|
Bildirim

|
Ederi en fazla 10 dolar
|
|
Kesinlikle parasina değmez. İndirim geldiği zaman alırım ancak.
|
|
Ölücü tayfa oyuna bok atmaya başlamış. Yallah siz 1 yıl sonra ea play’e gelince oynarsınız belki.
|
|
Codcu olduğun belli zaten. 2042'de yenilikler denendi ve gerçek bf fanları hiç beğenmedi. O yüzden seriyi köklerine döndürdüler. Yabancı forumlarda, sosyal medyada seri köklerine döndüğü için bir çok kişi olumlu yorumlar atarken senin bf mantığına aykırı yenilikler beklemen codcu olmandan kaynaklanıyor. Ayrıca yorumlardan da görüyoruz ki, pubgci ci, codcu çöpçü ne kadar tayfa varsa buraya toplanmış. En az 500-600 saat oynayacağı oyuna 10 dolardan fazla etmez demek ancak beleşçi free to play oyun oynayan , valorantçı, fortniteçı yeni yetme bebeler olduğu içindir. Zaten bunların eski köklerine dönmüş bf ile alakası olmasın. Gitsinler barbieli fortnitelarını oynasınlar. |
|
2 ay sonra %60, 6 ay sonra %85 indirim :)) klasik bf
|
|
Ne nasil yani, hem eski bfcisin hemde hizlanmalimi diyorsun oyun bu yoruma anca fissssss derim
|
|
Bazı insanlar değmez demişler, aslında insanları da gayet iyi anlıyorum. BF5 ve BF 2042 gibi başarısız oyunlar sonrasında Battlefield markası yerden yere vuruldu. Bu son şansları yoksa Battlefield markasını mezara gömeriz. Bundan dolayı yine bir Battlefield 2042 hezeyanı olacağını sanmıyorum. Derslerini almışlar gibi görünüyor, en azından 3-4 yıl gibi uzun süre oynanacağını düşündüğüm için değebilir.
Ha, hikayesi için zaten Battlefield alınmaz :D |
|
Hikaye için Bf neden alınmasın bkz Bf 3
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
Yok 5tl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Açık Beta'sı çıkarsa oynarız. Eski BF'ci olarak çıkan görselleri ve gameplay'i hiç beğenmedim. Dar sokaklar, 1 tane tank geçebiliyor. Saçma sapan 15 senelik Bad Company 2'ye göndermeler yapıyorlar. Hayır. Battlefield hızlanmalı. Eğlenceli hale gelmeli. Harita döngüsü sürekli değişmeli. Yeni haritalar gelmeli. Hatta mümkünse yapay zeka harita içindeki pusulan yerleri sürekli değiştirsin. Bir round 90dk sürmemeli. Oyuncu ödüllendirilmeli. Gece - Gündüz döngüsü gelmeli. Hava olayları devam etmeli. Ranked play gelmeli. Bunları yapmak yerine "Biz Bad Company 2'ye geri dönüyoruz hihihihihi" dersen 3 ay sonra %85 indirim yapmak zorunda kalırsın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 1 Ağustos 2025; 15:43:40 > |
|