Şimdi Ara

Battlefield 6 Türkiye'de ön siparişe açıldı: İşte fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefield 6 Türkiye'de ön siparişe açıldı: İşte fiyatlar
    Battlefield 6 multiplayer tanıtım etkinliği yeni oyun modları, haritalar ve fazlası gösterildi. Battlefield 6 çıkış tarihi de resmi olarak açıklanırken, oyun Steam, Epic Games, PlayStation ve Xbox Store’da için ön siparişe açıldı. Battlefield 6 Türkiye fiyatı ne kadar olacak? belli oldu.

Ayrıca Bkz.Battlefield 6 PC sistem gereksinimleri açıklandı

Battlefield 6’nın dünya çapında tanıtımı resmen gerçekleşti. Multiplayer tanıtım etkinliğinde oyunun çok oyunculu modunda oynanışın nasıl olacağı, hangi haritalarda savaşılacağı, hangi modların olacağı ve fazlası oynanış videolarıyla birlikte gösterildi. Battlefield 6 çıkış tarihi de resmi olarak açıklandı. BF 6, 10 Ekim 2025’te PC, PS5 ve Xbox Series X|S platformuna çıkış yapacak. Battlefield 6 ön siparişe de açıldı.

Battlefield 6 fiyatı ne kadar?

Battlefield 6 Türkiye'de ön siparişe açıldı: İşte fiyatlar
    Battlefield 6, Standart ve Phantom Edition olmak üzere iki sürümle geliyor. PC’de Steam ve Epic Games üzerinden ön siparişe verilirken, konsol tarafında PS5 ve Xbox Series X/S için ön siparişe açık. Battlefield 6 Türkiye fiyatlandırması şu şekilde:

Battlefield 6 Standart Sürüm

• PC: 2.600 TL (Steam’de 70 dolar)

• PlayStation: 2.900 TL

• Xbox: 2.900 TL

Battlefield 6 Phantom Edition

• PC: 3.600 TL (Steam’de 100 dolar)

• PlayStation: 4.000 TL

• Xbox: 4.000 TL

Battlefield 6 açık betası 9-10 Ağustos ve 14-17 Ağustos tarihlerinde olacak.

Kaynak:https://store.epicgames.com/tr/p/battlefield-6

• Codcu olduğun belli zaten. 2042'de yenilikler denendi ve gerçek bf fanları hiç beğenmedi. O yüzden seriyi köklerine döndürdüler. Yabancı forumlarda, sosyal medyada seri köklerine döndüğü için bir çok kişi olumlu yorumlar atarken senin bf mantığına aykırı yenilikler beklemen codcu olmandan kaynaklanıyor.

Ayrıca yorumlardan da görüyoruz ki, pubgci ci, codcu çöpçü ne kadar tayfa varsa buraya toplanmış. En az 500-600 saat oynayacağı oyuna 10 dolardan fazla etmez demek ancak beleşçi free to play oyun oynayan , valorantçı, fortniteçı yeni yetme bebeler olduğu içindir. Zaten bunların eski köklerine dönmüş bf ile alakası olmasın. Gitsinler barbieli fortnitelarını oynasınlar.

Bazı insanlar değmez demişler, aslında insanları da gayet iyi anlıyorum. BF5 ve BF 2042 gibi başarısız oyunlar sonrasında Battlefield markası yerden yere vuruldu. Bu son şansları yoksa Battlefield markasını mezara gömeriz. Bundan dolayı yine bir Battlefield 2042 hezeyanı olacağını sanmıyorum. Derslerini almışlar gibi görünüyor, en azından 3-4 yıl gibi uzun süre oynanacağını düşündüğüm için değebilir.
    Ha, hikayesi için zaten Battlefield alınmaz :D
  • Ederi en fazla 10 dolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir oyunda hikaye yok ise oyun benim için para verip almağa değer bir oyum vasfını kaybetmiş demektir.

• Ben şansımı deniyorum arkadaşlar, hakkınızı helal edin.

10 15 gün sonra birlikte küfür ederiz allahın izniyle :)

• Ölücü tayfa oyuna bok atmaya başlamış. Yallah siz 1 yıl sonra ea play’e gelince oynarsınız belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Battlefield benim için fifa gibi, para verip alacağım bir oyun değil, abonelik sistemine gelince oynarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    aynen öyle oyun güzel bile sırf multi modlar için ileri zaman full edition a 10usd veririm o kadar. haketmiyorlar ama maksat alalım geçelim

• Kapak tasarımları güzelmiş. Son zamanlarını yaşayan benim gibi fiziksel oyun tutkunları için güzel olmuş.

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    Seneyi bile bulmaz 50TL alınır duruma gelir, 10$ çokkkkk

• Blasterreal B kullanıcısına yanıt

Yok 5tl Battlefield 6 Türkiye'de ön siparişe açıldı: İşte fiyatlar 

• Açık Beta'sı çıkarsa oynarız.

Eski BF'ci olarak çıkan görselleri ve gameplay'i hiç beğenmedim. Dar sokaklar, 1 tane tank geçebiliyor.

Saçma sapan 15 senelik Bad Company 2'ye göndermeler yapıyorlar.

Hayır.

Battlefield hızlanmalı. Eğlenceli hale gelmeli. Harita döngüsü sürekli değişmeli. Yeni haritalar gelmeli. Hatta mümkünse yapay zeka harita içindeki pusulan yerleri sürekli değiştirsin. Bir round 90dk sürmemeli. Oyuncu ödüllendirilmeli. Gece - Gündüz döngüsü gelmeli. Hava olayları devam etmeli. Ranked play gelmeli.

Bunları yapmak yerine "Biz Bad Company 2'ye geri dönüyoruz hihihihihi" dersen 3 ay sonra %85 indirim yapmak zorunda kalırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 1 Ağustos 2025; 15:43:40 >

• Fearless_tr kullanıcısına yanıt
    Eski BF'ci olmam eski kafalı olduğum anlamına mı geliyor?

neredeyse 3 senedir COD oynuyorum. Her sezonda oyun değişiyor. BF de aynı yolu izlemeli. Bir sürü oyun modu gelmeli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.