Şimdi Ara

GTA V Performans ayarı (ÖNEMLİ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
11
Favori
22.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Update den sonra ilk kez oyunda bir defa bugün atma yaşadım.. Noluyoruz dedim... Sonra tekrar girdim saatlerce oynadım tık demedi. Dememeside lazımdı yani durduk yere.. Bundan önce toplam 10 saat oynamışlığımda da atmamıştı hiç.
  • arkadaşlar directx modu değiştirmenin fps'ye etkisi var mı? varsa ortalama olarak ne kadar?
    nasıl? saatlerce aşmıyorum oyunu açtıktan 2 dk sonra mı aşıyorum? ki aynı sahneyi yine geçtim birşey olmadı. vramı hep aşıyorum zaten 2400Mb kullanıyor. 2048Mb vram var. geri kalanını sistem ramı alıyor.
    | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG Gammix D10 32 GB DDR4 (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | AFOX GeForce RTX2060 SUPER 8GB@1,65GHz-14,0Gbps | | Philips 27" 273E3LHSB/00 1ms | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• FaTeeH kullanıcısına yanıt
    guru3d de de konusu açıldı. bilmiyorum valla, 2-3 saat kadar oynadım başka atmadı.
    Benim ekran kartım Asus GTX 560 Ti ve Nvidia GeForce Experience programı ile optimize ettim. Ekran kartının 1 GBının 2sini kullandığını söylüyor ve fena takılmalar oluyor. İlk başlarda hiç bir sıkıntı olmuyor ama sonradan 30 dakika sonra oyun neredeyse oynanılmaz oluyor. Texture qualityi düşürünce biraz azalıyor ama o zamanda oyun minecraft gibi oluyor. Bu nasıl iş anlamadım güya Nvidia optimize mi etmiş oldu oyunumu ?
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Onun için çözünürlük düşürmem lazım, 21 incç ekranada 1080x720 çözünürlük olmaz herhalde.

Orijinalden alıntı: X-FI

Mesut Çevik'in yayınında gördüm Titan X i bile 30 fps ye düşürmüş... Daha öyle alana gelmediğimden bilmiyorum ne olacak Ama oyunlarda çim hastasıyımdır, FIFA 2002 den beridir o yüzden şimdilik kalsın böyle.

edit: Zengin adamın evinin bahçesinde çimler falan var orada hiç düşme olmadı.. Ama dediğim gibi daha öyle full yeşillik alana gitmedim.

Advanced grafik ayarları açık değilken ormanlık alanda kasma yapmıyordu. Ayarları açında kasma yaptığını fark ettim :)

Bence ormanlık alan optimizasyonu tam olmamış :) Bir Far Cry 4'deki Ormandaki çevre kalitesi göremedim gibi geldi.

• Bu arada bir kere daha ezber konuşanların insanları yanlış yönlendirdiğine şahit oldum.

2 gb video ram olan ekran kartımı değiştirmeseydim şu anda güzel grafiklerle bu oyunu oynayamazdım. Ekran kartında her şey az veya çok önemlidir.

Eğer fx serisi ile yüksek fps almanız zor gibi deseydi kabul edilebilir ve samimi bir yorum olurdu.

Nerden biliyorsun bütün AMD işlemcileri bizati kullandın mı ? İnsanlara yanlış bilgi verme ihtimali seni hiç mi rahatsız etmiyor ?

Bari FX serisi için referans verin insanları yanıltmayın. Bir de hep NVDİA kartları testlerde yüksek. Neye göre yüksek ? Birisi geforce titan X'den yeşil alanda kasma oluyor derken öbürü test sonucunu yazıyor gtx 970 70 fps veriyor. Ne yani 70 fps veren kart titan x'den daha mı iyi ?

Birşeyi kullanmadan kesin olarak tavsiyelerde bulunmayın.

