Şimdi Ara

Premier Lig Maçları Artık Fox Tv'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadettin Saran, 4 milyon euro’ya haklarını aldığı İngiltere Premier Lig’ini 5.2 milyon euro’ya Fox’a sattı.

Bir süredir bu ihalenin sonucu TV sektöründe merakla bekleniyordu.

İhale, daha doğrusu saatli bomba Fox’un elinde kaldı.

Yahu iyi de dört büyük kanalla yarışması beklenen bir kanalın prototipinde Premier Lig’e nasıl yer bulacaksınız?

Cumartesi, pazar, pazartesi oynanan maçları, saatlerini nasıl programlayıp yayınlayacaksınız?

Kadın ve çocuğa da seslenen bir kanalı her hafta maçlara mı boğacaksınız?

Üç-dört büyük kulübün dışındaki maçları kime nasıl izleteceksiniz?

Pek çok maçı yayınlayamayarak parayı çöpe atmayacak mısınız?

Sonra ben "Bu Fox’tan cacık olmaz" deyince Fox’taki arkadaşlar bozuluyor.

Madem Fox’un bu kadar parası var, maçtan daha önce sağlam bir genel müdür transfer etmeli kendine...

Bastırıp 2-3 milyon doları; artık Show’dan Saner Ayar mı olur, Kanal D’den İrfan Şahin mi, Star’dan Fatih Ediboğlu mu, D-Smart’tan Murat Saygı mı, NTV’den Cem Aydın mı, yoksa dış kulvardan Faruk Bayhan mı bilemem güçlü bir ismi kanalın başına oturtmalı.

Bu adımı atmazlarsa eğer, daha çok milyon doları sokağa atacaklar demektir.

http://www.medyatava.com/haber.asp?id=37204

• bi premier lig keyfimiz vardı onunda içine edecekler anlaşılan.keşke ntv alsaydı da ağız tadıyla maçları izleyebilseydik bizde.
  • arkadaşım yanlış düşünüyosun şu an foxun reytingleri sürünüyo çünkü kanal daha yeni insanlara yabancı eğer piyasaya giriyosan insanları kendine aşikar yapman lazım bunun en iyi yolu güzel filmler yayınlamak ve maç yayını yapmaktır(premier lig en iyisi) bence bundan sonra fox çok daha iyi bir noktaya gelir
  • Ben TV8 Maçlar İçin İzliyodum Zaten Normalde Saçmasapan şeyler oluyo kanalda ee maçları satınca bu kanal napıcak zatne kimse bakmıyo bi maçlar için izliyodu. Fox gelince .Taner dediklerine katılıyorum. İşin Kötü Yanı Şimdi TV8 deki maçları anlatan spikerler değişicekmi Çünkü Spiker Olayı çok önemli bence Fox maçdan anlamayan adamları çıkarırsa işimiz var. Çok kötü oldu bu olay

Orjinalden alıntı: trz4545

arkadaşım yanlış düşünüyosun şu an foxun reytingleri sürünüyo çünkü kanal daha yeni insanlara yabancı eğer piyasaya giriyosan insanları kendine aşikar yapman lazım bunun en iyi yolu güzel filmler yayınlamak ve maç yayını yapmaktır(premier lig en iyisi) bence bundan sonra fox çok daha iyi bir noktaya gelir

İyiki sürünüyor. gittikçe yükseen bir kanal. çok güzel filmleri yayınlıyorlar bazen aynı gece ikisini birden yayınlayıp beni dumur ediyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 TV Georgia (şampiyonlar ligi)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tv8 den iyi yayın yapacaklarından hiç şüphem yok .. her ne kadar sevmemsemde belki chelseanın maçlarını daha fazla izleme fırsatı buluruz .. FORZA M.UNİTED ..

TEK AŞK GÖZTEPE
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: quaking

bi premier lig keyfimiz vardı onunda içine edecekler anlaşılan.keşke ntv alsaydı da ağız tadıyla maçları izleyebilseydik bizde.
  • bencede iyi olmuş. Adam gibi bi spikerle götürürler bu işi. D-Spor un almasından iyidir; yani İlker Yasin'in(hem penaltı hem gol )premier league anlattığını düşünsenize

• insanların hayatındaki tek gerçek ölecek olmalarıdır.
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: ManagerCall

Kanal onemli diil onemli olan iyi anlatim ve sifresiz yayin
  • hadi bakalım fox 1.olacak mı kanal olarak.ilk icraatini yaptı hayırlısı
  • belki şifreli olabilir belli mi şimdiden acaba
  • NTV iyiydi amma hafta içi maçları vermiyordu. Tv8 ise hafta içi maçları yayınlıyo hafta sonuda hangi ligdeki maç önemli ise onu veriyodu. Az değil haftada en az 4 maçı canlı verdiler Premier ligden
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.