Şimdi Ara

GSM No Doğrulama Hakkında; (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
1
Favori
63.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Sistemde numaranı sadece üst düey yönetici görebilir. Admin veya paTRon gibi yönetici göremez.

Programcıyla görüş.

Orjinalden alıntı: YrkndrY

gönderilen kodlar 4 haneli ama forumda 600.000 üye var.9999 tane kod var nasıl yetecek?
    Aynı kodlar farklı üyelere mi gönderilcek?

Aynı kod başkasına gidince noluyor sanki?Bildiğiniz aktivasyon kodu gibi birşey,3 haneli olsa ne olacak sanki?
    İlle kendinize özel bi kod gelmesini mi istiyosunuz?

İşbankası da havalede sms onayı için 4 haneli kod gönderiyor.

Ayrıca,numarasını vermek istemeyen insanları anlamıyorum,sanki bulunması veya öğrenilmesi çok zor birşey...
    MİT üyesi felan mısınız?

• Telefon numaramı (eminim) doğru bir şeklide verdim onay kodu içeren sms gelmedi.Ne biçim bir sistem dir bu anlamadım gitti.
  • Bizler için başka bir şans var mı? (Numarayı sallayanlar?)

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Bizler için başka bir şans var mı? (Numarayı sallayanlar?)

Gidip o numarayı bulmak.
  • Yaşadığınız teknik sorunları (onay kodu gelmemesi, yanlış / hatalı onay kodu yazılması gibi..) forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarsanız sorununuz ile ilgilenilecektir.

Orjinalden alıntı: musAKka

@ [DMC] ve YrkndrY, teknik sorularınıza en kısa sürede cevap verilecektir.

tesekurler
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • BU KONUN AÇILMASI ÇOK GEÇ OLDU SAYIN YÖNETİCİLER . BEN İLK GÖRDÜĞÜMDE BU KONU DAHA YOKTU ARADIM TARADIM DHDA ANCAK GSM İLE ALAKALI HİÇBİR ÜST KONUYA RASTLAMADIM ARDINDAN ÖNEMLİ BİRŞEY OLMADIĞINI DÜŞÜNÜP RASGELE BİR NUMARA YAZDIM VE UYGULA DEDİM ARDINDAN HİÇBİR MESAJIM GÖRÜNTÜLENEMEMEYE BAŞLADI ONAY BEKLİYOR YAZIYORDU YÖNETİME ATTIĞIM 5 E-MAİLDEN SONRA GSM YERİM BOŞALTILDI KENDİ HATTIMDA BİR SORUN VAR BABAMIN NUMARASINI VERİCEM ARTIK ... AMA 3 GÜN BOYUNCA NERDEYSE DHDA HİÇ VAKİT GEÇİREMEDİM ....

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

BU KONUN AÇILMASI ÇOK GEÇ OLDU SAYIN YÖNETİCİLER . BEN İLK GÖRDÜĞÜMDE BU KONU DAHA YOKTU ARADIM TARADIM DHDA ANCAK GSM İLE ALAKALI HİÇBİR ÜST KONUYA RASTLAMADIM ARDINDAN ÖNEMLİ BİRŞEY OLMADIĞINI DÜŞÜNÜP RASGELE BİR NUMARA YAZDIM VE UYGULA DEDİM ARDINDAN HİÇBİR MESAJIM GÖRÜNTÜLENEMEMEYE BAŞLADI ONAY BEKLİYOR YAZIYORDU YÖNETİME ATTIĞIM 5 E-MAİLDEN SONRA GSM YERİM BOŞALTILDI KENDİ HATTIMDA BİR SORUN VAR BABAMIN NUMARASINI VERİCEM ARTIK ... AMA 3 GÜN BOYUNCA NERDEYSE DHDA HİÇ VAKİT GEÇİREMEDİM ....

Aynı sorun benimde başımda var.
    Handi adrese pm atmalıyım ?

