Şimdi Ara

GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.628
Cevap
31
Favori
247.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haber için teşekkürler.

@turbo-powwer

Teşekkürler.

Bu cuda sayıları ve diğer bileşen sayıları ile GTX 700 serisine nasıl rakip olacaklar bakalım ? NVIDIA' nın mimari verimliliği bu sefer en üst düzeylere taşınacak gibi.

Bu GTX 900 serisinin konuştuğumuz gibi farklı nm durumları falanda olursa; bayağı uzun soluklu bir seri olabilir.
  • Haber doğrulana kadar bekledim aslında whycry 2048 demiş yayınlamıştı fakat diğer kaynaklarında cevabını bekledim sonrasında diğer tabloyla beraber yayınladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 15 Eylül 2014; 21:13:13 >
  • Bu CC sayısıyla saat hızlarına bağlı olarak geçebilmesi lazım. Diğer taraftan iyi bir seriyi NVIDIA bolca çeşitlendirip kullanacaktır. Hele bir de 20(16nm?)nm arefesinde ki bu seriden sonra die size yarıya düşecek ki TDP ler iyice düşecek OC kapasitesi artacaktır. Bu da Maxwell i uzun soluklu yapabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Yeni serinin tepe modelleri oldukları için mantıklı olanda bu zaten. NVIDIA' nın ne kadar verimli seriler ürettiğini biliyorum ama insan yinede şaşırıyor.
  • NVIDIA nın PC oyunculuğu için bir şeyler yapması lazım kartlar , yeni teknolojiler GAME24 tarzı etkinlikler gibi. Çünkü PC tarafında oyun firmalarına bir dur diyen olmalı. Bu gün Intel'in yaptığı açıklamada umut verici. PC her zaman ana platform olmalı bu heyecanı yaşamalıyız
    Intel ne demiş?
    Çok haklısın.

Yeni DX sürümü ile beraber şu konsol port optimizasyonlarından kurtulmamız lazım. Tamam konsolda güzel ama konsol konsol bir yere kadar...

Eskiden olduğu gibi bir ekran kartına iyi bir miktar ödedikten sonra bütün oyunları full grafikte akıcı bir şekilde oynayabilmeliyiz. Yok o patch' i bekle yok şu sürücü güncellemesini bekle vs. bunlar PC oyuncularını ve herkesi bezdirdi artık !
  • Patch beklemek kadar kötü bir şey yok hele ki o patch sorunlara çözüm olamıyorsa. Şu bir gerçek PC oyunlarına özenmiyorlar. Microsoft tarafındaki dx12 umut verici fakat belli olmaz. CPU dan uzaklaşıp olabilecek çoğu şeyi GPU da yapmak epey performans ve kalite sağlayacaktır orası kesin

Oyun firmalarının çok hataları var mesela "İyi grafikli oyunla iyi görünen oyun" aslında farklı olabilir. Infamous buna çok güzel bir örnek. Ahım şahım bir grafik olmamasına karşın gayet güzel görünüyor. İş küçük hilelerde bitiyor. Bunlar PC ye lazım hatta çok dahası lazım. Daha iyi fizik lazım. Lazım da lazım

• quote:

PC oyuncularını 'sadık müşterilerimiz' olarak tanımladı.

Çocuk mu kandırıyorsun Intel ? Konsol parasına İşlemci satıyorsun İşlemci.

Oyunların ertelendiği, geç çıktığı,, konsol portu olarak çıktığı, sorunlu çıkıp yama beklediği platform da PC'dir.
    Piyasada donanım üreticilerinin değil, oyun yapımcılarının sözü geçiyor. 700 milyon PC oyuncusu olması bir şey değiştirmiyor.

PC oyuncuları arttıkça, donanım üreticilerinin ceplerine giren para da artacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 16 Eylül 2014; 0:08:48 >
    Yine ilkler senden geliyor kardeşim ;) bizi bu mujdelersiz bırakma. Gtx 960 için takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve gecenin bonusu ilk oyun sonuçları ; Unknown kartlar OC li skorlar Daha önceleri Chiphell paylaştığı sonuçlar aslında çokta tutarlı değildi fakat fikir veriyordu bunu göz önüne almak lazım. Sürücülerle GTX 980 GTX 780 Ti nin önünde olacaktır

GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 16 Eylül 2014; 0:30:20 >

• sadurtye kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kardeşim teşekkürler
  • @turbo-powwer

Hocam epey uğraşıyorsun emeğine sağlık diyorum sanırım sende bu seriden bir kart alacaksın yoksa 480 SLI ile devam mı ?

Ayrıca genel bir yorumda bulunayım kartlar çıkıyor çıkmasınada bu yeni nesil adı altında çıkarılan oyunlar optimizasyon anlamında hep sorunlu 30 gb oyuna gidipte 13 gb yama çıkarmak ile çok iyi bir nesil bizleri bekliyor hadi çıkarıldığına değse hiç bir şey değiştirdiği yok biz bu kartları alacağız anca 3d mark 11-13 heaven kasacağız düzgün oyun felan oynanmaz bu konsol portu oyunlarla

Arada düzgünü yok mu tabi ki var ama yeni nesil adı altında çıkanlarda hep bir şey eksik kiminde grafik yok ama sistemi sömürüyor kiminde grafik var ama hikaye yok hem grafiği hemde hikayeyi düzgün bir şekilde birleştirip şöyle adam akıllı bir oyun çıkarmadılar gitti tek beklediğim ise far cry 4 oda en az 5 yamayla kendine gelir aynen far cry 3 de olduğu gibi.

• Teşekkür ederim hocam Bu seri artık değiştirmenin zamanı geldi 1.5GB vram le artık nereye kadar ama "killer" kartlar yalan yok Oyun konusunda bu gün çok tartıştık hepimiz kırgınız oyun firmalarına. Donanım firmalarının bir şeyler yapması lazım yoksa fps oyunlarıyla nereye kadar. Bu arada ben next-gen nin 2015 sonuna doğru kendini göstereceğini düşünüyorum daha öncesinde zor
  •  GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU

NVIDIA GTX 980'i "Dünyanın En gelişmiş Grafik Kartı" diye tanıtmış buradan da anlıyoruz ki en hızlı kart GTX 780 Ti olarak kalabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 16 Eylül 2014; 0:51:45 >
    Her şeyi gelişmiş hızı gelişmemiş mi yani Umarım 780 ti yi geçer çünkü ciddi ciddi bunu almayı düşünüyorum . Gerçi bununda Ti si gelecektir değil mi ? Parlar boşa gitmesin bari ti gelirse 980 aldığıma pişman olurum
  • Ti' ı kesinlikle gelecektir.

Hatta Ti' dan farklı olarak birçok modelle karşılaşacağız yine. GTX 980 - GTX 970 , yeni seriyi bekleyip kart almayanların ilk alacağı kartlar olacak.
  • Büyük ihtimal az da olsa arkasında kalıyor yani geçemiyor. Diğer taraftan fiyat olarak 780Ti den ucuz olursa tercih etmemeniz için bir neden olmaz Bu arada Redstone yazmış bende yazayıım Ti kesinlikle gelir TITAN II de gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 16 Eylül 2014; 1:53:24 >
    Ne yapalım biraz bekliyelim mi o zaman ? Beni HD6850 iadere eder bozulana kadar yolu var Araştırmadan almamak lazım amma Referans kartlar çok hoşuma gidiyor bunları da kimse önermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 16 Eylül 2014; 1:33:05 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.