Core i3 3220
    corsair vengenace 8 gb ddr3 1600 mhz ram
    gtx 650 ti boost o.c 2 gb 192 bit gddr5 gpu
    win 7 64 bit sp1
    wd 1 tb hd

nvidianın 350.12 driverı yüklü

oyunda anlık takılma sorunu yaşıyorum hiçbir ayar fayda etmiyor normalde de high'da da değişen bir şey yok, experience prog. ile optimizsayonu aktif hale getirdiğimde vram'i aşıyor o yüzden kendi ayarlarımı yaptım vram kullanımı 1900 mb civarı yani vram aşılmıyor shadow ve tessallation normal diğerler high msaa kapalı fxaa açık 1080p'de oynuyorum oyunun ilk başları sorun yok ama 30-40 dakika geçtikten sonra şehir içinde araba sürerken takılmalar baş gösteriyor bu sorunu baya bir kişi yaşıyor bu durum ile alakalı forumda bir konu'm var güncelleme bekliyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_104953135/tm.htm

sizce neden olabilir ram yetmiyormu veya işlemci kaynaklı bir sorunmu var

• Merhaba arkadaşlar.benim sistemim;

i5-3210M 2.50 GHz
    4GB Ram
    Windows8.1 Pro
    Ekran kartım: AMD Radeon HD 7500/7600 ve gta5'i kasmadan oynayabiliyorum.Daha iyi performans için ayar yapmayı bileniniz var mı?
  • arkadaşlar gt 650 m ekran kartım laptop kullanıcısıyım imzamdaki. Oyunu oynuyorum bi süredir çoğu ayarları high ve very high sadece otlar çimenler vs. normal ayarda ve 1366x768 gayet akıcı oynuyorum fakat kardeşim 1920x1080 yapıp bazı ayarları kısmamı söyledi ? sizce nasıl daha mantıklı hiç bu özelliklerle oynayan yada test yapan var mı ?

Orijinalden alıntı: Architect_24

arkadaşlar gt 650 m ekran kartım laptop kullanıcısıyım imzamdaki. Oyunu oynuyorum bi süredir çoğu ayarları high ve very high sadece otlar çimenler vs. normal ayarda ve 1366x768 gayet akıcı oynuyorum fakat kardeşim 1920x1080 yapıp bazı ayarları kısmamı söyledi ? sizce nasıl daha mantıklı hiç bu özelliklerle oynayan yada test yapan var mı ?

up bir fikir verecek arkadas yok mu?

İlk RGSC'den indirilen oyunun corrupt dosya çekmesi ve bozulması, sürekli indirme halinde olmasından dolayı torrent önerdik fakat az sayıda kişi okuyabilmiş ve faydalanamamış, elektriğinize, vaktinize, kotanıza yazık olmuş

Merhaba
    Oyunu kutulu olarak satın aldım yükledikten sonra 5-6 gb indirme yaptı lakin oyuna giremiyorum şuan corrupt hatası alıyorum
    Updateleri baştan indirmek istemiyorum bozuk dosyaları nasıl tespit edebilirim ve bu dosyaları nerden indirmeliyim
    Nasıl bir yol ızlemem konusunda yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 4 Temmuz 2015; 16:47:50 >
  • kutulu almışsın zaten, üstüne 5-6 Gb download yapıyor doğrudur.. Nerede, nasıl hata verdi? Bozuk dosyaları RGSC bulup indiriyor zaten ya da torrent ta kullanabilirsin, indireceği dosyayı oyunun kurulu dosya olarak atarsan torrent bozuk dosyaları tekrar indirir.

kutulu almışsın zaten, üstüne 5-6 Gb download yapıyor doğrudur.. Nerede, nasıl hata verdi? Bozuk dosyaları RGSC bulup indiriyor zaten ya da torrent ta kullanabilirsin, indireceği dosyayı oyunun kurulu dosya olarak atarsan torrent bozuk dosyaları tekrar indirir.

Updateler indikten sonra oyuna girip strore modeye bastım şu hatayı verdi
    http://i.ytimg.com/vi/wj4XHVRib50/hqdefault.jpg
    Rgsc nasıl bulup indiriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 4 Temmuz 2015; 18:47:23 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.