|
GTA 6 ön siparişe açıldı! İşte Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi
-
-
Ultimate edition aldım 00.00 olur olmaz arkadaşlara başarılar dilerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hype güzel ama abanmaya gerek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Donanım Haber Steam Topluluğu
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB -
Standard alıp sonra istenilirse Deluxe Upgrade yapmak daha mantıklı geldi…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
5000 çok fazla 3000 falan olsaydı keşke ama yine de bu oyuna değer.
Ultimate alındı, beklemeye geçildi. Hayırlı olsun herkese.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Ekran Kartı: ROG STRIX GeForce RTX 4080 Super, CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D, Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB, CPU Soğutucu: Corsair H100 RGB, Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI), RAM: Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600MHz CL16, SSD1: Corsair MP510 480 GB M.2 NVME, SSD2: Kingston M.2 NVMe 500 GB, Klavye: GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse: SteelSeries Rival 600 Gaming Mouse - Oyun Konsolu: PS4 - PS5 Pro | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED White | ROG Ally Z1 Extreme -
Oyun7 alırken herhangi bir kredi kartı kampanyası var mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ PS Vita Nintendo Wii
Victor G701 - Victor Gaming Machine
SEG 46&amp;#39;&amp;#39; 46125 LED TV -
Pri hesap ultimate içeriklere erişilir mi acaba?
Birçok oyunda sadece sec hesap faydalanıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konsolu olanlara iyi oyunlar. Şahsen PC sahibi olduğum için alamayacağım fakat amcamda PS5 var. Yarısını o, yarısını ben verip almayı düşünüyorum. Belki sene sonuna kadar ya Xbox ya da PS alırım.
Abandım hocam, yıllardır bekliyoruz yani olsun o kadar.
5K 30Fps Çıkarsa Proda
Hiç 60 Fps Lafı Bile Geçmiyor
60K Konsolo
5K Oyuna
30Fps Çıkarsa
_____________________________ -
peşin fiyatına 12 taksit yapılsın
-
Pc ye 1 sene sonra mi 2 sene sonra mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu nesil konsollarda oynayıp da yazık etmeye gerek yok. 720-1080p arasi çözünürlük verir, ray/path tracing zaten yok, lod-texturelar kısıtlı olacak. Gta V'in Ps3'teki durumu gibi bir şey bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There are some four million different kinds of animals and plants in the world. Four million different solutions to the problems of staying alive. -
Maalesef, Gta6’da Türkçe dil desteği yok.

Kaynak:www.xbox.com
Grand Theft Auto VI ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/grand-theft-auto-vi/9NL3WWNZLZZN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Valla Ultimate geçtim açılır açılmaz. Evet pahalı evet gereksiz bir harcama gelebilir çoğu kişiye ama işte 10 sene de bir geliyor GTA.
-
Bir zamanlar bu fiyata ekran kartı satın alıyorduk şimdi oyunu satın alıyoruz. Bu arada almadım. Konsola direk korsan yükleyeceğim. Türkçe değil zaten. Hikayeden bir halt anlamayacağım. Parça parça çevirisiyle uğraşmaktansa sağda solda gezinirim. Yayalara musallat olurum. :)
-
T2 art niyetli bir şirket almayın bir oyun 5k ama türkçe altyazı yok onların onda birini kazananlar bile a kalite altyazı ekliyor
Daha gta 5 i oynamadım gereksiz bence
Tahminimce piyasaya çıkmadan sadece ön sipariş ile çıktığı gün arasındaki zaman diliminde bile GTA 5 in toplam satışı geçecektir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
|
T2 art niyetli bir şirket almayın bir oyun 5k ama türkçe altyazı yok onların onda birini kazananlar bile a kalite altyazı ekliyor
|
|
Almanya: - 80 dolar veriyor - anadilinde kullanıcı arayüzü alabiliyor - anadilinde altyazı alabiliyor Türkiye: - 80 dolar veriyor - anadilinde arayüz yok - altyazı yok Sestede sadece ingilizce var. Yani aynı paraya daha az içerik alıyoruz. ![]() Oyunun geliştirici stüdyoları/şirketleri ve yerelleştirme yapan şirketi ingilterede. İngiltereden de Türkiye’ye hayır gelmez. Milli olmayan ‘yerli’ ünlüler ingiliz okullarını çok sever yalnız. |
|
DOWNGRADE 6 ön siparişe açılmış.. Yeni görsellerde grafikler leş hale gelmiş karakterler bildiğin mobil oyunlardaki model kalitesinde. Rockstar tüm dünyayı kandırdı. Konsol ve Online modun suçu bu.
![]() |
|
Baldur's Gate 3 gibi bir oyun Türkçe çıktı be. Oyunda toplam 2.5 milyon kelime var. Gta'da bir rpg kadar metin olamaz. Larian'ın yaptığını Rockstar yapamıyor. Pc'ye çıktığı zaman Dodi Repacks'ten indiririm. 250-300 liraya da yama alır paşa paşa oynarım. Bizi adam yerine koymayanın hakkı budur. |
|
Bu oyunu almamak gerek gerçekten. Altyazı yerelleştirme için bir firma ile çalışmak bu kadar mı zor sanki. Fiyatlandırması da Avrupa'yı geçmiş. Zaten ben PC sürümünü beklerim ama onu da satın almam. Bildiğimiz geleneksel yöntemlerle devam. |
|
Turkce yoksa bu devirde buyuk skandal hemde bu fiyatlara.GTA bizim ulkemizdede cok satan bir oyun.
|
|
Zaten grafikler gta 5 den hallice. Çıkınca çok sövülecek. |
|
İyiki şu oyunu beklemiyorum. Hindistan'a bile tam özel fiyat çekmiş adamlar bize gelince en üst yerel fiyatı uygulamışlar. Zaten Türkçe'de yok. Saçmalığa bak. Pazarda minimum 1 milyon satış yapacaksın dil desteği bile vermeyeceksin. Irkçılık.
Ne milyonu diyecek demesin: uncharted 4 ilk senesinde 100 bin üstü sattı bu ülkede. Bazı şeyleri çok hafife alıyorsunuz. |
|
TR fiyatlaması da kabul edilebilir değil. 80 dolar mevcut kurla 3750 TL yapıyor. Resmen adamlar oyunun çıkacağı zamanki kuru hatta belki yıl sonundaki kuru şimdiye çekip onunla TL fiyatlaması yapmışlar. Açık açık dalga geçiyorlar insanlarla.
Ama bizim insanımızın kendisine saygısı olmadığı için ilk dakikadan sipariş ekranına damlamış tabi. Bir yerde müstahak diyorum. Değil 4 bin TL 6 bin TL de olsa alacak insanlar var. |
Benzer içerikler
- ınstagram konum atma
- tarife karşılaştırma
- video boyutu küçültme
- udf dosyası açma
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt