Şimdi Ara

Grundig Türk Kahve Makinesi 309 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Grundig TKM TCM 7610 R Red Brown Kahve Makinesi
    www.hepsiburada.com
    Grundig TKM TCM 7610 R Red Brown Kahve Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/grundig-tkm-tcm-7610-r-red-brown-kahve-makinesi-p-HBV000004VDMP?magaza=Hepsiburada

Sadece bordo renk. 50 TL Grundig ürünlerinde indirim var. 25 TL uygulamaya özel ilk defa yapılacak alışverişlere indirim var. Yalnız bu indirim için kahve makinesinin yanına bir ürün daha eklemelisiniz. Denizbank ya da paraf kartı olanlar banka kampanyalarından da yararlanabilir. Daha önce en ucuz 299 liraya düşmüş. Bu fiyat şimdiye kadar ki en uygun fiyat.

Grundig Türk Kahve Makinesi 309 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ürün bime gelen keysmart key 700 ile aynı ürün. Bim’de 199 liraya satışa sunuluyor, çoğu zaman da 119 liraya indiriyorlar, ben yine de almadım. Arzum okka minio da aynı teknolojiyi kullanıyor. Okkayı denedim, beğenmedim. Telve ile alakası yok, belki de ben yapamadım. Telvenin ısıtma rezistansı makinede, ucuz ürünlerde ise ısıtma cezvesinde. Lezzet farkı bundan olabilir, ayrıca ucuz olanlarım cezvesini yıkamak da zahmetli.
  • Sıcak olması için 200 tl ye düşmesi lazım sonrada uygulamanın 25 tl indirim vermesi lazim sizin ihtiyacıniz varmış almışsıniz hayırlı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet kahve makinesine 300 verilmez.verilince de sicak firsat olmaz

Siz vermezsiniz ben vermem ama Telve makinası özelinde sadık bir müşteri kitlesi var alanda alıyor.

• 359 yazıyor

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Bu makina Arçelik telvenin Grundig olarak üretilmiş hali. Telvenin 1600₺ olan versiyonu var iyide satılıyor. Bu ay 300₺ indi 1300 oldu iyice arttı satışlar.
    Siz vermezsiniz ben vermem ama Telve makinası özelinde sadık bir müşteri kitlesi var alanda alıyor.
    Askerdeyken komutanlara yapıyorduk o makineyle. Bu fiyat verilmez filan diyenlere yazıyorum; kaç dkda cezveyle kahve yapıyorsunuz bilmiyorum ama bu cihazlarda 4-5 dkda çok güzel köpüklü kahveler yapılabiliyor. Türk kahvesi bağımlısı olsam alırdım.

Benim bir sorum olacak bilenlere. Altus'u da Arçelik üretiyor. Onun da aşağıdaki ürünü var o da aynı lezzeti veriyor mudur, deneyen var mı her ikisini de?

• Faydalandık teşekkür ederim. Günde 3-4 fincan kahve içiyorum o yüzden almak istedim

✪ Anakart: Asus Prime Z270-A LGA1151 DDR4 ✪ CPU: Intel Core i7-7700K ✪ RAM: G.Skill RipjawsV 16GB 3200MHz DDR4 ✪ GPU: MSI GTX 1050 TI 4GB OC ✪ SSD: Samsung 960 Evo NVMe M.2 250GB ✪ HDD: WD Red WD30EFRX 6TB ✪ Monitör: Dell U2515H 25" 2K ✪ Kasa: Corsair 400C ✪ PSU: Corsair Platinium Hx750i 750w ✪ Soğutucu: Corsair H115i 280 mm ✪ FAN: Corsair Pro ML120 x3 ML140 x2
  • Arzumu okkayi tercih ettim . 284 tl

• crazyvz C kullanıcısına yanıt
    Bu Arçeliğin lokum denen makinasının alt versiyonu. En alt modeller. Kesinlikle yakınından bile geçmezler. Köpük falan zor çıkarıyorlar. Türk kahvesi seviyorsanız telveden şaşmayın. Arçeliğin sitesinde 399₺ şu an.

• quote:

Bu Arçeliğin lokum denen makinasının alt versiyonu. En alt modeller. Kesinlikle yakınından bile geçmezler. Köpük falan zor çıkarıyorlar. Türk kahvesi seviyorsanız telveden şaşmayın. Arçeliğin sitesinde 399₺ şu an.
    Yanlışınız var. Bu arçelik telvenin muadili. Lokumla ne tasarım olarak ne de malzeme olarak benzemiyor.

