Şimdi Ara

GTA: The Trilogy'nin çıkış tarihi, sistem gereksinimleri ve Türkiye fiyatı belli oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
9.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence beğenen göz doktoruna gitmeli. 2022'e bir ay kala çıkacak oyun böyle olmamalı. Diablo 2 Resurrected de bir remastered, ki ben betayı oynadığımda beğenmemiştim, ancak bu oyundan çok daha güzel durduğunu söyleyebilirim. Fan modlar bile bundan çok daha iyi. Bu remastered yhaaa anlamıyorsunuz triplerine giren arkadaşlara cevaben: O zaman remake yapsalardı. Rockstar gibi bir şirketin buna imkanı yoksa kepeği indirsin gitsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Olmayan paramızla, sevmediğimiz insanları etkilemek için ihtiyacımız olmayan şeyler satın alıyoruz. F.C
  • Schizophrenia kullanıcısına yanıt

Aynen hocam beğenenler olmuş hayret ettim ben de. gta fanları sürekli olarak rockstar'a mesaj atıyordu bu oyunları remake yapın diye(vice city, san andreas) ama onların yaptığına bak. yazıklar olsun. iv(bir dlc'si hariç) ve v balon oyunlar hikaye modları son derece sıkıcı bu oyunların remake'leri onlardan çok daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 22 Ekim 2021; 23:45:59 >

Bu ne olum. Bunun mu reklamını yaptınız bi de utanmadan 60 dolar yazmışlar

• 6s 6 kullanıcısına yanıt
    Onun için eski oyunları kaldırdılar ya millet modlayıp oynamasın diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Gta 4 serinin bence en iyi oyunu dur remake gelse başka bişiy istemem o araç sürüş dinamiklerini hala unutamıyorum efsaneydi gta 5 gelicek olursam bence çok kötüydü araç sürüş dinamikleri vasatın altındaydı gta 6 zerre beklentim yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

serinin fizik motoru en iyi olan oyunu evet ama sıkıcıydı the ballad of gay tony dlc'si daha iyiydi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 23 Ekim 2021; 13:18:37 >

Kesinlikle, günlerdir konuşuluyor, nedir ne değildir diye bir bakayım dedim, ilgim alakam olmasa da. Ağzım açık kaldı, berbat bir şey bu. Hele ki Mafia 1 The Lost Heaven Definitive'i gördükten sonra.

Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • Abartısız 12-13 sene önce çıkan Enb series modları daha iyi grafik sunuyordu hem de en baba kart 8800Gt iken. Bir de texture pack ile mis oluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • Mod yapımcıları ne güzel çimen eklemiş ot falan eklemiş bir de rockstar ın yaptığı gta vice city sahiline bakın dümdüz yeşil beton olmuş. En azından çimen ekleyebilirlerdi. Berbat ötesi olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne abi PS2 grafiklerinden hallice olmuş remaster da. Madem böyle boktan grafiklerle çıkacaktı oyun o zaman niye böyle yüksek sistem gereksinimleri istediğiniz? GTA V sistem gereksinimlerine sahip PS2 oyunu. Bir de sağda solda kafa ütülediler remaster geliyor diye. İstenilen fiyat da şaka gibi zaten. Açıkça söylüyorum sistemim kaldırırsa eğer -gereksinimler alt seviyede kurtarıyor- torrentle çeker oynarım. Aksi enayilik olurdu. Sadece GTA 3'ü oynamadığım için biraz merak ediyorum GTA Vice City ve San Andreas'ta neler yapmışlar, yeni mekaniklerle nasıl olmuş görmek için bakacağım. Rockstar diyorsun yapar diyorsun ortaya çıkan ürüne bak tam bir şaka!

GTA 3 20 yıllık, GTA Vice City 19 yıllık, GTA SA ise 17 yıllık oyunlar. Yazık etmişler seriye.

Buna AA denemez, belki sadece A denir.

• Tek iyi yanı, rockstar projeyi gerçekten unreal'a geçirdiyse, mod yapımcılarının eski motorun sınırlamalarına takılmayacak oluşları. Belki görmüşsünüzdür, süper realistik modlar var, adamlar bu tür şeyler yapabiliyor fakat iskelet çöküyor, kaldırmıyor. Bu yeni sürüm mod yapmaya uyumlu hale gelirse çok daha stabil çalışan kaliteli görseller görebiliriz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.