Şimdi Ara

Gravity (2013) | George Clooney (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
5
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3D olarak izlemediğimizi düşünürsek, yine de izlenir mi arkadaşlar bu film?
  • İZLEDİM GÜZELDİ. konu süper olmasada görsel olarak gayet güzeldi. isteyen olursa 720p link atarım. laptopda izledim çok netti görüntü
  • iyi bir filmdi oskarlık
    9/10
  • 3D izlemek daha iyi olur görsellik harika
  • ben başka filmi mi izledim yav . o filmin bütçesinin 10da birine ben daha iyisini çekerdim bu filmin . dünya görüntüleri dışında çok boş bi filmdi . sinemaya gidecekti sonra gidememiştim iyiki gitmemişim yoksa kendime çok söverdim .
    konu : uzayda tek başına kalan kadının kapsülle kurtulmaya çalışması
    senaryo : uzayda tek başına kalan kadının kurtulma çabası . konu ile senaryo arasında hiç fark yok . yani filmde senaryo yok . bu film için bi senaryo yazıldıysa boşuan para harçamışlar doğaçlama çekilsede olurmuş ha bu senaryo ha doğaçlama .
    oyunculuk iyiydi . onun dışından dünya görüntüleri güzeldi . başkada bi espirisini göremedim filmin .
    ayrıca rus füzesi bir rus uydusunu patlatıyor, arkadaş bu ruslar cahil mi yoksa yanlışlık la mı patlattılar o kadar saçma olmuş ki bu mevzu yani 1950 lerin mevzusu gibi . bu işin similasyonu yok mu ruslar uyduyu patlatınca o molozlar ne olacak buhar mı olacak böyle mi düşünmüşler , hadi onu geçtim bu dağılan molozlar resmen kadını takip ediyor yada parti parti geliyorlar . bi gelip çalıştıkları yere vuruyor, bi gelip çin uydusunun orda vuruyor nasıl bi molozmuş anlamadım ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 14 Ocak 2014; 2:48:03 >
  • Oscarlik bir film değildi. Rush, Captain Philips ve Hobbit daha mantikli Oscar icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ımaz ve 3d ile sinemada izlenirse çok iyi.

onun dışında evinizde veya sinemada izlerseniz ortalama bir film bence.
  • aynı konu üzerinden daha atraksiyonlu bir film yapılsa mükemmel olurdu. izlenir 10/6
  • Bunu izlemem gerek.Yeter artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Take That

aynı konu üzerinden daha atraksiyonlu bir film yapılsa mükemmel olurdu. izlenir 10/6

Yeterince atraksiyonlu film var zaten bu da olmayiversin.
    Zevk renk meselesinin aslinda tartisilmasi gerektigi bu konu uzerinde daha net anlasiliyor.
    Film kulturu olmayanlar yorum yapmamali surada.
    Sozum sana degil dostum filmi kotuleyenlere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

ben başka filmi mi izledim yav . o filmin bütçesinin 10da birine ben daha iyisini çekerdim bu filmin . dünya görüntüleri dışında çok boş bi filmdi . sinemaya gidecekti sonra gidememiştim iyiki gitmemişim yoksa kendime çok söverdim .
    senaryo : uzayda tek başına kalan kadının kurtulma çabası . konu ile senaryo arasında hiç fark yok . yani filmde senaryo yok . bu film için bi senaryo yazıldıysa boşuan para harçamışlar doğaçlama çekilsede olurmuş ha bu senaryo ha doğaçlama .
    oyunculuk iyiydi . onun dışından dünya görüntüleri güzeldi . başkada bi espirisini göremedim filmin .
    ayrıca rus füzesi bir rus uydusunu patlatıyor, arkadaş bu ruslar cahil mi yoksa yanlışlık la mı patlattılar o kadar saçma olmuş ki bu mevzu yani 1950 lerin mevzusu gibi . bu işin similasyonu yok mu ruslar uyduyu patlatınca o molozlar ne olacak buhar mı olacak böyle mi düşünmüşler , hadi onu geçtim bu dağılan molozlar resmen kadını takip ediyor yada parti parti geliyorlar . bi gelip çalıştıkları yere vuruyor, bi gelip çin uydusunun orda vuruyor nasıl bi molozmuş anlamadım ki

Vurulan uyduların molozları dünyanın yörüngesinde dönmeye başlıyorlar, bunların yönleri hesaplanıyor elbette; ancak uzay uydu çöplüğü olduğu için filmde de belirtildiği üzere kasıtlı olmayan bir durum yaşandı ve molozlar başka bir uyduyu vurarak, yörüngeyi saptırdı. Yoksa kimsenin Uluslararası Uzay İstasyonu ve Hubble'ı vurma düşüncesi yok. Yine filmde belirtildiği üzere molozların dönüş hızı veriliyor, Kowalsky'de bu hızla döndükleri sürece 1.5 saat içinde tekrar burada olacaklar diyerek, saatini 90dk'ya ayarlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

Orijinalden alıntı: Take That

aynı konu üzerinden daha atraksiyonlu bir film yapılsa mükemmel olurdu. izlenir 10/6

Yeterince atraksiyonlu film var zaten bu da olmayiversin.
    Zevk renk meselesinin aslinda tartisilmasi gerektigi bu konu uzerinde daha net anlasiliyor.
    Film kulturu olmayanlar yorum yapmamali surada.
    Sozum sana degil dostum filmi kotuleyenlere.

bende kötülüyom çok sıkıcı filmdi. 8 üzeri not ladığını görünce süper bir film bekliyordum hayal kırklığı oldu. boş vakitte ileri sardırılarak izlenebilir.
  • filmi beğenmeyenler gitsin kurtlar vadisi izlesin.
    çok güzel bir bilim kurgu olmuş. ilk izlediğimde niye imax e gidip izlemedim diye kendime çok kızdım. düşünsenize imax perdesinden dünyanın uzaydan nasıl göründüğünü izliyorsun, aynı oradaymışsın gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

filmi beğenmeyenler gitsin kurtlar vadisi izlesin.
    çok güzel bir bilim kurgu olmuş. ilk izlediğimde niye imax e gidip izlemedim diye kendime çok kızdım. düşünsenize imax perdesinden dünyanın uzaydan nasıl göründüğünü izliyorsun, aynı oradaymışsın gibi.

illa begenecegiz diye bi dava mı var . anlaşılan sen çok izliyorsun kurtlar vadisini
  • İmax izlememekle hata yapmışım. Enfes bir film olmuş. Öncelikle çekimler müthiş özellikle dünyayı izlediğimiz sahneler büyük keyif veriyor. İnsana o gerilimi, boğulma hissini sonuna kadar yaşatıyor film. Sandra bullock hem oyunculuk olarak konuşturmuş hemde fiziksel olarak. Havlama sahneleri çok iyiydi ve enteresandı :)

George clooney e fazla yorum yapmak istemiyorum. Bu adam başbakan olsun. çok sevdiğim bir aktör ve yine kısa süre içerisinde konuşturmuş yeteneklerini.

Şahsi notum 10 / 8.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 15 Ocak 2014; 3:06:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film güzeldi ama başrol oyuncusunun, uzaya yollanmış bir mürettebatın her biri üst düzey eğitimli olması gerekirken, sanki yoldan geçerken çevirmişler gibi duruyordu. Tecrübesiz, tedbirsiz, acemi, telaşlı bir görüntü çiziyordu. Bence filmin en büyük eksiği buydu.
  • 4/10
    O da emeğin ve görselin hatrına!
    Yoksa Kocca bir balon!
    Buradaki yorumlardan, puanlardan Acayip heveslendim ve izledim...
    Arkadaş bilimkurgu filmi çekiyorsan fanteziye, mantıksızlığa çok kaçmayacaksın!
    Saçmalıklarını not edip buraya yazacaktım ama değmeyeceğini düşündüm. Ama beğenip, mantıklı bulan ve tartışmak isteyen olursa başka :)
    Uzun zamandır bu kadar saçmasını izlememiştim. We're the Millers ın böylesi bir filmden daha iyi olduğunu söylemek aklımın ucundan geçmezdi!!
    Kendinizi yönetmene bırakıp düşünmeden, irdelemeden, kurcalamadan izlerseniz keyif alabilirsiniz...
    (IMAX veya 3D' de izlemek isterdim ama saçmalıklarını görmezden gelemezdim...)
    Saygılar...

• quote:

ben başka filmi mi izledim yav . o filmin bütçesinin 10da birine ben daha iyisini çekerdim bu filmin . dünya görüntüleri dışında çok boş bi filmdi . sinemaya gidecekti sonra gidememiştim iyiki gitmemişim yoksa kendime çok söverdim .

Ben de kadında bir cenabetlik var diye düşündüm valla!
    Elini neye atsa yıkılıyor ortalık!!

• quote:

Orijinalden alıntı: bucoskun

quote:

Ben de kadında bir cenabetlik var diye düşündüm valla!
    Elini neye atsa yıkılıyor ortalık!!

• Neredeyse tüm sayfaları okudum ama anlamadığım bir şey oldu: filmdeki mantık hatalarını kimse mi görmez!?
    Ya da haksızlık etmeyeyim, çok azını konu etmişler...
    Şu an hastayım, Bir ara bana saçma gelen yerlerini buraya yazacağım. Yanlış anlama olmasın, "bana" yanlış gelen yerler...
    Böylelikle belki benim yanıldığım ve izleme keyfimi bozan yerleri aydınlatabiliriz..
    "The best offer" da bunu yapabilmiştik..
    O filmde de saçma gelen yerler vardı ve forumcuların katkılarıyla taşlar yerine oturdu ve puanını 1 artırarak 9' a çıkarmıştım
    Saygılar...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.