Şimdi Ara

Gta 5 Zaman Yavaşlatma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bir hile var mı? Zaman çok hızlı ilerliyor, bir anda gece oluyor falan. Bunun önüne geçebilir miyim?

• Yavaslama var mi bilmiyorum ama daha da hizlandirip sabah yapabilirsin mesela alternatif olarak.
  • Her saniye oyunda dakika olarak isleniyor.Aslinda hizli gecmiyor normal , gece daha fazla oldugu icin sana oyle geliyordur.Bundan sikayet edeni de ilk defa gordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatagina gidip save et bazen save den sonra direk gunduz oluyor ben cok yaptim bende sevmiyorum geceleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Kasım 2013; 17:05:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA V gündüzü ayrı bir güzel, zevkli, geceside ayrı bir güzell ve zevkli. Bence zamana takılma oynun her anın tadını çıkartmaya bak. Gecesinden, gündüzünden, suyundan, havasından herşeyinden yararlanmaya bak derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgunak

GTA V gündüzü ayrı bir güzel, zevkli, geceside ayrı bir güzell ve zevkli. Bence zamana takılma oynun her anın tadını çıkartmaya bak. Gecesinden, gündüzünden, suyundan, havasından herşeyinden yararlanmaya bak derim..

Adam resmen etinden, sütünden, yumurtasından yararlanıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.