Şimdi Ara

GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.628
Cevap
31
Favori
247.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTA V geldiğinde testlere bakarak kararımızı vereceğiz artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Birde benim gibileri var ;

Bende halen emektar HD6850 var bu sitemle kullanıyorum GTX 780 Ti alacaktım aman alma yeni seriyi bekle dediler bekliyoruz bakalım benim içinde çok farklı bir deneyim olacak bu . Giriş seviyesinden tepe seviyesine geçeceğim aradaki farkı çok merak ediyorum . Tabi birde bunun monitör kısmı var da maşalalh ülkemizde istediğim modelden yok . Yurt dışından getirtenlere baktım geneli şikayetçi . Yok kutusu ezilmiş monitörde ölü pixel var geri göndersem şu kadar sürede gelir yazılarını okuyunca ondanda soğudum . Diyeceğim o ki garantili olsun başım ağrımasın diyoruz bu seferde cebimizden çok çıkıyor . Almışken en iyisini alalım 3-4 yıl değiştirmeyelim diyenlerdenim ben ki bana HD6850 yetiyordu Bundan sonrada eminim ki tepeden aşağı inmem çünkü daha altı kesmez beni

Benim durumda aynı bende geforce 210 dan r9 290 a geçtim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• € olacaktı o TL ise durum vahim XBOX ONE al daha performanslı olur en azından 720p oynatır
  • TL vallaha.Zaten PC ana platform olmayacak.Xbox dururken

Pcde oturup her oyunu 60 fps.açma şeyim de yok zaten:d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuzlasın birazda bende alacağım bu canavarın yanına . Kaldı ki TR de fazla talep yokmuş fiyat da biraz güzellik yaparlarsa PS4 ile birlikte alabilirim çünkü PS4 ü 750 TL civarına alabiliyorum özel kampanyam var Sen ne yaptın aldın mı yoksa alacak mısın ?
  • Yok ya nerde;)

Üniversite başlıyor zaten.gittik apart tuttuk vs daha bi p kadar masraf yapılacak.Elimdeki Xbox 360ı bile sattım üniversite için

Xbox one a vereceğim parayı apart sahibine vereceğim aylık 500₺

Ama yaza belli olmaz.şu sıralar oluyorum oyunsuzluktan

• Şu anda alınacak R9 280 yada GTX 760 , esasında Full HD çözünürlükte her oyunda kullanıcısını tatmin eder.

Bomb has been planted
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Şu anda alınacak R9 280 yada GTX 760 , esasında Full HD çözünürlükte her oyunda kullanıcısını tatmin eder.

Bomb has been planted

Hocam bomb falan degik dogru ama iste insandaki goz istek doymuyor

• parası olan alır aga biz uzak duralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuuurker

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim792

iki gün önce gtx880 li pc aldım şansa bak :)

880 mi?
    780li pc veya 880m'li laptop mu?

880m li laptop aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tuuurker

quote:

iki gün önce gtx880 li pc aldım şansa bak :)

880 mi?
    780li pc veya 880m'li laptop mu?

880m li laptop aldım.

Hocam iyi etmişsin.Teknoloji durmuyor.Kafana estiğinde, paran olduğunda alıcan pcni, kral gibi keyfini süreceksin.Hayırlı olsun.

• Güncelleme güçlü bir ihtimalle GTX 980 499 dolar GTX 970 ise 399 dolar olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 12 Eylül 2014; 16:34:13 >
  • Yurt dışındakiler için fena değil.

GTX 980 Özel modeller, bizde en az 1.650 Lira gibi tahmin etmekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Güncelleme güçlü bir ihtimalle GTX 980 499 dolar GTX 970 ise 399 dolar olacak

980 o zaman 1650 tl civari olur.asus icin soyledim.

• 1500 tl lik psikolojik sınırı aşmasa iyi olacak ama benim de fiyat tahminlerim aynı yönde şayet fiyatlandırma böyle olursa
  • 400 dolar çıkışı biraz pahalı olmuş. Bu 400 dolarlık kart bize 1300e falan gelir, yeni seri diye gtx 780 yerine de 970 alırlar adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

400 dolar çıkışı biraz pahalı olmuş. Bu 400 dolarlık kart bize 1300e falan gelir, yeni seri diye gtx 780 yerine de 970 alırlar adamlar

idaaya varım o derece bilerek konuşuyorum.
    markaların özel soğutmalı kartları ülkemizde 1450 tl den aşağıya satılmaz.

gtx 980 de 1850 tl diyorum.

Bekleyin ve görün
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Ben işin başka boyutuna değinmek istiyorum.

Bizler, ekran kartlarını almaya devam edelim. Ama oyun firmaları PC'yi sallamamaya devam etsin.
    Rockstar, yeni konsollar ve PC için GTA 5'in çıkış tarihini verdi. Kasım'da Xbox One / PS4 için geliyor. PC için ise 2015 Ocak gibi gelecek.

Yahu AMD ve nVidia, oturup konuşmuyor musunuz bu firmalarla arkadaş. Hediye oyun vermekle olmaz.
    Rezil optimizasyonu olan port oyunlar çıkıyor. Oyunların PC sürümleri geç çıkıyor / erteleniyor. Sorunlu çıkan oyunlar, sonra yamasını bekle ki düzelsin.

Niye alıyoruz bizler bu kartları ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 12 Eylül 2014; 16:57:52 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız ki bu iyice sinirleri bozmaya başladı. GTA 5 neredeyse 2.5 ay sonra çıkacak. El atılması lazım

Tartışmaya mahal vermemek için Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 12 Eylül 2014; 17:06:57 >
  • benim anlamadığım, ekran kartı fiyatları dolardan dolayı mı her yıl artıyo yoksa yeni kartların fiyatı öncekilere göre daha yüksek mi çıkıyo. ben yıllar önce gtx560 çıktığında 360tl ye aldım şuan ise gtx760 700tl. gtx960 yine gtx760 fiyatından mı çıkar yoksa daha mı yüksek olur. bide yeni kartlar çıkınca eski kartların üretimi devam ediyo mu. gtx760 çıktıktan aylar sonra bile vatanda 660 satıldığını görmüştüm.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.