Şimdi Ara

Grundig Türk Kahve Makinesi 309 TL. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2 cezveli olan suyu kendi ekleyen model. Tek olan ise suyu kendiniz eklersiniz. Teknoloji farkı. Yiyecek içecek İşletmelerinin %90 ı ikili telve kullanır. Gerçekten çok başarılıdır. Teklisi o kadar başarılı değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı modelin arçelik ve bekosu var. Ben bekosunu taa kaç ay önce uzun araştırma sonucu 350 tl ye zor almıştım. Bence bu fiyata almayı düşünen kaçırmasın. Makine geldiğinden beri hergün türk Kahvesi içiyorum çok başarılı alet.

Orijinalden alıntı: fagala

Önceleri bende öyle dusunuyordum . 4 sene önce altus bulasik makinasi aldim. 3 ay kokusundan mutfaga giremedik servis cagirdim iki sefer. Neyae dedik.
    Garanti bittikden sonra kapağı curumeye basladı. Suyla teması yok. Dış kapağı.
    Kesinlikle ucuz malzemeden uretiyorlar. Zaten ucuz olmasinin sebebi o bence. Herkesinki belki curumeye baslamayor belki ama urettikleri plastik yada metal parcalar nerden donüşüm kimbilir. Ben pisman oldum.

Alıntıları Göster
    büyük beyaz eşyada mazleme farkı var o kesin. ama motor vb şeyler bile beyaz eşyada aynı. meslea bosch proflio siemens aynı yerden çıkıyor. mesela buzsdolabımda teknik olarak herşeyleri aynı. ama dolap kapağı kulp cam çekmece nikelaj vb malzemeeri farklı.

ama bu küçük kahve makinesinde malzeme belli zaten onda fark olamaz ama büyük beyaz eşyada eve malzeme kalitesinde fark var

• Bu telveyi bir ben sevememişim anlaşılan. Kahveyi şekersiz içerim. Ancak telvede yapılan kahve zehir gibi geliyor bana, içemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 12 Nisan 2020; 14:41:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.