Şimdi Ara

Real Madrid - Galatasaray maçı canlı yayını için Maçkolik yazılımının önerileri!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Real Madrid - Galatasaray maçı canlı yayını için Maçkolik yazılımının önerileri!..

Arkadaşlar, bunları deneyen var mı diğer maçlar için? Acaba içerisinde şifresiz bir kanal var mıdır netten izlenebilecek? Soruyorum, çünkü eğer önerebileceğiniz yoksa bakarken zaten maç biter.

Şimdiden teşekkürler.

Real Madrid - Galatasaray maçı canlı yayını için Maçkolik yazılımının önerileri!..

Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana; bir kaşık sesini bile çok gördünüz, şekersiz içerek çaylarınızı... İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün... Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?..

| Her gördüğümde beni salaklaştıran o imansız için büyük bir alkış istiyorum!..
  • Nasıl taraftarsınız yahu? Varsa bunlardan bildiğiniz, yardımcı olur musunuz? Okuyup çıkıyorsunuz konuyu.

Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana; bir kaşık sesini bile çok gördünüz, şekersiz içerek çaylarınızı... İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün... Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?..

• önce sakin ol. sonra daha önce açılan konulara bak cavabını alamazsan oraya sor. Millet zaten ne yapsamda izlesem derdinde

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.
  • Ben bir şeyler buldum, takılma falan da yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.