Şimdi Ara

GSM No Doğrulama Hakkında; (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
1
Favori
63.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bende numaramı girdim ve numaranız zaten sistemde kayıtlı gibisinden bir mesaj geldi ama telefonuma hala kod falan gelmedi.Profilimdede değişiklik yapamıorum.

Orjinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orjinalden alıntı: Thin Lizzy

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

deliricem

ulkeyi seciyorum NO'yu yaziyorum

"Gsm numarasında hata ! (053xYYYXXZZ) şeklinde olmalıdır"

tamamda TR'de degilizki

Aynı durum bendede var bende yurt dışındatım

Ayni sorun bende de var.Türkiyeden bi numara salladim onu kabul etti simdi kaldik ortada iyi mi? :)

• Bu sistem ne zaman uygulamaya giricek o zamana kadar takılıyım bari forumda.

Gsm sorgulamanın kurulduğu gün profildeki bölüme numaramı girip onay verdim sayfa yüklenmesi sırasında iç sunucu hatası verdi tekrar aynı sayfaya dödüğümdeyse onay kodu istiyordu fakat siteden telefonuma herhangi bir mesaj gelmedi...

Telefon numaramı değiştir butonu geliştirilmiş fakat numaramı girince bu numara sisteme kayıtlı hatası alıyorum.

Şimdi ben ne yapıcam ?

Malının esiri olanlara üzülüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Forumu iyice itici yapar bu durum.

numaramı verdim onay kodunu girdim ama içim rahat değil kendimi kısıtlanmış hissediyorum şu an artık yazdıklarımdan foruma giren herhangi biri değil direkt hat sahibi dolayısıyla ben sorumlu olacam.kişilik hak ve özgürlüklerine aykırı, internetin amacından saptırılması durumudur bu

Orjinalden alıntı: Leipold

İyi de 3 senedir bu forumdayım... Benim şahsıma ait olan bir bilgiyi tanımadığım ve tanımayacağım insanların eline vermek zorundamıyım? Çok ilginç... TC kimlik no muzu da verelimde bari fişleneceksen adam gibi fişlenelim

O zaman telefon numaranı bankalara da verme. Hatta TC kimlik numaranı da verme. Orda da fişlenmiş oluyosun. Ordakileri tanıyo musun sanki?

Orjinalden alıntı: FRAPS

Bu uygulamayı tamamiyle destekliyorum.
    herşey bizim iyiliğimiz için

Bugün öyle demiyordun.
    sana bir soru sorayım
    yoldan geçen bir adam sana ,bana tc kimlik numaranı veya telefonunu ver.kötü niyetle kullanmayacağım zaten nasıl olsa bankada veriyorsun derse sen ne dersin.

börtü,
    dalgasına diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 16 Ağustos 2008; 23:41:13 >

Malının esiri olanlara üzülüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

ünal korkmaz,
    bankada ticari bir iş yapıyoruz,anlat bakalım biz forum sitesinde ne yapıyoruz.
    sana bir soru sorayım
    yoldan geçen bir adam sana ,bana tc kimlik numaranı veya telefonunu ver.kötü niyetle kullanmayacağım zaten nasıl olsa bankada veriyorsun derse sen ne dersin.

börtü,
    dalgasına diyorum

Cep telefonuyla nasıl ticari bir iş yapılabilir pardon da. Senin işin kimlik numarasıyla. Numarayı alacaksın adresi vereceksin o kadar. İletişimi adresten yapsınlar. Cep telefonuna bilgi mesajlarından kampanyalardan başka ne geliyor.

Foruma verdiğinde ne gelecek. Bilgi ve kampanya mesajı. E o zaman ne bu yaygara. başka yöntemler varmış. Geçiniz efendim. Bu sistem uygulanmaya başladıktan sonra milletin ağzında sakız oldu. Madem vardı neden bu telefon onay sistemi hayata geçirildikten sonra söylenmeye başladı da bu sistem yokken kimse ağzını açmadı.

Telefonunu diyelim birisi öğrendi. Ne yapacak. Sapıklık mı yapacak? Savcılık sinek avlamak için kuruldu sanırım. Bu kadar basit. Blinco falan filan. 444 0 532 444 0 542 444 1 500'ü aramak çok mu zor. Masrafı neyse ben verecem ya. İptal etmiyorlar diye bişey yok. Firmaların anlaşması olmasa zaten onay vermezler. Aradığında sert çıkışıyosun anında bütün aboneliklerini iptal ediyorlar.

Yolda geçen adama telefon numaramı versem hiç bişey yapamaz. Keza TC kimlik numaramı da bişey yapamaz. Neden mi TC kimlik numaramı bi yerden öğrenmiştir. Ama ben ona vekalet vermediğim sürece o sadece 11 tane numaradan ibarettir. İmzam olmadığı sürece 11 haneli numaradan öteye gidemez.

• "Donanımhaberin benim için seçeceği kampanyalardan gsm numaramla haberdar olmak istiyorum ? "

Bu ikon işaretli kalırsa telefonuma reklam mı gelicek?
  • Arkadaslar konunun tamamini okumadim. Hatta hic okumadim diyebiliriz. Forumda bir kac gundur goruyorum bu dalgayi. Profilden baktim numarami yaziyorum ama illa 053le baslamasi gerektigini soyluyor. Yurt disinda olanlar nasil yapacaklar?

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Arkadaslar konunun tamamini okumadim. Hatta hic okumadim diyebiliriz. Forumda bir kac gundur goruyorum bu dalgayi. Profilden baktim numarami yaziyorum ama illa 053le baslamasi gerektigini soyluyor. Yurt disinda olanlar nasil yapacaklar?

yonetimden aciklama bekliyoruz
  • arkadaş 2 gündür onay kodunun gelmesini bekliyorum
    başka bir arkadaş gönderir göndermez kodu aldı az önce
  • @musakka

Ben henüz numaramı sisteme girmedim. Ne zamana kadar girmem gerek ve girmezsem profil değişikliği dışında nelerden mahrum kalacağım?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.