Şimdi Ara

GTA: The Trilogy'nin çıkış tarihi, sistem gereksinimleri ve Türkiye fiyatı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
9.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTA: The Trilogy'nin çıkış tarihi, sistem gereksinimleri ve Türkiye fiyatı belli oldu

Yayıncılığını Rockstar Games'in yaptığı popüler seri Grand Theft Auto'nun remaster sürümü Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition'ın tüm detayları resmi olarak açıklandı.

Ayrıca Bkz.Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu erişime açıldı

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, daha önce de söylentisi çıktığı gibi 11 Kasım'da PC, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. Türkiye fiyatı ise asıl dikkat çeken kısım diyebiliriz.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Türkiye Fiyatı

Rockstar Store (PC) - 529 TL

PlayStation Store (PS4 ve PS5) - 529 TL

Xbox Store (Xbox Series ve Xbox One) - 529 TL

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Sistem Gereksinimleri

Minimum

• İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit

• İşlemci: Intel® Core™ i5-2700K / AMD FX-6300

• RAM: 8GB

• Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB

• Depolama: 45GB

Taviye Edilen

• İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit

• İşlemci: Intel® Core™ i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600

• RAM: 16GB

• Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB

• Depolama: 45GB

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Detayları

Üç ikonik şehir, üç destansı hikaye. Türünün öncüsü klasik Grand Theft Auto üçleme olarak geliyor. Grand Theft Auto Trilogy: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas yeni nesil cihazlar için geniş kapsamlı güncelleme ve geliştirmelerden geçti. Çok sevilen bu oyun dünyalarını yepyeni detaylarla yepyeni bir boyutta yeniden canlandıran bu geliştirmeler arasında muhteşem yeni ışık ve mekan geliştirmeleri, yüksek çözünürlüklü dokular, artırılmış görsel derinlik, Grand Theft Auto V tarzı kontroller ve hedefleme ile daha pek çok geliştirme var.

Kaynak:
    store.rockstargames.com
    Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition | Rockstar Store
    https://store.rockstargames.com/en/game/buy-grand-theft-auto-the-trilogy-the-definitive-edition#faq

• Neredeyse 10 yıllık oyun ve (50 USD) 529 TL... Enteresaan....

• 2 haftaya 629 tl olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Raksıtar…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ekran Kartı: ROG STRIX GeForce RTX 4080 Super, CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D, Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB, CPU Soğutucu: Corsair H100 RGB, Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI), RAM: Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600MHz CL16, SSD1: Corsair MP510 480 GB M.2 NVME, SSD2: Kingston M.2 NVMe 500 GB, Klavye: GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse: SteelSeries Rival 600 Gaming Mouse - Oyun Konsolu: PS4 - PS5 Pro | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED White | ROG Ally Z1 Extreme
  • Dolar olarak da pahalı. Alt tarafı çözünürlüğü arttırıp AA yaptığın kaç senelik oyun. Sanki remake yapmışlar fiyata bak.

• Leş gibi olmuş, mod yapan arkadaşlara para verip daha iyisini yaptırabilirlermiş ki bundan on gömlek üstün modlar var eski oyunlar için.Bu oyuna para filan verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 22 Ekim 2021; 15:54:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tommy vercetti ne olmuş öyle..Senin Yüzüne Noldu?

• Görseller biraz çocuksulaşmış, pastelleşmiş gibi geldi bana. Fiyatlardan bahsetmeye gerek bile yok zaten. Steam fiyatı yazmıyor, Steam'de satılmayacak mı?

• umarım sx os da çalışır .d

• Gerek yok almaya. Kaç sene önce oynadığımız oyunlara bu paraları verecek değilim.

• Fiyatlar rezalet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siper sistemi de yok herhalde bu 3 lüde. En azından onu bari koyun . Böyle oyunlarda olmazsa olmaz bişey artık o

• Devasa haritaya sahip 3 oyunu aynı anda elden geçirirsen ancak bu kadar olur, zaten bunu duyduğum anda beklentimi olabildiğince aşağıya çekmiştim. Ben yeniden alıp oynamaya değecek bir şey görmedim, sadece maddi açıdan değil, görsel açıdan da beni yeniden oynamak için heveslendirecek bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 22 Ekim 2021; 16:19:24 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

GTA: The Trilogy'nin çıkış tarihi, sistem gereksinimleri ve Türkiye fiyatı belli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 22 Ekim 2021; 17:1:26 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 22 Ekim 2021; 16:17:27 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.