670-680'i biraz süsle sür piyasaya, mecbur olmasam nvidia yanından geçmem ama cuda yüzünden mecbur kullanıyorum.
sattık 780ti gelecek kartlar için çıkan kartlara bak
şunu da unutmayın watt miktarında 220watt harcayacağına 200watt harcamış kimin umurunda bu tarz bir kart alan kişi watt'ı matı takmaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 13 Eylül 2014; 13:02:55 > -
Arkadaşlar Evga GTX780 Classified almayı düşünüyorum fakat bu konuyu görünce biraz duraksadım. Evgaya 1650 lira vereceğim. Haliyle sizce bu 980 serisini beklemeli miyim? 1 ay gibi sürede mağaza raflarında görür müyüz ? -
Fiyatlar kesinleşirse beklediğim gibi. Lakin güncelleme için 16nm lik has Maxwell i bekleyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 13 Eylül 2014; 14:21:20 > -
Beklemeyeceğim yazmışsınız hocam ? -
bende sizin gibi ekran karti alicam fakat beklemedeyim bence sizde bekleyin yeni seri alabilirsiniz. Ekim ayi icerisinde satisa cikar ulkemizde. -
eyvallah düzelttim. vardır bunda da bir hayır -
3. nesil Maxwell'ler esas seri olacaklardır. İşin kötü tarafı oyun yok. 2015 le beraber baya bir oyun çıkacak hakkını verebilen oyunlar çıksa çok iyi olacak
-
16nm lik has Maxwelller nezaman gelir sizce. bide 900 serisine göre nekadar daha performanslı olur -
quote:
Orijinalden alıntı: [__Zahid__]
16nm lik has Maxwelller nezaman gelir sizce. bide 900 serisine göre nekadar daha performanslı olur
forumdaki kahinler bedava cevapliyor diye mi soruyorsun boyle seyler?adamlar sanki nvidiada calisiyor ellerinde bilgi yok bisi yok 3 sayfa yorum olmus komedi.16nm'yi nerenizden uydurdunuz daha 20nm'yi beceremedi TSMC becerebilecegi de supheli yuh derler adama. -
ne bileyim arkadaşım. adamlar 16nm maxwell beklemek daha mantıklı daha performanslı olur diyo. bende soruyorum işte nasıl nezaman diye. -
quote:
Orijinalden alıntı: [__Zahid__]
ne bileyim arkadaşım. adamlar 16nm maxwell beklemek daha mantıklı daha performanslı olur diyo. bende soruyorum işte nasıl nezaman diye.
benim bazı arkadaşlara ruh hastası mısınız diye sormamın sebebini anladınız sanırım.mesela ben bipolar hastasıyım ama buradakiler daha başka gerçekten merak ediyorum sigortayı nasıl yakmıyorlar diye.gerçi bir arkadaş bu bölüme takıldığımıza göre hepimizde biraz var demişti.bu muhabbetlerin arasında kalan masum köylüyüm mü diyorsunuz yalnız değilsiniz.sağlam tüyo diye bir şey yoktur ekran kartı söz konusu olduğunda o yüzden vatan gibi bir yere gelmeden hiçbir şeye inanmayın.1-2 aydan daha uzun sürede çıkacak kartları da önemsemeyin ihtiyacı olan mevcut ne varsa alır ihtiyacı olmayan hobiye dökmüş zaten olayı iphone gibi olmuş çıktıkça al.boyle bir site kurmak lazım tutabilir ciktikcaal.com.
-
GTX 980'i merakla bekliyorum 499$ ise referans tasarım 2000'den çıkar gibi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X