Şimdi Ara

GSM No Doğrulama Hakkında; (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
1
Favori
63.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orjinalden alıntı: enderc

quote:

quote:

Ben yurtdisindayim ne yapicam

Sisteme eklentiler yapıldı. Profilinizden yurt dışındaki telefon numaranıza mesaj atmayı denermisiniz acaba?

Gsm numarasında hata ! (053xYYYXXZZ) şeklinde olmalıdır

• Bende GSM numaramı eklemiş durumdayım.Musakka hocam bu arada size P.M atamıyorum,yardımınız için teşekkür ederim.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • Sanırım kod mem. id'nin ilk 4 nosu.
  • Saçma bir uygulama insanlar telefon numaralarını paylaşmak zorunda değil , kaldıki böyle bir karar alınacaksa tüm DH üyelerinin katılacağı bir anket açılıp üyelerin anket sonucundaki duruma göre yapılması daha mantıklı olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 13 Ağustos 2008; 20:57:41 >

Orjinalden alıntı: helsloot

Saçma bir uygulama insanlar telefon numaralarını paylaşmak zorunda değil , kaldıki böyle bir karar alınacaksa tüm DH üyelerinin katılacağı bir anket açılıp üyelerin anket sonucundaki duruma göre yapılması daha mantıklı olurdu

İsterseniz telefon numaranızı girmeyebilirsiniz. Ancak bu durumda mesajlarınız tarafımızdan onaylanmadıkça forumda gözükmeyecektir.

quote:

Bir süre sonra �çaylak üyelik� modu aktive edilecek ve cep telefonu olmadan üye olan kullanıcıların attıkları mesajlar yöneticiler tarafından onaylanmadan yayına geçmeyecektir.

Cep telefonu ile üye olan kullanıcılarda böyle bir sorun yoktur. Mesajları gönder butonuna bastıkları anda forumda yayına geçer.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°

• quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Sanırım kod mem. id'nin ilk 4 nosu.

Gelişigüzel yollanıyor kod.

• @ [DMC] ve YrkndrY, teknik sorularınıza en kısa sürede cevap verilecektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: AkRaeP

Herşey tamam sistem çok güzel bencede ama birbirimizi kandırmayalım bu işi 10 üzerinden değerlendirirsek 3'ü güvenlik içinse 7'sı sizin reklamınız ve kar'ınız içindir. Yoksa her sıcak fırsatta yayınlanan konuyu sms le bizimle mi paylaşıcaksınız yada bilgisayar güvenliğiyle ilgili önemli haberlerimi bize vericeksiniz yoksa parasıyla reklam satın alanların (sıcak fırsat olsun olmasın) reklamlarını mı bize yollayacaksınız? Tamam biliyorum sms gelip gelmemesi bizim elimizde ama bundan kar etmiyeceğinizi söylemeyin lütfen eğer yukarıda söylediğim gibi olucaksa ayrı tabii.... Kar etmenizede bişey demiyorum ama bizi sadece sizin iyiliğiniz için yapıyoruz diye kandırmayın eğer öyle değilse ve reklam yollucaksanız...

Gerekli açıklamayı yukarıda yapmıştım, tekrar okumanızda yarar var. Bilgilendirme sistemi gündemimizde yoktu ancak üyelerin görüşleri doğrultusunda sonradan eklendi. Bu sistemden ne yazık ki maddi anlamda kar edilmiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Bu arada Musakka hocam aklıma bi soru geldi. SSS lerde diyorsunuz ya hani sınırsız üyelik kapatma kaldırılacak yerine süre uzatılarak uzaklaştırılacak. Peki daha önceden sınırsız ceza alanların üyelikleri açılacak mı? Sanırım. Bir telefonla eşleştirilmediği zaman onay sistemi devreye girecek ordan durum halledilecek sanırım.

İçinde bulunduğumuz tarihten itibaren sonsuza dek forumdan uzaklaştırma seçeneği kaldırılacaktır. Bunun yerine giderek uzayacak sürelerde cezalar verilecektir. Bu sistemin uygulanabilmesi için bir kullanıcı bir telefon hesabı ile eşleştirilecek ve tekrar tekrar üye olmalarına engel olunacaktır. Ayrıca eposta hesabınızın değişmesi nedeniyle eskisine ulaşamamanız durumunda ya da hacklenmesi durumunda hesabınız ilgili değişiklikleri yine SMS onaylama sistemi ile yapabileceksiniz. Yine tüm bu hizmetlerin masrafları Donanım Haber tarafından karşılanacaktır.

Eski sınırsızların açılması şu an için gündemde değil. Belli bir karar alındığında zaten sizleri bilgilendiririz.

• quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

@ [DMC] ve YrkndrY, teknik sorularınıza en kısa sürede cevap verilecektir.

teşekkürler,bekliyorum

gönderilen kodlar 4 haneli ama forumda 600.000 üye var.9999 tane kod var nasıl yetecek?
    Aynı kodlar farklı üyelere mi gönderilcek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 13 Ağustos 2008; 21:42:01 >

Bu arada musakka eski uyeleri bu sistemden magdur edicekmisiniz hala merak etmekteyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 13 Ağustos 2008; 21:34:51 >
  • quote:

Bir süre sonra �çaylak üyelik� modu aktive edilecek ve cep telefonu olmadan üye olan kullanıcıların attıkları mesajlar yöneticiler tarafından onaylanmadan yayına geçmeyecektir.
    Bu sadece yeni üyeler için mi geçerli, yoksa eski üyelere de işliyor mu?
    Bir de alıntıdaki "bir süre sonra" kısmını anlayamadım. Yeni kayıt yapıldıktan bir süre sonra demek mi bu?

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Bu sadece yeni üyeler için mi geçerli, yoksa eski üyelere de işliyor mu?
    Bir de alıntıdaki "bir süre sonra" kısmını anlayamadım. Yeni kayıt yapıldıktan bir süre sonra demek mi bu?

Düzeltme : Eski üyeler için de bu geçerli olacak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: LeVeL

4! x 3! x 2! x 1! bu sirf rakamdan olusuyorsa eger harfde giriyorsa o zmn coook fazla sayida olucaktir. (matematigim paslanmamistir umarim ^^ )

Bu arada musakka eski uyeleri bu sistemden magdur edicekmisiniz hala merak etmekteyim?

Magdur etmek derken neden bahsettiğinizi tam anlayamadım.

• quote:

Yeni üyeler için de bu geçerli olacak.
    Yani eski üyeler için geçersiz mi olacak?

quote:

Yanlış yazmışım, düzelttim.

• quote:

quote:

4! x 3! x 2! x 1! bu sirf rakamdan olusuyorsa eger harfde giriyorsa o zmn coook fazla sayida olucaktir. (matematigim paslanmamistir umarim ^^ )

Demek istedigim profil degistirmemize ragmen genede sms le onaylamamiz gerekcekmi onaylamazsak ne olucak. Nede olsa bizler fake degiliz. Yoneticilere mesaj atsak onlar uygun gorduklerini oynalasalar cokmu onemli bu tel no.

Edit:
    Yukardaki duzeltmeden aldim galiba almak istedigim cevabi. Bunca paylasim yap hicbir forum kuralini cizme sonrada olanlara bak. 2005 senesinden uyeyim hala mesaj sayim cok dusuk neden acaba

edit:
    sanirsam progralayan o anda bir kod olustur uye icin, onu db de tut eger dogru girilerse islemi sonlandir yanlis girilirse 3. kez kodu db den sil seklinde yapti.
    Bu yuzden aslinda her uyeye 1 kod gitmiyor her uye icin olusturulup hafizada tutulan bir kod var. Yane bunun icin matematik yapmaya degmez yapilacak matematik bu kodu 3 kez denemede nasil buluruz a benziyor yukardaki veriyi 3 e bolucez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 13 Ağustos 2008; 21:52:33 >

• quote:

quote:

quote:

Yanlış yazmışım, düzelttim.
    Yani alıntıdaki "bir süre sonra" kısmı yeni kayıt yapıldıktan bir süre sonra demek olmuyor. O zaman "çaylak üyelik" modu uygulamasına ne zaman geçileceğinin tam tarihi duyurulmalı.

quote:

quote:

Demek istedigim profil degistirmemize ragmen genede sms le onaylamamiz gerekcekmi onaylamazsak ne olucak. Nede olsa bizler fake degiliz. Yoneticilere mesaj atsak onlar uygun gorduklerini oynalasalar cokmu onemli bu tel no.

Edit:
    Yukardaki duzeltmeden aldim galiba almak istedigim cevabi. Bunca paylasim yap hicbir forum kuralini cizme sonrada olanlara bak. 2005 senesinden uyeyim hala mesaj sayim cok dusuk neden acaba

Fake değilsiniz ancak bu fake üyelik almayacağınızın garantisini vermez. Bu yüzden onay tüm üyeler için gereklidir.

Ayrıca sizden ne yüklü miktarda para istiyoruz, ne de foruma girmenizi engelliyoruz. "Bunca paylasim yap hicbir forum kuralini cizme sonrada olanlara bak." gibi bir cümle biraz anlamsız olmuş. Sizden birşey eksilmeyecek, merak etmeyin.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.