Teğmen
25 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 105 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Takip ettiğim 5 Ligten (Eu LCS, NA LCS, LCK, LPL ve NA Academy) derlediğim montaj videomu paylaşmak istedim. Her türlü eleştiri ve yorum benim için çok önemli. İyi seyirler...
Elime Shure550dj kulaklık geçti. Malesef laptopta hiç bass vurmuyor. Yardım ederseniz sevinirim. Bu konularda biraz cahilim, beslemede veya ses kartı olmamasında mı sorun var ?
Süper Lig'de 6 Nisan Pazar günü Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray- Fenerbahçe derbisini Bülent Yıldırım yönetecektir.
Her ne kadar matematiksel olarak şampiyonluk garanti olmasada, Şampiyonluk %100... Olası bir Aslantepe galibiyeti sonrası sizce takımımız kutlamayı nasıl yapar ? Galatasaraylıların içinde olduğu problemler daha da artar mı ? Tartışma yerine sadece fikirlerinizi almak istiyorum
Arkadaşımın hiç bir fotoğrafçılık tecrübesi olmamasına rağmen prof bir makine almayı düşünüyor.Bu fiyat segmentine uygun, en iyi fotoğraf makinesini almak istiyoruz. Lütfen giriş ya da orta seviye makineler tavsiye etmeyin. Bende fotoğraf makinelerinden anlamadığımdan, açıklayıcı yorumlar işime yarar :) Şimdiden teşekkürler
Anneme hediye olarak fırın almayı düşünüyorum. Luxell börekçiyi çok istiyordu. Uygun fiyata uygun, kaliteli bir fırın tavsiyesi istiyorum.

NOT: Fırınlar hakkında hiçbir fikrim ve bilgim yok ...
Konuyu nereye açacağımı bilmediğimden buraya açtım. Benim sormak istediğim Vatan Computer'dan internet üzerinden aldığım telefon arızalandı. Nasıl garantiye verebilirim. Rize'de ikamet etmekteyim teşekkürler şimdiden
abim cok iyi anlardı bu işlerden ama o şimdi askerde oldugu için sizden bilgi almak istiyorum elime bir exper kasa geçti
özellikleri
e2160
asus p5vd-vm se
2 gb + 1 gb 667 oem ram
palit 8600 gts+
230 gb wd + 500 gb samsung hdd
300 watt psu
fazla değil 1.80 ghz den 2 yada 2.20 cıkarabılırmıyım
ben suan sözel son sınıf ogrencısıyım bana üni bölümleri hakkında yardım edersenız cok sevınırım aklımda suan hıcbır meslek yok yarıdmlarınızı beklıyorum simdiden tesekkurler
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Sony
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Notebook
Packard Bell
Dünyadan Futbol
Chelsea FC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 807
İkinci El Bölümü Mesajları: 138
Konularının görüntülenme sayısı: 7.518 (Bu ay: 197)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 530 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.