|
GTA 6 ön siparişe açıldı! İşte Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi (2. sayfa)
-
-
önümüzdeki yaz en iyi ihtimal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
DOWNGRADE 6 ön siparişe açılmış.. Yeni görsellerde grafikler leş hale gelmiş karakterler bildiğin mobil oyunlardaki model kalitesinde. Rockstar tüm dünyayı kandırdı. Konsol ve Online modun suçu bu. 
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 1 Temmuz 2026; 17:17:22 >
_____________________________ -
abartiyorsunuz bence bu oyun series s e de çıkacak rockstar optimizasyon konusunda kendine toz kondurmayan bi firma ayrica 2 milyar dolar bütçeleri var 13 senedir planliyorlar illa sony ile optimizasyon konusunda masaya oturmuşlardir 5k verdigin oyunda kasmasın be
Zaten grafikler gta 5 den hallice. Çıkınca çok sövülecek.
_____________________________ -
millet bok atmaya yer arıyor
Almanya:
- 80 dolar veriyor
- anadilinde kullanıcı arayüzü alabiliyor
- anadilinde altyazı alabiliyor
Türkiye:
- 80 dolar veriyor
- anadilinde arayüz yok
- altyazı yok
Sestede sadece ingilizce var.
Yani aynı paraya daha az içerik alıyoruz.

Oyunun geliştirici stüdyoları/şirketleri ve yerelleştirme yapan şirketi ingilterede. İngiltereden de Türkiye’ye hayır gelmez. Milli olmayan ‘yerli’ ünlüler ingiliz okullarını çok sever yalnız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Keşke tek sürüm çıksaydı.
-
Adamlar bizi iplemiyor işte ne diye Türkçe Türkçe diye didiniyoruz. Şu Türk topluluğu kadar oyunun yerel dile sahip olmasını isteyen baska Bi topluluk var mı. Sonuc kocaman bir hiç. Görmezden gelinen bir millet. Gerken cevabı sandıkta affedersiniz torrentte vereceğiz emin ol RS
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ps İD: cihatgenc
Soyut bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı... -
Baldur's Gate 3 gibi bir oyun Türkçe çıktı be. Oyunda toplam 2.5 milyon kelime var. Gta'da bir rpg kadar metin olamaz. Larian'ın yaptığını Rockstar yapamıyor. Pc'ye çıktığı zaman Dodi Repacks'ten indiririm. 250-300 liraya da yama alır paşa paşa oynarım. Bizi adam yerine koymayanın hakkı budur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şimdi artık PC çıkmasını bekliyecem.Sene 2026 Altyazı koymak okadar maliyetli birşey olmamalı en azından alın AI çeviri yapın bile dese o bile yeter.Bu katıcılık ısrar nie anlamıyorum.Türkçe ekleseler direk ön sipariş geçerdim bende ama yok Hem ps5 de daha fazla para ödüyim hemde bana dil desteği vermesin.PC çıkınca yamayla oynarım.
İyiki şu oyunu beklemiyorum. Hindistan'a bile tam özel fiyat çekmiş adamlar bize gelince en üst yerel fiyatı uygulamışlar. Zaten Türkçe'de yok. Saçmalığa bak. Pazarda minimum 1 milyon satış yapacaksın dil desteği bile vermeyeceksin. Irkçılık.
Ne milyonu diyecek demesin: uncharted 4 ilk senesinde 100 bin üstü sattı bu ülkede. Bazı şeyleri çok hafife alıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 25 Haziran 2026; 8:14:55 >
Herkesin görüşüne saygı duyarım ama sanki series s çöp bir cihazmış gibi bahsediliyor. Oyun çıkınca herkes görecek optimizasyonun ne kadar iyi yapıldığını. Özellikle X ve S arasında devasa fark olmayacağını da göreceğiz. Kimse kusura bakmasın X ile S arasında atla deve kadar fark yok. Oyunu alan alır sonra Xbox'ta yeni nesil bir cihaz çıkarsa orada da zaten oynar aldığı oyunu. Burada S sahibi olanların hevesini kırmaya kimsenin hakkı yok. Adam vermiş parasını oyunu bekliyor heyecanla. S sahipleri PS5 Pro performansı bekliyor olsa gider konsolu değiştirir. O yüzden herkes baksın kendi konsoluna. Daha oyun çıkmadan konsol gömmeye gerek yok.
Adam diyor: genke çok iyi fiyat günlük işte 50 liraya oynanmış oluyorsun en az 5 sene oynayacaksın falan. Bu vatandaşa her şey müstehak. Store'da ön siparişte ilk sıraya girer.
Bkz. Sürü üyesi olmak. Popülizm kurbanı olmak.
PC'ye çıkması 2 seneyi bulur hocam. Gta 5 zamanında PS3/Xbox360 için çıkartmışlardı , 1 sene sonra PS4 ve Xbox One'a gelmiş , ondan sonraki senede PC tarafına gelmişti. Yine yeni nesil çıkmak üzereyken önce eski nesil sonra yeni nesil , peynir ekmek gibi satış yapacaklar sonra PC tarafına dipte kalanları sıyırmaya gelecekler.
Bende fiziksel sürüm alacaktım Disksiz fiziksel sürüm satıyor adamlar , dil yok , özel fiyat yok. Gta 6'yı oynamayı veririz bizde :)
-
Yapacak birşey yok nekadar sürerse sürsün.PC çıkmadan almıyacam.Başka Oyunmu yok ben popüler kültürün kölesi değilim.Phontom Blade Zero oynarım.Bu sene daha çok bekliyorum hatda bu Oyunu umarım patlamazda oyun beklentileri karşılarsa Elden Ring ve Baldurs Gate 3 gibi sıçrama yapması bekleniyor.GTA 6 daha popüler tabiki orası ayrı.
En iyisini yapıyorsunuz almayın.Larian Stüdyosu enayimi niş oyuna Türkçe ekliyorda koskoca Devasa Firma eklemiyor almam isterse milyarlar satsın umrumda değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykutT291 -- 25 Haziran 2026; 8:54:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkes burada dil desteğinden bahsetmiş ama bence çokta gerek yok. Artık bu zamanda İngilizce bilmeyen kalmadı hele bir de altyazıyla anlamamak için sıkıntılı olmak lazım. Bunun yanında herkes popüler kültür falan demiş ama onun da alakası yok. Ben gta 1 de dahil olmak üzere tüm seriyi oynadım. Ps1 den beri tüm seri nasip oldu kullandım. Benim için gta bir popüler kültür değil tamamen en sevdiğim oyun bu nedenle en sevdiğim oyunun yeni serisi gözüyle bakıyorum ve eminim çok insan da böyle bakıyor. Fiyatta Türkiye şartlarında maalesef normal oldu. Bu nedenle alan alsın almayan da YouTube videolarına ekmek bansın :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Dil ile ilgili çok eleştiri var ama adamların bi çizgisi var nedense bozmuyor. 85 milyonuz eklenmedi diye kızıyoruz ama şuraya bakın; "Ana dili Arapça olanlar, Yaklaşık 350 milyon ile 370 milyon kişi arasındadır." Arapça bile eklememişler en basitinden. Edit : adamlar ayrıca yahudi, niye eklesinlerki. Online sevmeyenler için pcden korsan devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 25 Haziran 2026; 10:42:43 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt