Şimdi Ara

GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.628
Cevap
31
Favori
247.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Güncelleme güçlü bir ihtimalle GTX 980 499 dolar GTX 970 ise 399 dolar olacak

Hayırlısı diyelim artık.

@_Dominic_Toretto_

Kesinlikle haklısın.

GTA serisi zaten başlı başına bela. GTA 4 geldiği zaman çift çekirdek devrini kapatmıştı.Bakalım GTA 5 bize ne gibi güzellikler sunacak ?

Hocam seneye temmuz gibi sistem toplayacağım ve ekran kartını da gtx 770 düşündüm. Sizce seneye fiyatlar azalır mı yoksa artar mı? Ek olarak da ekran kartı için maksimum bütçem 1000 lira ve bu yeni serinin fiyatları da bütçemi aşacağı için yeni seri kartlardan alamayacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

ne bileyim arkadaşım. adamlar 16nm maxwell beklemek daha mantıklı daha performanslı olur diyo. bende soruyorum işte nasıl nezaman diye.

hatamiz olduysa affola ama ilk cumleden sonrasi sana degildi kizim sana soyluyorum gelinim sen anla oldu baska turlu suratlarina soyledigimde sizi ilgilendirmez diyor adamlar bir de boyle deneyeyim dedim.kahinlere ölüm gorsunler bakalim beni nasil ilgilendiriyormus.
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Önümüzdeki temmuz ayına kadar kim öle kim kala...

O aya kadar piyasada birçok durum değişmiş olacak ve şu anki sistem tavsiyelerinden çok farklı sistemler göreceksiniz (tecrübe ile sabit).Bundan dolayı şu an GTX 770 düşünüyorsunuz ama emin olun o zaman geldiğinde bir bakmışsınız başka bir kart almışsınız.Bu artık GTX 960 mı olur yoksa GTX 960Ti mı olur bilemem.Ama GTX 770' den farklı bir kart olacağı kesin.

Sonuç olarak şu an o tarih için hiç düşünmenize gerek yok.Siz piyasayı ve benim gibi arkadaşların yorumlarını takip etmeye devam edin.Şurada zaten haber paylaşımında bulunan fazla bir arkadaşımız yok.Birkaç arkadaş bu işi elimizden geldiğince yürütmeye çalışıyoruz.Ama size söyleyeceğim o zaman geldiğinde daha iyi bir karta sahip olacaksınız büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 13 Eylül 2014; 22:49:11 >
  • Bunlar cıksın diğerlerinin fiyatı düşsün tüm gayem bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Merhaba,

Önümüzdeki temmuz ayına kadar kim öle kim kala...

O aya kadar piyasada birçok durum değişmiş olacak ve şu anki sistem tavsiyelerinden çok farklı sistemler göreceksiniz (tecrübe ile sabit).Bundan dolayı şu an GTX 770 düşünüyorsunuz ama emin olun o zaman geldiğinde bir bakmışsınız başka bir kart almışsınız.Bu artık GTX 960 mı olur yoksa GTX 960Ti mı olur bilemem.Ama GTX 770' den farklı bir kart olacağı kesin.

Sonuç olarak şu an o tarih için hiç düşünmenize gerek yok.Siz piyasayı ve benim gibi arkadaşların yorumlarını takip etmeye devam edin.Şurada zaten haber paylaşımında bulunan fazla bir arkadaşımız yok.Birkaç arkadaş bu işi elimizden geldiğince yürütmeye çalışıyoruz.Ama size söyleyeceğim o zaman geldiğinde daha iyi bir karta sahip olacaksınız büyük ihtimalle.

Umarım öyle olur, cevap için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi iyi. 980'i SLI yapınca bile R9 295X2'yi geçememiş. İçim rahatladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 980 sli R9 295x2'yi geçememiş.
  • alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    GTX 980 Ti'ye saklamıştır :)
  • Şu konuda bile tartışma çıkıyor
  • Yıllardır böyle, FIFA-PES / AMD-NVIDIA / AMD-INTEL konularında çok zordur tartışma çıkmaması. He bir de telefon tarafı var, iPhone (iOS) vs Android kullanıcıları arasında da sürekli var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Yıllardır böyle, FIFA-PES / AMD-NVIDIA / AMD-INTEL konularında çok zordur tartışma çıkmaması. He bir de telefon tarafı var, iPhone (iOS) vs Android kullanıcıları arasında da sürekli var.

Dediklerinize alıştık ta gpuya oc konusunda bile çıkması garibime gitti
  • Ne zaman çıkacak bu ya sıkıldım beklemekden
  • quote:

Farklı saat hızlarında yapılan testlerde sonuçlar verilmiş. 3D Mark Firestrike GPU skorları ; Sonuçlara göre benzer saat hızlarında GTX 980 ile GTX 780 Ti neredeyse aynı puan almış diyebiliriz şimdi her şeyi fiyatlandırma belirleyecek

Fiyatları güncellemeniz gerekebilir.
    GTX 970 430-500$, 980 700-770$

• Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, hayırlısı diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

Farklı saat hızlarında yapılan testlerde sonuçlar verilmiş. 3D Mark Firestrike GPU skorları ; Sonuçlara göre benzer saat hızlarında GTX 980 ile GTX 780 Ti neredeyse aynı puan almış diyebiliriz şimdi her şeyi fiyatlandırma belirleyecek

Fiyatları güncellemeniz gerekebilir.
    GTX 970 430-500$, 980 700-770$

O ön sipariş fiyatları hakkında bi spekülasyondu gerçek olmama ihtimali yüksek

• Cok guzel bir paylasim ve test olmus yeni nesil olduklari icin 980 780 ti yi geciyor ama mesela 290 crossfire 2300 tl ediyor 980 tahmini 2100 tl olsa 290 crossfire 980 i ezip gecer yani daha cazip gozukuyor 290 crossfire

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayran kaldım
  • Türkiye'ye ne zaman gelir ki.
  • GTX 980 nin fotoğraflarının ardından teknik özellikleri sızdı 16 SMM ve 2048 Cuda ya sahip olan kartın TDP si 180 watt olabilir. GM204-400-A1 kod yapısına sahip olacak kartın die size ı GTX 970 ilr aynı olabilir. Yani GTX 970 GTX 980 nin kırpılmış hali olacak diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 15 Eylül 2014; 20:44:32 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.