|
Bildirim

|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 22 Ekim 2021; 16:28:48 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Balota -- 22 Ekim 2021; 16:34:20 > |
|
Rockstar fan yapımı modlara telif atıp zorla kaldırtıyordu demek ki oyunu kendisi modlayıp kazık fiyattan satacağı içinmiş :D |
|
![]() || Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W || ''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' |
|
xbox gamepass da gta sa olanı beleş Tom Warrentwitter“Xbox Game Pass subscribers will get instant access to Grand Theft Auto: San Andreas — The Definitive Edition on launch day. PS Now is getting Grand Theft Auto III — The Definitive Edition on December 7th https://t.co/GHiEYCT5Tu” https://twitter.com/tomwarren/status/1451533916788170785?s=20 |
|
Xbox One GT:xXxRaZoRxXx1 İphone SE 2020 64GB Xbox Series S 2 TB 2 MSI B450-A PRO MAX RYZEN 5 5600 MAX 4.65 ghz 16GB DDR4 2400MHZ RAM WD BLUE 250GB SSD 1TB M2 SSD PATRİOT JAMES DONKEY 120GB SSD 500GB HDD RTX 4070 12G WİN 11 64 AOC 75 HZ 1 MS
KONULARIM F/P ANAKART ANA KONU RYZEN İŞLEMCİ OC YARDIMLAŞMA- 10.NESİL İNTEL İŞLEMCİ FİYATLARI- SİSTEM TOPLANIRKEN YAPILAN HATALAR- MARKALAR B550 DE BOMBAYI BIRAKTI- PC UPGRADE |
|
50 dolar değil de 10 dolar olsaydı ağzımı bile açmazdım ama 50 doları bu oyuna istiyorlarsa yuh derim. Zaten remake değil definitive edition olacaktı ve benim çok büyük beklentim yoktu ama yine de 50 dolarlık bir çalışma asla değil. |
|
bune olm asdfff. insan bi çevre elementlerin polygon sayısını falan arttırır, hala 10 polygonlu gökdelenler var. ![]() |
| _____________________________ |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|