Şimdi Ara

GSS ödemesi 88 TL'ye çıktı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
426
Cevap
4
Favori
53.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ödemessen banka hesaplarına bloke koyulur ve kesıntıye ugrarsın
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Ödedim hocam 700 falan 😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Adam belki yılda 1 kere bile hastaneye gitmiyorsa neden ödesin sanki sgk prim ödemesine sayılıyor da erken emekli olacak.

Bu borç birikiyor birikiyor sonunda hasta olduğunda gss borcunuz görünüyor işlem yapamayız her tedaviyi ücretli ödemeniz gerekiyor diyorlar saçmalığa bak hangi ülkede var bu sistem.

Amerika'da bile özel sağlık sistemi var ister yaptırırsın ister yaptırmazsın.
  • Haracın bedeline zam yapsalar ne fayda alınmayan hizmetin bedeli olmaz.Haraçtır bu haraç ki bunu ödesen bile üstüne ücret kesiyorlar e ne anlamı var ödemenin o zaman ayrıca hata olduğundan takip edeceksin işin gücün yok bunla mı uğraşacan apaçık belli vatandaşı yolmak için vergilerin yanında kullanılan bir koz.Amaç vatandaşı soymak basit.İşi kılıfına uyduruyorlar.
  • Bu haraçlar kesin suriyelilere gidiyordur başka açıklaması yok sonradan faiz getirdiler ödemezsen her gün faiz işletiyorlar Soyguncu tefeci Banka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 5 Ocak 2020; 16:39:42 >
  • Yuuuuh ulan Allah belanızı versin gss borcum 1200tlyi aştı

Konuyu öne çıkartalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Günlük faizi kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Günlük faizi kaç ?
    Umrumda degil odersem namerd oglu namerdim

Allah izin ve saglik verdiği muddetce odemeyecegim

Allah korusun başınıza bir şey gelse ne olacak acil ücretsiz mi bakıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Allah korusun başınıza bir şey gelse ne olacak acil ücretsiz mi bakıyor ?
    Hic sanmıyorum cocukken beyin travmasi geçirip hafiza kaybi yasadim yuzumun yarisi parçalanmışti o halimle hemşire tc kimlik nomu verene kadar almamisti beni ameliyata

Bu ulkede insan hayatının degeri yok

Halkına değer vermeyen değer göremez.

Hiç bir ülkede böyle soygunculuk yok.
  • milli iradeye karsı boynumuz kıldan ince
  • suriyelilere bedava sağlık hizmeti..
    gss borcu diye bir bahane çıkarılması gss borcu olan 5 milyon Türk ün ölümü beklemesi..

nüfustaki yavaş yavaş değişim...

• 1900 küsür borcum vardı. 2000 tl olmuştur. 1 senedir işsizim. gelir testi yaptırmıştım.. teşekkürler reis. ne güzel döşüyorsun.

gelir testi yaptırmaya gittiğimde tek türk bendim sanırım. herkes suriyeliydi. yeşil kart vs çıkarmı dedim adam gülmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 5 Ocak 2020; 18:58:1 >
  • Benim de olmuş 2 bin Tl. Bir şey derdim de, neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmHyp3rioN

İşsiz biri bu parayı nasıl ödesin acaba cinler aleminden yardım filanmı almasını bekliyorlar birde zam olmuş ?
    Burada kimse kimseyi kandırmasın, ailesi ile yaşayan ve memur işi isteyen gençler ve anası babası çalışan ailelere 3000 4000 5000 tl üstü eve para giriyor ve bu işsiz çalışmak zor gelen genç anasına babasına güvenip 30 yaşına kadar yatmayı seçiyorsa ki bunlardan biri de benim kusura bakmasın kimse ama ödemek zorundayız eğer 2020 tl idi asgari ücret bunun altına ise eve giren gelir zaten gelir testine girerseniz muaf oluyorsunuz ki ben yer yer oldumda çünkü babam emekli maaşı alıyor devletten tamamda ek iş yapıyordu sigortasız olarak sağ da sol da hasta olan birinin yerine gidip çalışıyordu yılların ustası olunca iş bırakan adam oluyor onun yerine birkaç günlüğüne geçip bu şekilde 3000 4000 5000 tl eve gelir geldiği oldu bende arada kayıtsız günlük işlerde haftalık işlerde çalıştım ama devlet sisteme baktığında bizim eve gelen gelir 2020 tl altı olarak emekli maaşı gördüğü için haliyle ne oluyor gelir testine giriyorum ve gss 'em düşüyor para alınmıyor o yüzden sizlerde böyle yapın amaaaaaa ailenizin geliri 3000 4000 5000 tl üstü ise kimse kusura bakmasın bu para az para değil bir zahmet 88 tl 'yi ödeyin ödesin ödeyeyim.