CPU: AMD Ryzen 5 1600 MOBO: Gigabyte AB350-Gaming 3 RAM: GSKILL TridentZ RGB DDR4 3200MHz CL16 2x8GB GPU: Palit GTX 1060 JetStream 6GB 192Bit HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: FSP Hydro 600W 80 Bronze CASE: Phanteks Eclipse P400S Monitor: Asus MG248QR 24' 1ms 144Hz Mice: Corsair M65 PRO Keyboard: Corsair K70 LUX Red LED

• Olay her nekadar mantıklı bir uygulama gibi gözüksede, dünya çapında görülmemiş bir uygulamadır ve bana göre çok saçmadır, bu ülkede sırf gıcık olduğundan telefon kullanmayan binlerce arkadaşımız var, veya başka türlü maddi sebeblerden kullanamayan, ama internete kafe den de girebilir çok cüzi bir ücret karşığında, forumdan da yararlanabilir, şimdi adamın teli yoksa git telefon al+hat al ondan sonra mı üye ol diyeceksiniz. Bu çifte standarttır. Cep telefonsuz girilmez.........!

Bir diğer konuda kimse mecbur değildir numarasını vermeye, yani burdan herkes vermek zorunda gibi bir sonuç çıkarıyosunuz, neden vermek zorundayım fake üye olmadığımı ispatlamak içinmi. Fake üye olan adam zaten ya dolandırıcılık için olmuştur, yada üç kağıt için, bu adamlar da zaten o tel noyu bi şekilde egale ederler. Ama bir arkadaşının ki ile, ama başka türlü. Sonra diyosunuzki son 2 hane ?? diye gözükecek, adam oturur 100 denemde bulur numaramı, çeşitli yollardan da diğer bilgilerimi, neden bu tip bişeyin içine düşmek istiyimki. İşi daha da ileri götürüp verilen numara ile üyelik isim soyismi aynımı diyede kontrol edin de bari tam çözüm olsun Fake lere..

Bence DH bu uygulamadan vazgeçmeli, daha mantıklı çözümler bulmalıdır.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 14 Ağustos 2008; 0:09:13 >

"Bizi bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir"
    Hz.Mevlana

• çok sacma uygulama fake uyelıkler bahene edılıyorrr

benım fıkrım vardı gun beye ılettım cvp vermesı ne mumkunnn

tekrar dıyorummm sacma bı uygulama adetaa fişleniyorun sayın savcı duymasın...!

fake uyelıklere en kalıcı onlem ıcın gecın benımle ıltıbata.......

Orjinalden alıntı: 2smoke

Olay her nekadar mantıklı bir uygulama gibi gözüksede, dünya çapında görülmemiş bir uygulamadır ve bana göre çok saçmadır, bu ülkede sırf gıcık olduğundan telefon kullanmayan binlerce arkadaşımız var, veya başka türlü maddi sebeblerden kullanamayan, ama internete kafe den de girebilir çok cüzi bir ücret karşığında, forumdan da yararlanabilir, şimdi adamın teli yoksa git telefon al+hat al ondan sonra mı üye ol diyeceksiniz. Bu çifte standarttır. Cep telefonsuz girilmez.........!

Bir diğer konuda kimse mecbur değildir numarasını vermeye, yani burdan herkes vermek zorunda gibi bir sonuç çıkarıyosunuz, neden vermek zorundayım fake üye olmadığımı ispatlamak içinmi. Fake üye olan adam zaten ya dolandırıcılık için olmuştur, yada üç kağıt için, bu adamlar da zaten o tel noyu bi şekilde egale ederler. Ama bir arkadaşının ki ile, ama başka türlü. Sonra diyosunuzki son 2 hane ?? diye gözükecek, adam oturur 100 denemde bulur numaramı, çeşitli yollardan da diğer bilgilerimi, neden bu tip bişeyin içine düşmek istiyimki. İşi daha da ileri götürüp verilen numara ile üyelik isim soyismi aynımı diyede kontrol edin de bari tam çözüm olsun Fake lere..

Saygılar...

