Şimdi Ara

GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.628
Cevap
31
Favori
247.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün kaldı çok beklemeyeceksiniz Ayrıca kart çıksın bakalım biz size en doğru kartı önermeye çalışırız içiniz rahat olsun
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Hocam 24 etkinliğini internetten izleyeceğim zaten hatta bilgili kişilerle birlikte izlersek dahada iyi olur . Benim bekleyelim mi dediğim kısım kartlar piyasaya çıktığı zamanı kapsıyor yani GTX 980 - 970 çıkış yaptığı zaman hemen almayalım değil mi bunu soruyorum ben . Ayrıca bu Ti modeli 2014 bitmeden çıkar mı acep ?
  • @MALTHAEL

@turbo' nun dediği gibi kartlar çıktıktan sonra değerlendirirsiniz.

Bu seferki referans tasarım backplate falanda eklendiği için ilgi çekici olacaktır.Eğer kartlar fazla ısınmazsa referans tasarım bile yetecektir zaten.

Bayağı bir zamandır bekliyorsanız GTX 980 veya GTX 970 alabilirsiniz fiyat durumlarına göre. GTX 980Ti veya benzeri modellerin ne zaman geleceği belli olmaz.Belki dahada çok beklersiniz belki 1 ay sonra gelirler.Yani şu an için onları kestirmek güç.Ama piyasadaki bilgilere göre bu seride birçok kartla karşılaşacağımız kesin gibi.

Bir seçenek daha var ve mantıklı olanda bu gibi. 2. el kartlara sıcak bakarsanız önümüzdeki 1 - 2 aylık süreçte çok iyi fiyatlara GTX 780 - 780Ti bulabilirsiniz (hem referans hem özel soğutmalı).Özellikle GTX 780 2. elde F/P kralı olabilir.

@turbo-powwer

Beni Murat (Detonator) yaptın ya helal olsun.

Bu kadar haber paylaş paylaş kafa kalmamıştır tabii.

Eline sağlık.

• O gece etkinliğin tamamını izleyebilirim bazı özel durumlardan dolayı ama belli de olmaz Ti modeli sızıntılara göre 2014 sonu çıkacak deniyordu fakat çıkma olasılığı çok düşük. AMD den hamle gelmedikçe Ti versiyon çıkmayacaktır Diğer sorunuzda ise bir çok kişi biraz bekle özel soğutma al diyecektir ama şu TDP lere bakılırsa eğer böyle olursa özel soğutmaya gerek olmayabilir Dediğim gibi 2 gün içerisinde alım için detaylı bilgi vereceğim size merak etmeyin arkanıza yaslanın ve GAME24 ün keyfini çıkarın

• Anlık gözümden kaçmış kusura bakma Yabancı forumları takip ediyor Mail kutusuna bakıyorum sürekli e saatte geç kafa gitti tabi
  • Hocam bir platformda toplansak da beraber izlesek olmaz mı ? Bende izlerim gerekirse iş için izin bile ayarlarım yeter ki beklentiyi karşılasın etkinlik
  • Tamamdır hocam 780 SLI da yapabiliriz Chris hocam gibi ölücülük yapıp 1200 e alırmıyız acaba
  • Bu arada tanıtım 19 eylül gecesi Türkiye saati ile 22:00 da olacak deniliyor. Ona göre kendinizi hazırlayın Bu saatlerde hep beraber izleyebiliriz

As you already know both cards will be launching on the 19th of September, 12:01 AM PDT to be exact.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 16 Eylül 2014; 2:09:52 >
  • 780 ve 780 ti ler için pusuya yatıldı.

(mezarcı mod aktif )
  • bırak 512 bit veriyolunu halen 256bit kart çıkartıyorlar 384bitle 256 'nın ne ekmeğini yedi be sıra gelmedi onlara göre daha 512 bit lik karta illa sırayla çıkartacak. vaktini bekliyor adamlar ne paragözler
  • 980ti special edition (kingpin, matrix platinium) bekleyenler grubu kuralım.
  • NuKe_MaNia N kullanıcısına yanıt
    aynen adamlar 256 bit-384 bit arasında takılmışlar 980'e 256 bit koymuşlar 512 bit versiyonu çıksa ne iyi olur
    780'ti yi geçememiş yazıklar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2245metin -- 16 Eylül 2014; 9:40:21 >
  • Unknown-2 GTX980, Unknown-1’de GTX 780 diye tahmin ediyorum olabilir mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

780 ve 780 ti ler için pusuya yatıldı.

(mezarcı mod aktif )

+1

3 aydır tutturmuştum gtx 870 alacağım diye şimdi de f/p'ler hoşuma gitmediği için 2. el birşey alıp amd'nin hamlesine göre piyasa şekillenince yeni kart almak daha mantıklı geliyor
  • Şu bit olayına takılmayın çok bit çok performans demek değil R9 serisini göz onune alın F/P oranına gelince resmileşmiş bir fiyat yok yalnız tablodaki gibi fiyatlara sahip olursa gayet iyi durumda olacak

• 2245metin kullanıcısına yanıt
    2-3 yıl önce gtx 680'la ilgili söylentiler yavaş yavaş doğrulanırken gtx 580'den sonra veriyolu genişliğinin 384'ten 256'ya düşürülmesi karşısında millet sövüyordu ve sonuç olarak o kadar burun kıvrılan kepler mimarisi son yılların en büyük performans sıçramasını yaptı; gtx 670 bile 580'i ezdi üstelik çok çok daha az güç güç tüketerek. tamam veriyolu artınca performans da artıyor (en basit örneği 660 ti-670'in performans farkları) ama güç tüketimi de artıyor ve nvidia performans konusunda karşısında rakip göremeyince tercihini verimlilik yönünde kullanıyor. amd su soğutuculu ürünler çıkarırken nvidia kendisine sövmemize sebep olan lastik bantla yapıştırılmış dandik soğutuculu ürünler çıkarıyor ve bununla maliyet olarak da rakibine göre avantajlı sağlıyor.
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Geçen sene AMD den hamle gelince 100 dolar aşağı çekmişlerdi demi fiyatları . Bu fiyattan gelip birde indirime giderlerse ilk defa SLI için kart alırım
  • SLI için bende pusudayım Yeterki güzel fiyatlarla çıksın

• Gtx 970 bahsedildiği gibi ise peynir ekmek gibi satar

• Tabiki 780 ti den üstün olur çünkü güç tüketimi düşük oc ve sli ye yatkın önemli olan fiyat ve ne zaman raflarda olacağı.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.