O yüzden işsiz falan denmesin kayıtsız çalışan o kadar çok kişi var ki bu ülke de kimse demogoji yapmasın web sitesi yapıyoruz asgari ücretliden daha çok kazandığım oluyor bazende hiç kazancım yok bomboş geçiyor o aylar.

GSS durumu düşük olanlardan zaten alınmıyor ha madem alınmasını istemiyorsanız ailenizden ikameti aldırın ben bu aileye bağlı değilim başka yer de ikametim var deyin ve gelir testine girin sildirin gss 'nizi eeee ailesiz de bir şey yapamayacağınızı biliyorsunuz sonra da para alıyorlar. Devlete laf atıyoruz ama devlet kadar bizlerde de suç var.

Kimse iş yok mok demesin kaç kez önüme iş çıktı 4000 tl 'likte 1500 tl 'likte a101 'de dediler avm 'de dediler müdürlük restoranda ha ben istedim yazılım işi girmedim eee girmedi isem o zaman gss 'de ödeyeyim bir zahmet.

• GSS ödemesi 88 TL'ye çıktı!

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Köle gibide kimse çalışamaz iş yok bu arada saçma sapan sakal yasak olan yerler de 12 saat kimse çalışmaz.

• Bu gssyi fanatik akpliler ve tuzları kuru olanlar dışında kimse savunmuyor. Buradan bile bu sistemin ne olduğu belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmHyp3rioN

Köle gibide kimse çalışamaz iş yok bu arada saçma sapan sakal yasak olan yerler de 12 saat kimse çalışmaz.
    Seni bilmiyorum ama etrafımda bir sürü tanıdığım anne babası iş hayatında olduğu için ve 4 5 6 k para evlerine girdiği için çalışmıyor hatta çalışmayı deneyenler dediğin gibi iş hayatının ne kadar zor olduğunu görünce ev de otururum sabah akşam siyaset yaparım face de millet aç diye paylaşırım daha iyi diyor o yüzden bir bakıyorsun yaş gelmiş 30 'a ve sizler yani buna bende dahil bizler böyle gidiyoruz ama yarın öbür gün annelerimiz babalarımız yaşlanacak o zaman ne olacak hatta aramızdan ayrılacaklarda bu ekonomik olarak bize ağır gelmeyecek mi o yüzden bizim bir önceki neslimiz olan analarımız babalarımız burada çoğu kişi bilir anasının babasının ne zorluklar altında çalıştığını ne şartlar altında mücadele ettiğini peki biz onları gördüğümüz hal de kolayı seçiyoruz çalışmam ben aga deyip yatıyoruz peki nereye kadar ama eğer gerçekten işe hayatına şimdi atılsak bugün 2 k ile 12 saat çalışma ile başlasak hafta da 6 gün zorlansak birkaç sene sonra ne olacak tecrübeli olacağız işi öğreneceğiz hatta adam yetiştirmeyi öğreneceğiz ve işin inceliğini öğrenip 8 saate bile düşürmeyi öğreneceğiz usta olacağız ehli olacağız pekiiii böyle yatarak nereye kadar gidecek bu devran 30 'ları çoktan geçmiş biriyim yaşım ileride diye iş verme de bir kere düşünüyor patronlar bu adam bugüne kadar günlük işlerde çalışmış diyor bu asidir diyor beni dinlemez çeker gider diyor ki haklı da aynen yaparım ezdirmem kendimi ama bir yandan da annem babam yaşlanıyor ve elde tecrübe sıfır düzgün işim yok mesleğim şu diyeceğim bir şey yok her şey yarım itü 'deyim ama okul bile kaç sene oldu bitemedi yetmedi yazılım işindeyim ama sigortam olacak iş hayatında düzenli çalışacak bir iş ahlakım yok peki ne olacak böyle nereye kadar gidecek anam babam yarın öbür gün bu hayattan göçecekler para da elden gidecek ben sap gibi ortada kalmayacak mıyım sizlerde aynı olmayacak mısınız o zaman bu dötü nasıl toparlayacak ben çalışmam etmem memur işi isterem diyen gençlik.

Benden çok önce iş hayatına atılan insanları seviyorum patron ezdi onları yer yer kaç iş değiştirdiler yer yer ama zamanla işin ustası oldular meslekleri oldu birikimleri oldu ve evlendiler aile oldular bende elde var sıfır.

Bende itü var ama elde diploma yok uzaya uzaya kök saldım üniversiteye yetmedi yazılım işi var ama düzenli bir hayat yok iş başvurusu yapıyorum yazılım firmasına geçmişimi soruyor ne projeler yaptın diyor yaptığım siteleri gösteriyorum iyi güzel ama eksik diyor ekip ile çalışmamışsın diyor para var sigorta yok karmakarışık bir düzen ki burada benim gibi olan bir sürü var açılan konulardan her akşam görüyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.