Bunu yapması imkansız. Çünkü sadece sen görebileceksin numarayı. Profiline giren lan şuna bi sapıklık yapıpta gıcık ediyim diyemez. Profilinde görünmeyecek.

• Senelerin Donanım Habercisiyiz.Bir çok olaylara vukuatlara sahnede gördük.Böyle bir sistem eski kaliteli üyeler için güzel oldu.Yanlız ben cep telimi girdiğimde bana hata kodu veriyor!Sonra üyelikten beni atıyor ve tekrar üye girişi yapıyorum.Ben bunu nasıl düzelteceğim yardım edermisiniz?

Orjinalden alıntı: CoMaDaNTe

quote:

BU KONUN AÇILMASI ÇOK GEÇ OLDU SAYIN YÖNETİCİLER . BEN İLK GÖRDÜĞÜMDE BU KONU DAHA YOKTU ARADIM TARADIM DHDA ANCAK GSM İLE ALAKALI HİÇBİR ÜST KONUYA RASTLAMADIM ARDINDAN ÖNEMLİ BİRŞEY OLMADIĞINI DÜŞÜNÜP RASGELE BİR NUMARA YAZDIM VE UYGULA DEDİM ARDINDAN HİÇBİR MESAJIM GÖRÜNTÜLENEMEMEYE BAŞLADI ONAY BEKLİYOR YAZIYORDU YÖNETİME ATTIĞIM 5 E-MAİLDEN SONRA GSM YERİM BOŞALTILDI KENDİ HATTIMDA BİR SORUN VAR BABAMIN NUMARASINI VERİCEM ARTIK ... AMA 3 GÜN BOYUNCA NERDEYSE DHDA HİÇ VAKİT GEÇİREMEDİM ....

Aynı sorun benimde başımda var.
    Handi adrese pm atmalıyım ?

forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarsanız direkt sorununuzun muattabı olan arkadaşa ulşabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
    Bunu yapması imkansız. Çünkü sadece sen görebileceksin numarayı. Profiline giren lan şuna bi sapıklık yapıpta gıcık ediyim diyemez. Profilinde görünmeyecek.

Peki onu anladım, ya diğer yazdıklarım ?

"Bizi bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir"
    Hz.Mevlana

• quote:

Olay her nekadar mantıklı bir uygulama gibi gözüksede, dünya çapında görülmemiş bir uygulamadır ve bana göre çok saçmadır, bu ülkede sırf gıcık olduğundan telefon kullanmayan binlerce arkadaşımız var, veya başka türlü maddi sebeblerden kullanamayan, ama internete kafe den de girebilir çok cüzi bir ücret karşığında, forumdan da yararlanabilir, şimdi adamın teli yoksa git telefon al+hat al ondan sonra mı üye ol diyeceksiniz. Bu çifte standarttır. Cep telefonsuz girilmez.........!

Saygılar...

Ah be abicim senin düşüncelerinde çok güzel . Ancak okadar çok konu açıldı, okadar çok fikir üretildi, okadar çok istek , okdar çok tepki sonuç eşittir GSM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 14 Ağustos 2008; 0:30:04 >

• quote:

quote:

Saygılar...

Ah be abicim senin düşüncelerinde çok güzel . Ancak okadar çok konu açıldı, okadar çok fikir üretildi, okadar çok istek , okdar çok tepki sonuç eşittir GSM

Bende arkadaşımıza katılıyorum!Asp kodlayıcısı bu alanda Pro.Exp Microsoft Kurumsalda Abd'de yaşayan bir arkadaşım var kendisi bu sistemin kendilerine zarar getireceği kanısında hatta kendileri şuan türkiyenin en büyük forumunu açma yolunda ilerliyorlar.Sunucuları ABD kökenli olacak devasa sunucular olacak.Harika olacak ama Dhde nostalji olur artık.Kendiside bu forumda eskilerin üyesiydi.Bir bir kopup gidiyorlar.Artık Dh tekelini kırma vakti geldi sanırım...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.