Şimdi Ara

GTA V Ön Siparişe Açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İsveç alışveriş sitesi Webhallen, daha oyun duyurulmadan GTA V'i ön siparişe açtı. Oyunun platformları arasında PC, PS3 ve Xbox 360 görünüyor. Eğer bilgiler doğruysa GTA IV'te olduğu gibi PC oyuncularının ayriyetten beklemesine gerek kalmayacak. Çıkış tarihi olaraksa 2011 verilmiş.

Aynı site GTA IV'ü de önceden PS3 için ön siparişe açmıştı. Ayrıca EFLC de duyurulmadan birkaç sitede ön siparişe açılmış ve Rockstar'ın talimatıyla geri çekilmişti. Kısa bir süre sonra ise EFLC PC ve PS3 için duyurulmuştu. Yani bu tür olaylar daha önce de yaşandı ve bu durumda GTA V'in duyurulmasının an meselesi olduğu söylenebilir
    .

http://www.webhallen.com/spel/pc/113061-grand_theft_auto_v

Not:www.gtaturk.com'dan Alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canoo -- 20 Ağustos 2010; 2:19:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: buckethead®

http://www.webhallen.com/spel/xbox_360/113060-grand_theft_auto_v
    2011 diyor, hadi bakalim

Nasıl bişey olucak valla çok merak ediyorum,yapımcılar hollywood'u araştırıyor diye bi kaç haber duymuştum
  • Çıksın bakalım
  • San andreas zaten oradaydi, baska bir yer daha iyi olur.
  • Rockstar Games PC'ye ihanet etti bence. PC'ye çıkacağını sanmıyorum çıksa bile geç çıkar :(
  • San Andreas ın devamı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canoo

GTA V Ön Siparişe Açıldı

İsveç alışveriş sitesi Webhallen, daha oyun duyurulmadan GTA V'i ön siparişe açtı. Oyunun platformları arasında PC, PS3 ve Xbox 360 görünüyor. Eğer bilgiler doğruysa GTA IV'te olduğu gibi PC oyuncularının ayriyetten beklemesine gerek kalmayacak. Çıkış tarihi olaraksa 2011 verilmiş.

Aynı site GTA IV'ü de önceden PS3 için ön siparişe açmıştı. Ayrıca EFLC de duyurulmadan birkaç sitede ön siparişe açılmış ve Rockstar'ın talimatıyla geri çekilmişti. Kısa bir süre sonra ise EFLC PC ve PS3 için duyurulmuştu. Yani bu tür olaylar daha önce de yaşandı ve bu durumda GTA V'in duyurulmasının an meselesi olduğu söylenebilir
    .

http://www.webhallen.com/spel/pc/113061-grand_theft_auto_v

Not:Alıntıdır

Gta IV e yakışır bir oyun yapar inşallah Rockstar Games. Bekliyoruz bakalım.

• 2011 beklenilen tarihti. Umarım gerçektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

San Andreas ın devamı olsun

San Andreas'la hiç bi alakası olmasın :) Sevmediğim tek Gta oyunu SA'dır.
  • Beklemedeyiz
  • daha 4ün üzerinden ne kadar geçtiki 5 gelsin en az 2012 gta 5 için bence

daha 5.oyun hakkında rockstar bi açıklama yapmamımşken ön sipariş açılsa ne yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 18 Ağustos 2010; 10:33:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am loving my teacher

daha 4ün üzerinden ne kadar geçtiki 5 gelsin en az 2012 gta 5 için bence

daha 5.oyun hakkında rockstar bi açıklama yapmamımşken ön sipariş açılsa ne yazar

Bu en kısa zamanda açıklama yapılacak demektir bence.GTA IV 2008 yılında çıkmıştı yeni oyun için çalışmaya başlamışlardır bile
  • kafalarına göre siparişe çıkardıklarını düşünüyorum. yoksa roxkstarla bir bağlantıları yoktur herhalde.
  • Offf.Offf Nasıl bir oyun olucak merak ediyorum umarın pc'ye ihaneti tekrar yapmazlar
  • Eğer "pc' ye ihaneti" yaparlarsa çok kötü olur.1sene beklenmez:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

San Andreas ın devamı olsun

+1905 orjinal alırım valla
  • İnşallah 4 gibi rezalet bir oyun olmaz açıkçası araçlar ve kontrol hariç hiç bir yönünü beğenmedim oyunun. R* ve GTA serisine yakıştıramadığım bir oyun oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

İnşallah 4 gibi rezalet bir oyun olmaz açıkçası araçlar ve kontrol hariç hiç bir yönünü beğenmedim oyunun. R* ve GTA serisine yakıştıramadığım bir oyun oldu..

Gta 4 optimizasyon dışında o kadarda kötü değildiki neden begenmedin merak ettim :)
  • yalan olmuş heralde, linkler anasayfaya yönlendiriyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.