PlayStation 5 Pro stok takibi ve takip sürecindeki tecrübelerin paylaşılması için açılan bu konuda, dijital ve fiziksel mağazalardan alınan ürünler ile ilgili bilgi paylaşımı olacaktır. Sipariş Verecekler
![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 7 Kasım 2024; 0:18:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 | PRO | STOK ve ÖN SİPARİŞ Sohbet| ANA KONU. Ön sipariş linki eklendi

-
-
Stok için sayfayı takipteyizz en kısada sürede gelir inşallah bekliyoruzz😉
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tum gelismeler icin takipteyiz:
-
Amazon ve uygun spot linkleri paylaşacağım sürekli. Hep birlikte uyguna alalım 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 1 Eylül 2024; 14:29:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun konu, tr fiyatı netleşir inşallah bir an önce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
600 700 Dijital ve diskli öngörülüyor, dijital alıp geçmek gerek. Battlefield ve Gta 6 için harika olacak
Hayırlı olsun lazım bir konuydu. Fiyattan dolayı ben bulunabilir konusunda çok problem olacağını düşünmüyorum.
-
BF'den beklentiniz var mı hala son oyundan sonra
Bu konsol GTA 6 konsolu olacak
-
Valla hocam Battlefieldın son Ceo su na inanacaksak 😁 harika gelecek çevresel etkiler ve yıkılabilir alanların kaybolmaması gibi yenilikler ile Ps5 Pro da iyi oynanır.
Önceki oyunu resmen beta öncesi halde çıkardılar, rezaletti. Benim bir beklentim kalmadı bf tarafında.
-
Ea CEO'su son açıklamaları şimdilik iyi gibi, yeterince ders alındı şahsi fikrim ben bu sefer umutluyum.
Hayırlı olsun, bu nesil ps4 pro ile idare ettim ps5 e geçmedim. amazon ispanyadan almıştım , şimdi amazondan alabilirmiyiz meçhul. inş uygun bir fiyata ps5 pro denk getirebiliriz.
-
Amazon tr resmi satıcı veya Overgame/ Vatan gibi yerlerden alacağız artık.
Yada yurt dışı tanıdık biri kutusunu atıp valize koyacak.
-
-
Kenara 1.000 Dolar atın. Hemen de almayın gerek yok. Millet ilk ben alacağım diye birbirini yesin hevesini alsın. Rahatça 2025 yazın alın. GTA’da 25 sonu çıkacak.
yerimizi alıp beklemeye koyulalım.
-
Hazır kıta bekliyorum
En Beğenilen Yanıtlar

budakilere vermemişlerdir vermesinlerde zaten haketmiyor hiçbiri |
ön sipariş demek ürün çıkmasına bir zaman var önden ödeme alalım demek adamlar resmi çıkış gününde ön siparişe açıyor anca türkler den beklenen hareketler :D |
Benzer içerikler
- ps5 araba yarışı 2 kişilik
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar ps4
- playstation cafe ruhsat şartları
- gta 5 kamera açısı değiştirme ps4
- ps5 klavye mouse
- ps5 pro özellikleri
- en iyi hayatta kalma oyunları
- the last of us 2. sezon oyuncuları
- ps6 ne zaman çıkacak
- playstation store
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X