Bu makineyi 1.5 senedir kullanıyorum. Kİ o zaman 275 TL ye almıştım. Köpüğü de kıvamı da çok iyi bir makine.

Pardon ben yanlış anlamışım Siz altus için bahsetmişsiniz lokum modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bireysel.emeklilik -- 12 Nisan 2020; 12:23:28 >
  • bunun başka modelinin altus olanını anneme almıştım. 180 liraya. arçelik grundig altus hepsi aynı. üstündeki yazı değişiyor. arçelik en pahalı grundig onun biraz altı altus en ucuzu. ama anlatamazsın insanlara aynı olduğunu. bizim gibi bilenler gidip altus alır. ama bilmeyenler illa arçelik olsun der

Orijinalden alıntı: crazyvz

Anladığım kadarıyla bu cihaz Arçelik Telve'nin birebir aynısı sadece marka farklı. Fiyat iyi eğer öyleyse.

Benim bir sorum olacak bilenlere. Altus'u da Arçelik üretiyor. Onun da aşağıdaki ürünü var o da aynı lezzeti veriyor mudur, deneyen var mı her ikisini de?
    https://www.trendyol.com/altus/ehli-al-797-p-pembe-turk-kahve-makinesi-p-3739926?boutiqueId=447796&merchantId=107018&popup_id=2044348680&gclid=Cj0KCQjw-Mr0BRDyARIsAKEFbed564DgQjvNGMisteUwNZRBDqQKl2DjFCfXULBmV9GBzwfm63A4JjIaAmPWEALw_wcB
    Bu ürün bime gelen keysmart key 700 ile aynı ürün. Bim’de 199 liraya satışa sunuluyor, çoğu zaman da 119 liraya indiriyorlar, ben yine de almadım. Arzum okka minio da aynı teknolojiyi kullanıyor. Okkayı denedim, beğenmedim. Telve ile alakası yok, belki de ben yapamadım. Telvenin ısıtma rezistansı makinede, ucuz ürünlerde ise ısıtma cezvesinde. Lezzet farkı bundan olabilir, ayrıca ucuz olanlarım cezvesini yıkamak da zahmetli.

• İşyerinde bunun ikilisi Arçelik var, çok çok memnunuz. Suyunu haznesine bir kez koyuyorsun (haznedeki tam dolu su ile min 5-6 fincan çıkar), kahveyi cezvesine koyuyorsun (ayrıca istenirse şeker de) düğmesine basıyorsun olunca ötüyor alıyorsun. Kahvesi de gayet güzel köpüklü lezzetli. Çok beğenip evime de aynısı diye Arzum aldım ama bundaki kolaylık yokmuş bilmeden almıştım. Bu cihazlar (aynı cihazın Arçelik, Beko, Grundig markalısı var) gerçekten büyük kolaylık. İhtiyacı olana bunu şiddetle tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bunun başka modelinin altus olanını anneme almıştım. 180 liraya. arçelik grundig altus hepsi aynı. üstündeki yazı değişiyor. arçelik en pahalı grundig onun biraz altı altus en ucuzu. ama anlatamazsın insanlara aynı olduğunu. bizim gibi bilenler gidip altus alır. ama bilmeyenler illa arçelik olsun der
    Önceleri bende öyle dusunuyordum . 4 sene önce altus bulasik makinasi aldim. 3 ay kokusundan mutfaga giremedik servis cagirdim iki sefer. Neyae dedik.
    Garanti bittikden sonra kapağı curumeye basladı. Suyla teması yok. Dış kapağı.
    Kesinlikle ucuz malzemeden uretiyorlar. Zaten ucuz olmasinin sebebi o bence. Herkesinki belki curumeye baslamayor belki ama urettikleri plastik yada metal parcalar nerden donüşüm kimbilir. Ben pisman oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgurona

Şimdi ben anlamadım hiç, ben de kahve makinası düşünüyorum da net 200 - 300 lira bandında lezzetli kahve yapan ne vardır
    Schefir in var a101 online markette 219 tl miydi neydi. 3gun önce magazadan aldik memnun kaldim gayet güzel. Düşünebilirsiniz

Bu makina Arçelik telvenin Grundig olarak üretilmiş hali. Telvenin 1600₺ olan versiyonu var iyide satılıyor. Bu ay 300₺ indi 1300 oldu iyice arttı satışlar.
    İyi satıldığını nereden biliyorsunuz ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.