Bildirim
GS TV Maç Anlatımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
ali ferahbot galiba bu , önceden radyoda hep dinlerdim çok güzel anlatıyor bence
_____________________________ -
adam kavga edıyo sankı yaaa
ınsan ızlerken canlanıyo
_____________________________ IŞIKLARI KAPATIN GE-Lİ-YO-RUZ -
Digiturk almaktan vazgeçtim_____________________________ -
adam harika anlatıyor
10 dakkadır açmaya çalışıyordum konuyu ama iznim yokmuş
Anlatışı bırakın siz sağdaki adamın saçma sapan taklitlerine bakın
_____________________________ Katılım zamanı: 2 Mayıs 2006sana düşman, bana düşman,
düşünen insana düşman,
vatan ki bu insanların evidir,
sevgilim, onlar vatana düşman…
-
yanında ki adam çok yapmacık bence. tek olsa daha iyi
2008'de 1-0 yendiğimiz Fener maçındaki spikerin "Haydi oğlum haydi oğlum goooooll" diyişini hiç unutamam.
Bu da iyi tabii.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Oha Ntvspor'daki adamı mı almışız
Mükemmel lan bu adam. Zaten heyecanlı anlatıyor, top ceza sahasının milim yakınına gelince kalbi olan dinleyemez
Gstv çok değişti ne zaman açsam izlemeye dalıyorum
çok sürükleyici ve izlenesi yayınlar yapılıyor, önceden ne zaman açsam eski maçlar yada saçma klipler vardı.. yeni yönetim bu klubü bambaşka bi hale soktu gerçekten.. 
_____________________________ Functional, useful, basic and easy. -
Yandaki adam neci allasen? -
Kulüp kanalları ve diğer kanallar dahil maç anlatımı yapan kanal/radyoları görünce belki de içlerinde en iyisi diyebilirim.
Kesinlikle anlatım mükemmel, ama gollerde bu kadar bağırmasalar daha iyi olur sanki._____________________________ -
Abi yandaki adam ne lan öyle 
_____________________________ İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin. -
Sağdaki amaçsız amca nedir öyle harbiden
strese giriyorum bu adami dinlerken. Kalp krizi gecirecek gibi oluyorum yeminle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge -
Sağdaki eleman sipariş mi la
Hareketleri çok yapmacık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gielenberg
strese giriyorum bu adami dinlerken. Kalp krizi gecirecek gibi oluyorum yeminle.
:) Çok cıvık olmuş. Cıx. Bu arada baroni imzası kural dışı diye silmişler imzamı. Adminlere selam olsun..._____________________________
Benzer içerikler
- satılan bilet sayısı öğrenme
- bonus gold ve platinum arasındaki fark
- takım otobüsleri deplasmana nasıl gidiyor
- maç biletleri kaç gün önceden satışa çıkar
- meşale nereden alınır
- fm 24 epic games
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler